PREUSMERITEV SEKUND

HOP! in DS 3 sta počastila regije

Francoska letalska družba HOP! in znamka DS sta letalo družbe HOP! odeli v barve francoskih regij. To sta izvedli dva meseca po lansiranju nacionalne akcije « regije » za vozilo DS 3.

Ni pomembno, kam greste, bodite ponosni na to, od kod prihajate z družbo HOP! in vozilom DS3. 

HOP! in DS 3 sta zasnovala letalo v barvah francoskih regij. Rezultat tega je moč videti na enem izmed letal letalske družbe HOP! tipa CRJ 1000, ki ga krasijo logotipi raznih regij. 

Letalo v barvah DS 3 je že v zraku! Potniki družbe HOP! lahko z njim že odpotujejo.

Številne skupne reklamne akcije pa še sledijo!

Od marca dalje bo znamka DS potnikom družbe HOP! ponudila možnost 1-mesečne naročnine na dnevno časopisje njihove regije prek aplikacije Le Kiosque družbe HOP!.

Široko zastavljena oglaševalska akcija za promocijo vozila DS 3 bo predstavljena na glavnih letališčih raznih regij (Orly, Lyon, Nantes, Toulouse, Bordeaux in Strasbourg). V mesecu marcu bodo vzglavja sedežev letalske družbe HOP! prav tako v barvah raznih regij, ki so na voljo že za vozilo DS 3 v okviru ponudbe za oblikovanje strehe po meri.

Hélène Abraham, pomočnica generalnega direktorja, zadolžena za trženje pri letalski družbi HOP!, je izjavila: «S to izvirno in dopolnjujočo se združitvijo dveh prevoznih sredstev smo želeli počastiti naše skupno področje izražanja: regije. Naši francoski družbi, HOP! in DS, sta s sklenitvijo izjemnega partnerstva bolj kot kadarkoli poprej dokazali svoj nacionalni ponos!».

Arnaud Ribault, direktor marketinga in prodaje DS je povedal: «DS, nova znamka vozil visokega razreda iz Francije, je ponosna na to partnerstvo, ki v celoti potrjuje naš inovativen pristop na področju oglaševanja. Predvsem pa je to partnerstvo odsev naših produktov, saj so vozila DS na prvem mestu tehnološko dovršeni izdelki, ki od nekdaj jemljejo navdih iz aeronavtike.»

HOP! v nekaj številkah

• Pester program s 510 dnevnimi poleti in 129 destinacijami.

• Moderna flota s 93 letali kapacitete od 48 do 100 sedežev.

• Cena enosmerne vozovnice od 59 €* vključno z davkom.

Potniki lahko vozovnico za polet z družbo HOP! rezervirajo prek spletne strani www.hop.com, pokličejo klicni center družbe HOP! na številko 0892 70 22 22** ali pa se obrnejo na prodajo družbe Air France oziroma se napotijo v eno izmed potovalnih agencij.

* Cene so odvisne od določenih pogojev in razpoložljivosti. Stroški vozovnic niso povračljivi. Obiščite spletno stran www.hop.com

** 0,34 € na minuto. Delovni čas: 7 dni v tednu, 365 dni v letu: ponedeljek do petek, od 06h30 do 21h00, sobota, od 09h30 do 18h00, in nedelja, od 09h30 do 20h00.

 

 

Top