PREUSMERITEV SEKUND

Spoznajte novi Citroën Berlingo Van, za vse vrste uporabe!

Novi Citroën Berlingo Van se prilagaja vsem vašim potrebam z dvema izvedenkama, Worker in Driver. Tako kot vi, zna narediti čisto vse!

 

Legendarno gospodarsko vozilo Citroën Berlingo, namenjeno poklicnim uporabnikom, ki je bilo lansirano leta 1996 in proizvedeno v več kot 1,5 milijonov primerkih, nam razkriva tretjo generacijo, ki je bila poimenovana Citroën Berlingo Van. Novi Citroën Berlingo Van bo izvedel velik generacijski preskok z vidika stilske zasnove in opreme. Vzdržljivo vozilo, ki je do potankosti usklajeno z identiteto znamke Citroën, bo ponujalo še več funkcij za udobje in večjo modularnost. Na voljo bosta dve velikosti, M in XL, s katerima bo kot po meri ukrojeno za vse vrste poklicev in bo kar se da najbolje zadovoljilo pričakovanja kupcev z dvema izvedenkama "Worker" in "Driver", ki se medsebojno razlikujeta po tipu podvozja, nivoju opreme in zaščite ter sta primerni za različne vrste rabe.

LEGENDARNI MODEL Z IZRAZNIM IN MODERNIM DIZAJNOM:

 

Citroën, izumitelj karoserije z integriranim tovornim prostorom, nadaljuje svojo zgodovino z gospodarskim vozilom, ki je bolj moderno kot kdajkoli poprej. Novi Berlingo Van ponuja edinstveno morfološko zasnovo in vzdržljiv stil za vse poklicne uporabnike.

 • Novi Citroën Berlingo Van se ponaša z vzdržljivo in zaščitniško zgradbo. Spremenjena morfološka zasnova z naprej pomaknjenim vetrobranskim steklom ter višjim in krajšim prednjim sklopom, zlasti po zaslugi vgradnje konstrukcijske osnove EMP2, je omogočila krajši prednji previs. 
 • Specifičen prednji del zagotavlja večjo zaščito pri vsakodnevni uporabi v skladu s podobo znamke Citroën in njegovim velikim bratom Jumpyjem.
 • Obliko karoserije s tekočimi linijami poudarjajo dodelane bočne stranice in funkcionalen zadnji del.
 • Notranjost je narejena po meri poklicnih uporabnikov, zato ni le praktična ampak tudi vzdržljiva zlasti po zaslugi izčiščene armaturne plošče, ki zajema številne uporabne tehnologije.


UDOBJE "PO MERI": GOSPODARSKO VOZILO ZA VSE VRSTE RABE


Novi Citroën Berlingo Van je bil narejen po navdihu poklicnih uporabnikov ("Inspired by Pro"), da bi postal njihov idealen partner, stavi na svoje ključne vrednote in ponuja ravno pravšnjo rešitev za vsak poklic.

 • Igra na karto "po meri" in je na voljo v dveh izvedbah, M in XL, ki v dolžino merita 4,40 m in 4,75 m.
 • Ponuja ravno pravšnji odgovor na pričakovanja kupcev z dvema specifičnima izvedenkama "Worker" in "Driver", ki se medsebojno razlikujeta po namembnosti in tipu uporabe.
 • Vsestransko uporabnost in modularnost dokazujeta kabina Extenso®, ki sprejme tri potnike (v 1. vrsti) in podaljšana kabina, ki lahko prepelje do 5 potnikov (v 1. in 2. vrsti).
 • Ponuja najbolj domiselno zasnovo za poenostavitev vsakodnevnih opravil z zares enostavno dostopnim zadnjim delom s prtljažnimi ali krilnimi vrati, bočna drsna vrata, številna vsakodnevno uporabna odlagalna mesta in rekordno dovoljeno obremenitev (do 1000 kg), pri čemer pa ohranja isto širino med blatniškima košema, tako da lahko vanj naložimo kar dve evro paleti.

 

UDOBNO GOSPODARSKO VOZILO Z NAJBOLJŠIMI DOSEŽKI SVOJEGA ČASA


Novi Berlingo Van stopa v trendu s časom in se lahko kosa z osebnimi vozili. Ponuja namreč vrhunsko udobje v vožnji in optimalno varnost:

 • Podvozje, ki je bilo deležno najboljšega strokovnega znanja znamke Citroën s področja udobja.
 • Nova konstrukcijska osnova, ki prinaša najbolj ustrezen odgovor: v zasnovo tega furgona je bilo vloženo najboljše strokovno podkovano znanje, tako da je na prednjem delu pridobil konstrukcijsko osnovo EMP2 za bolj priročno krmiljenje in je opremljen z najnovejšimi tehnologijami.
 • Izjemno veliko tehnološke opreme, ki je za ta segment prava redkost, kot na primer 20 sistemov za pomoč pri vožnji, ki poenostavijo vsakodnevna opravila, kot sta na primer indikator preobremenitve in Surround Rear Vision, oba predstavljata pravo inovacijo med gospodarskimi vozili vseh segmentov, pa tudi barvni prosojni zaslon v višini oči, električna parkirna zavora, prilagodljivi tempomat s funkcijo Stop, samodejno zaviranje v sili (Active Safety Brake) in štiri tehnologije za vzpostavitev povezave, med drugimi tudi Citroën Connect Nav in brezžično polnjenje pametnega telefona.

 • Zmogljivi in učinkoviti motorji najnovejše generacije: dizelski motor 1.5 BlueHDi, bencinski motor 1.2 PureTech in kot novost še samodejni menjalnik EAT8.
Top