PREUSMERITEV SEKUND

DS WORLD PARIS IMA ENO LETO!

DS WORLD PARIS, ki so ga odprli 27. novembra 2013, je upihnil svojo prvo svečko! Pravi zastavonoša znamke DS se nahaja v samem osrčju Pariza, zibelki blagovne znamke. Razstavni salon, zgodovinska zbirka, prostor za doživetja in prodajno mesto združujejo vrednote znamke DS, kot sta inovativnost in odličnost.

V letošnjem letu se je tam zvrstilo kar pet umetniških rezidenc, obiskalo ga je več tisoč obiskovalcev in nekateri izmed njih so se odločili za nakup vozila DS po svoji izbiri. S komercialnega vidika je DS WORLD PARIS izpolnil svojo nalogo zahvaljujoč 95 % deležu pridobljenih strank.

Eno leto po otvoritvi si je DS WORLD PARIS pridobil tako francosko kot tudi mednarodno publiko. Edinstven kraj v Evropi, ki se nahaja na ulici 33 rue François 1er, torej v samem osrčju pariškega zlatega trikotnika, je pravi dragulj v barvah znamke DS, ki uteleša pozicijo znamke na trgu. Salon DS WORLD PARIS, ki je zasnovan po načelih prestižnega butika, v duhu svojega poslanstva povezuje preteklost, sedanjost in prihodnost znamke DS.

 

DS WORLD PARIS je prodajno mesto.

Salon DS WORLD PARIS, kjer so razstavljena vozila iz aktualnega prodajnega programa znamke - DS 3, DS 3 CABRIO, DS 4 in DS 5 -, in ki se ponaša s 95-odstotnim* deležem pridobljenih novih strank, uspešno izpolnjuje svojo nalogo, to je k znamki pritegniti nove kupce. Najbolje prodajana modela ob koncu prvega leta poslovanja sta DS 3 in DS 4.

 

DS WORLD PARIS nudi svojim strankam individualen odnos.

Poleg izdelkov salon DS WORLD PARIS ponuja svojim strankam tudi ekskluzivne storitve, kot so predaja vozila na domu ali storitev Jockey za potrebe servisnega pregleda v poprodaji. Za še bolj edinstven odnos poskrbijo z vabili na posebne dogodke, ki jih prirejajo za člane kluba DS PRIVILEGE ali DS WORLD PARIS. 

 

DS WORLD PARIS povezuje preteklost in prihodnost.

Če se želite samo prepustiti ambientu tega kraja, vam ni treba ničesar kupiti! Vstop v salon je prost, tako da lahko pridete na ogled ali poglobljeno spoznavanje dediščine znamke, ki jo pooseblja razstavljeni originalni model DS. Skozi celotno leto so v salonu razstavljeni modeli vozila DS 19 in v tem trenutku je to DS 19 iz leta 1961, eno izmed čisto prvih vozil, ki imajo v instrumentno ploščo vgrajen avtoradio in v salonu zaseda častno mesto. Vzporedno s tem pa so javnosti na ogled konceptna vozila, edinstvene kreacije, ki zrejo v prihodnost, in trenutno je razstavljen koncept C-Sport Lounge, znanilec vozila DS 5.

 

DS WORLD PARIS je kraj, ki odpira svoja vrata umetnikom.

Življenje v salonu DS WORLD PARIS se giblje v ritmu umetniških rezidenc. Umetniki s svojimi kreacijami kraju vdihnejo svoj pečat in ga ovekovečijo. Kreacije, med katerimi so nekatere dobro, nekatere pa manj znanje širši javnosti, imajo zagotovo nekaj skupnega z znamko DS: prefinjenost, francosko strokovno znanje ali avantgardni duh. Obiskovalci so si lahko v letošnjem letu ogledali razstavo "STRONGER", ki jo je ustvaril frizerski umetnik Charlie Le Mindu, in ekskluzivno kreacijo pekovskega mojstra Philippeja Conticinija "kolački DS". V decembru si bodo lahko deležni storitev Studia Harcourt in domov odšli s svojo portretno fotografijo.

Za leto 2015 so na sporedu še druga presenečenja.

Top