To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND
Tranche1.jpg

-

-

Načrtovanje poti v realnem času, prometne informacije, območja nevarnosti na cesti, vremenska napoved, cene goriva, prosta parkirna mesta, ... Vse storitve navigacije so združene na enem mestu v Citroën Connect Nav.


In za najboljši izkoristek vašega pametnega telefon med vožnjo, Citroën Connect Nav vključuje tudi tehnologijo Mirror Screen, ki je združljiva s funkcijo Apple CarPlayTM in MirrorLink®.

MOJE STORITVE

XX

Privarčujte na času in poti s pomočjo storitev Citroën Connect Nav : prometne informacije,  bencinski servisi, parkirna mesta, vreme in glavne lokalne znamenitosti (seznam držav, kjer je ta storitev na voljo se nahaja v splošnih pogojih uporabe vozila).

PROMETNE INFORMACIJE V REALNEM ČASU

OBMOČJA NEVARNOSTI

VREMENSKA NAPOVED

CENE GORIV

PROSTA PARKIRNA MESTA

PROMETNE INFORMACIJE V REALNEM ČASU

xx

Storitev Citroën Connect Nav med navigacijo prikazuje informacije v realnem času.  Načrtuje optimalni plan poti do končne destinacije, pri tem upošteva stanje v cestnem prometu in vremenske pogoje.

nPj.png

OBMOČJA NEVARNOSTI

nPj.png

-

Storitev Citroën Connect Nav vam pomaga prepoznati situacije, pri katerih je potrebna povečana pozornost, tako da na zaslonu prikaže območja nevarnosti in razdaljo do tega območja (storitev ni na voljo v Švici).

 

Storitev je na voljo proti plačilu.

VREMENSKA NAPOVED

-

Storitev Citroën Connect Nav vam prikaže vremenske pogoje na vaši poti, z napovedjo do 5 dni vnaprej. Tako ste že predhodno pripravljeni in ste na poti popolnoma sproščeni!

 

*Razpoložljivost in delovanje aplikacije sta odvisna od države

nPj.jpg

CENE GORIVA

2_Carburants.jpg

_

Storitev Citroën Connect Nav prikaže cene goriv benciskih servisov, ki se nahajajo na vaši poti: zadostuje, da izberete enega izmed predlaganih in navigacija vas bo pripeljala tja.

 

*Razpoložljivost in delovanje aplikacije sta odvisna od države

PROSTA PARKIRNA MESTA

_

Storitev Citroën Connect Nav va popelje vse do želenega parkirnega mesta. Storitev vam prikaže ceno in prosta mesta, če so te informacije na voljo.

750x423_DS_Connect_Nav_Parking.jpg
Top