To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND
960X255_Design_1.jpg

SILHUETA,
KI NE BO OSTALA
NEOPAŽENA

288x162_places.jpg

TUDI DO 7 SEDEŽEV
NE BOSTE SE ZADEVALI S KOMOLCI

288x162_Casier.jpg

MODUTOP ?
ODLAGALNA MESTA
NAD GLAVO

DO 3000 LITROV PRTLJAŽNEGA PROSTORA
ZA DOBRO POČUTJE NA POTI

DA
ZA

UPORABNO
TEHNOLOGIJO

DIZAJN

1500x646_Design.jpg

Značilno obliko karoserije vozila Berlingo vsakdo nemudoma prepozna! Model zadnje generacije vnaša v svet avtomobilizma še bolj izrazit dizajn kot doslej. In na cestah zagotovo ne bo ostal neopažen.

EDEN ZA VSE, VSE V VOZILU!

Prilagodljiva notranjost

1500x646_DESIGN_3.jpg

Novi Citroën Berlingo je tako moderen, enostaven za bivanje in udoben, da se boste z njim odpravili na več kot eno samo potovanje.

Bolj ekspresiven kot kadarkoli doslej!

Berlingo se ponaša z značilno obliko karoserije simpatičnega videza, ki je postala priznana v svetu avtomobilizma. Nova generacija se ponaša s še bolj prepoznavno in harmonično obliko.

DOBRO POČUTJE

1500x646_Berlingo_Bien_être.jpg

Novi Citroën Berlingo je tako moderen, enostaven za bivanje in udoben, da se boste z njim odpravili na več kot eno samo potovanje.

DO 7 SEDEŽNIH MEST BREZ PRERIVANJA S KOMOLCI

Vsak potnik na zadnjih sedežih razpolaga z lastnim udobjem po zaslugi treh ali celo petih individualnih sedežev iste velikosti, ki jih lahko tudi odstranimo.Udobje po meri vsakega posameznika v polnem pomenu besede.

737x414_CONFORT.jpg

VOZILO ZA BIVANJE

Berlingo Citroen 2017

Po zaslugi optimizirane arhitekturne zgradbe bo novi Citroën Berlingo Multispace postal vaš idealen partner za vse prostočasne dejavnosti.

ODLAGALNA MESTA ... NAD GLAVO

Koliko odlagalnih mest pod eno streho! Zahvaljujoč notranjemu strešnemu prtljažniku Modutop, dvižnemu zadnjemu steklu in zastekljenim strešnim odprtinam lahko s seboj odpeljete, vse kar želite! Če ga želite preizkusiti, naložite v Berlinga vse svoje stvari ...

PRIROČNA TEHNOLOGIJA

Novi Citroën Berlingo Multispace je opremljen z novim 7-palčnim zaslonom na dotik, s katerim je armaturna plošča postala vizualno izčiščena in vam nudi navigacijo na dotik s prikazom zemljevidov v ptičji perspektivi, prikaz vrednosti omejevalnika hitrosti vozila in upoštevanje razmer v prometu, razširjene medijske funkcije (radio, prenos avdio vsebin, jukebox in komunikacijske povezave s prenosnimi napravami) in telefon (prostoročno upravljanje prek povezave Bluetooth, dostop do imenika, upravljanje dveh klicev).

RAZPOREDITE SVOJ PROSTOR

Prostorna notranjost

Prostoren potniški prostor nudi potnikom na zadnjih sedežih obilo prostora v predelu kolen in kar 675 litrov prostornine v prtljažniku, ki jo je možno po odstranitvi zadnjih sedežev povečati do 3000 litrov.

Večnamenskost in priročnost

Uporabni in domiselni prostori sta ključni besedi Berlinga! Pametno razporejena odlagalna mesta po celotnem potniškem prostoru lahko sprejmejo do 170 litrov prostornine (odvisno od izvedenke).

Notranji ambient

1500x646_ESPACE_3.jpg

Pri udobju igra pomembno vlogo tudi obdelava notranjega okolja, da se bodo vsi potniki dobro počutili. Dve novi vrsti oblazinjenja: tkanina QUAD v sivi Délice s poudarjenimi šivi turkizne barve in novo oblazinjenje v tkanini LIBERIA, ki jo krasijo poudarjeni šivi v oker barvi.

Udobje med vožnjo

1500x646_ESPACE_4.jpg

Optimalno udobna vožnja ne glede na stanje vozišča.
Po zaslugi prednje preme pseudo-McPherson je krmiljenje novega Berlinga izjemno natančno, vožnja pa vseeno zelo udobna.

MIRROR SCREEN

Novi 7-palčni zaslon na dotik vam po zaslugi tehnologije Mirror Screen omogoča uporabo aplikacij na pametnem telefonu in uporabo aplikacij zunanjih ponudnikov, kot so Coyote, spletne radijske postaje itd. Povezava do strani Mirror Screen.
500x500_Mirror_Screen.jpg

POPOLNOMA UMIRJENA VOŽNJA

Grip Control

Active City Brake

Kamera za pomoč pri vzvratni vožnji

Grip Control je napreden sistem, ki optimalno izboljša vlečno moč v najrazličnejših razmerah; z izbirnim stikalom lahko izberemo enega od petih razpoložljivih načinov, glede na razmere med vožnjo.

Active City Brake, sistem za samodejno zaviranje v mestu vam omogoča preprečiti trčenje pri nizki hitrosti. Pri hitrosti do 30 km/h lasersko zaznavalo na zgornjem delu vetrobranskega stekla zazna tvegano situacijo in vzpostavi komunikacijo z računalnikom, da se po potrebi sproži samodejno zaviranje v sili.

520x293_Berlingo.jpg

Kamera za pomoč pri vzvratni vožnji prikaže sliko na novem 7-palčnem zaslonu na dotik, takoj ko vklopimo vzvratno prestavo. Med izvajanjem manevra vas spremljajo vizualne oznake, tako da je parkiranje povsem varno.

TEHNOLOGIJA BlueHDi

Novi Citroën Berlingo Multispace je opremljen z novimi motorji BlueHDi z najbolj učinkovito tehnologijo za zmanjšanje onesnaževanja dizelskih motorjev na tržišču. Ustrezajo novemu emisijskemu standardu Euro6 ter dosegajo naslednje vrednosti porabe goriva in emisij:  

    motor BlueHDi 75 BVM: 4,3 l/100 km in 113 g CO2
    motor BlueHDi 100 BVM: 4,3 l/100 km in 113 g CO2
    motor BlueHDi 100 S&S BVM: 4,1 l/100 km in 109 g CO2
    motor BlueHDi 100 S&S ETG6: 4,2 l/100 km in 109 g CO2
    motor BlueHDi 120 S&S BVM6: 4,3 l /100 km in 113 g CO2 (odvisno od države)   

 

Motorji so bolj učinkoviti po zaslugi boljšega notranjega izkoristka in zmanjšanja mehanskih izgub zaradi trenja, hkrati pa so tudi bolj zmogljivi, da vam nudijo še več voznega udobja.

7500x423_Berlingo_Multispace_BlueHDi

BENCINSKI MOTORJI

520x293_Moteur.jpg

Za novega Citroëna Berlingo Multispace je na voljo zmogljiv in elastičen bencinski motor VTi 120 BVM, ki dosega 6,5 l/100 km in 151 g CO2.

DIMENZIJE CITROËN BERLINGA

DOLŽINA

4380 mm

ŠIRINA

1810/2112 mm

VIŠINA

1862 mm

PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA

0,675/1,350 m3

Top