PREUSMERITEV SEKUND

DS WORLD PARIS: HIŠA SWAROVSKI OB BOKU VOZILA DIVINE DS

Od 21. marca 2015 dalje bo salon DS WORLD PARIS gostil hišo Swarovski, ki je s svojimi slavnimi kristali okrasila konceptno vozilo DIVINE DS. V okviru tega gostovanja bodo razstavljeni tudi nakit Nathalie Colin, umetniške direktorice znamke Swarovski, in najnovejši kreaciji znamke DS, ki sta bili pred zgolj nekaj dnevi predstavljeni na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi: novi DS 5 in DS 21 Pallas ‘modelno leto 2015’. Razstava bo na ogled vse do 10. maja.

Potem ko je salon DS WORLD PARIS pred nekaj meseci gostil fotografski studio Harcourt, je zdaj izbral področje mode in svoja vrata odprl hiši Swarovski. Tekom tega novega gostovanja si bodo lahko obiskovalci ogledali konceptno vozilo DIVINE DS, okrašeno s slavnimi kristali. Predstavljena bo tudi kolekcija nakita pomlad-poletje 2015, ki jo je zasnoval Swarovski. Po koncu mednarodnega avtomobilskega salona v Ženevi bo DS WORLD PARIS ekskluzivno gostil zadnje novosti znamke DS, med drugimi tudi novo vozilo DS 5 in DS 21 Pallas ‘modelno leto 2015’.

DIVINE DS, TEHNOLOŠKO DOVRŠENO KONCEPTNO VOZILO ODETO V SVETLOBO IN SIJAJ

Konceptno vozilo Divine DS, ki je bilo predstavljeno na svetovnem salonu v Parizu leta 2014, je koncentrat DNK znamke DS in njene prihodnosti. V Parizu razvit in zasnovan manifest stila povezuje prefinjenost s tehnologijo. Prepoznaven je po kompaktni štirivratni obliki karoserije ter močnem in plemenitem stilu, ki ga krepijo še prepoznavni grafični elementi. Njegova notranjost je po svoji drzni obliki neprimerljiva s čimerkoli doslej. Odločno tehnološki izdelek DIVINE DS je opremljen z laserskimi žarometi, fasetami, ki se vzdigujejo nad zadnjim steklom za optimalno aerodinamičnost, vgrajeno kamero za vzvratno preglednost, voznikovim mestom v stilu kokpita, v katerem prevladujejo digitalni elementi ...

DIVINE DS predstavlja nov koncept "hipertipizacije", ki ponuja tri med seboj zamenljive kombinacije notranje opreme, vsako s svojo lastno značilno osebnostjo: "Parisienne Chic", "Mâle" in "Fatale Punk". Kombinacija "Parisienne Chic" je povabilo v svet pariške prefinjenosti in elegance z materiali iz sveta visoke mode, medtem ko kombinacija "Fatale Punk" uteleša bolj predrzen svet, ki je mračnejši in bolj glamurozen. Prevladuje črno usnje, posuto s kristali. Obe kombinaciji notranjosti si je možno ogledati v salonu DS WORLD PARIS.

KREACIJE NATHALIE COLIN: TRENDOVSKA KOLEKCIJA POMLAD/POLETJE 2015

V okviru tega gostovanja bo razstavljena tudi kolekcija nakita pomlad/poletje 2015, ki jo je Swarovski zasnoval po navdihu domišljijskega vrta. «Narava ima pri Swarovskem od nekdaj posebno pomembno vlogo. Kolekcija Crystal Garden znova potrjuje našo nepotešljivo željo po modernosti, zato smo se odločili stilizirati favno, floro, žuželke … da nam je uspelo ohraniti tekoče in ženstvene linije in motive,» pojasnjuje umetniška direktorica Nathalie Colin. Na ogled bo torej zelo aktualna kolekcija s pridihom glamurja in sijaja, ki sta značilna za hišo Swarovski. Vzporedno s to kolekcijo bo razstavljena tudi obleka DKNY, kupljena na dobrodelni dražbi v korist boja proti raku «The Little Black Dress» v New Yorku. Na to edinstveno obleko kreatorke Donne Karan je več kot dvajset šivilj prišilo dva tisoč šeststo kristalov Swarovski. Izjemno elegantno kreacijo bodo lahko ljubitelji visoke mode občudovali v izložbah salona med celotnim trajanjem gostovanja v salonu DS WORLD PARIS.

NOVI DS 5 IN DS 21 PALLAS ‘MODELNO LETO 2015’ EKSKLUZIVNO NA OGLED V SALONU DS WORLD PARIS

Zvezdi pomladnega gostovanja v salonu DS WORLD PARIS bosta tudi novi DS 5 in DS 21 PALLAS ‘modelno leto 2015’, ki sta bila svetu premierno predstavljena na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi, ki je pravkar zaprl svoja vrata.

  • Novi DS 5, utelešenje znamke DS

Obiskovalci salona DS World si bodo imeli priložnost ogledati novo vozilo DS 5 – paradnega konja znamke DS –, ki je ustoličilo podobo blagovne znamke zlasti s prenovljenim prednjim delom, imenovanim DS Wings, ki spominja na prvotne modele DS. Pri novem DS 5 je prednji del še prestižnejši in ima več značaja. Na njem je izklesana, pokončna okrasna maska z logotipom DS na sredini ter žarometi s tehnologijo "DS LED Vision".

Avantgardni stil, dinamično obnašanje vozila na cesti, elegantno in skrbno izdelane podrobnosti ter vrhunska tehnologija, novi DS 5 vsebuje vse atribute današnjih in prihodnjih vozil DS.

V notranjosti je voznikovo mesto v obliki letalskega kokpita opremljeno s 7-palčnim zaslonom na dotik zadnje generacije, ki omogoča dostop do povezljivih storitev. Od lansiranja vozila dalje bo lahko stranka izbirala med petimi zmogljivimi motorji, ki nudijo moč in energetsko učinkovitost.

  • DS 21 PALLAS ‘modelno leto 2015’: spogledovanje z zgodovinskim vozilom DS iz leta 1955

Legendarno vozilo, ki letos praznuje svojo 60-letnico, tvori dediščino, iz katere znamka DS črpa svoj navdih. Ekipam oblikovalskega studia znamke DS je uspelo prenoviti model DS 21 Pallas v želji po združitvi «dediščine in sedanjosti». Model krasita modra barva karoserije Encre, ki je bila izbrana za lansiranje novega DS 5, in notranjost v polanilinskem usnju «Criollo», ki spominja na najbolj luksuzne izvedenke DS današnjih dni.

Praktične informacije 

GOSTOVANJE HIŠE SWAROVSKI V SALONU DS WORLD PARIS

od 21. marca do 10. maja 2015 v salonu DS WORLD PARIS - 33 rue François 1er, Paris 8e

Kako do tja?

Metro: postaje Franklin Roosevelt (liniji 1, 9), Alma Marceau (linija 9) ali George V (linija 1)

Avtobus: linija 32, postaja Pierre Charron-François 1er

Parkirišča v bližini

François 1er, 24 rue François 1er, 75008 Paris

Elysée Marbeuf, 17-19 rue Marbeuf, 75008 Paris

Top