PREUSMERITEV SEKUND

NOV PLUS ZA LJUBITELJE CITROËNOV

Podjetje Avtoplus d.o.o. je  odprlo v Kopru, na Istrski cesti 55  prodajno-servisni center za vozila Citroën in DS, ki bo stranke in ljubitelje teh znamk pričakal s celovito prodajno in servisno ponudbo na 250 m².

Dejavnost podjetja obsega prodajo novih vozil znamke Citroën in DS, prodajo rabljenih vozil vseh znamk v okviru programa Citroën Select, prodajo originalnih  rezervnih delo, dodatne opreme in Citroën ter DS Lifestyle izdelkov ter nudijo celovito servisno ponudbo.

Podjetje Avtoplus d.o.o. je družinsko podjetje z 80 zaposlenimi, ki ima bogato avtomobilistično tradicijo, saj jo uspešno vodi že tretja generacija. Tudi zato se je Citroën Slovenija odločil okrepiti svojo prisotnost na obalnem območju, ki po obsegu prodaje predstavlja kar 13% celotnega slovenskega trga. Avtoplus d.o.o. s svojim profesionalnim pristopom namreč dokazuje, da je pravi partner za znamko Citroën in DS.

Do konca leta 2015 pa vse obiskovalce prodajno-servisnega centra čakajo posebne otvoritvene priložnosti.

Več informacij je na voljo na spletni strani http://saloni.citroen.si/avtopluskoper/ ali na brezplačni telefonski številki 080-30-15.

Top