OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

Preverite informacije

PREUSMERITEV SEKUND

DIZAJN

c4sp_dizjan

Kako naj združimo družino in užitek? To je uspelo CITROËNU C4 SpaceTourer! Posodobljeno in dinamično vozilo C4 SpaceTourer (5 sedežev) je osnovano na edinstvenem in prepoznavnem dizajnu svojega predhodnika. Stilističnim adutom prvotnega enoprostorca smo dodali nov logotip blagovne znamke na zadku, energičen prednji del z dinamičnim in močnim videzom.

PREDNJI DEL

FaceAV2019_18K19_747X400

C4 SpaceTourer ima prenovljen prednji del, ki je postal bolj dinamičen in visokokakovosten. Ohranil je prednjo osvetlitev v treh etažah, ki je značilni znak današnjih CITROËNOV. Okrasna maska je razdeljena na dva dela, ki ju loči odbijač v barvi karoserije. Izjemno usločena žarometa sta prav tako pridobila novo masko, ki ju razpotegne navzven.


DVOBARVNA KOMBINACIJA

OffreBitonPano_17K32_2018_747X400

Dvobarvna streha poudari značaj in dinamičnost vozila C4 SpaceTourer. Najnovejša možnost za individualizacijo podobe, ki je za doplačilo na voljo pri vseh barvah karoserije, izpostavi obliko karoserije enoprostorskega vozila. Na voljo je skupaj z ohišji zunanjih ogledal v svetleči črni barvi.

ZADNJE LUČI S 3D UČINKOM

Citroen-C4-SpaceTourer-Rear-Lights

.

Čedalje bolj hipnotizerske luči! Nove zadnje luči s 3D učinkom za še večjo prepoznavnost novega C4 SpaceTourerja. Njihova moderna in tehnološka zasnova temelji na učinku globine svetlobnih signalov, ki dajejo vtis ponavljanja v neskončnost.

17-PALČNA PLATIŠČA''

Tranche-3_2.jpg

.

CITROËN C4 SpaceTourer  ima na voljo nova petkraka 17-palčna platišča črne barve z diamantno obdelavo, ki se odlično skladajo z novimi barvami karoserije. Tudi diamantno obdelani predeli platišč so bili prebarvani v črno.

LOGOTIP NA ZADNJEM DELU

Citroen-C4-SpaceTourer-Rear

.

Zadnji del krasi nov logotip znamke v svetleči črni barvi s kromano obrobo, ki poudarja sodobnost tega enoprostorskega vozila in pozicijo znamke v visokem avtomobilskem segmentu. Sedaj še na novo preminovano iz "Picasso" v "SpaceTourer", kar po strategiji znamke od sedaj naprej označuje nove enoprostorce.

1 ENOPROSTOREC, 3 AMBIENTI

SERIJSKA NOTRANJOST

NOTRANJOST BEŽ DUNE BEIGE

NOTRANJOST SIVA HYPE GREY

.

Ta uporaben ambient je praktičen in izdelan iz kakovostnih materialov. C4 SpaceTourer ima sivo oblazinjenje iz tkanine Milazzo Grey, ki je odlično usklajena z armaturno ploščo.

notranjost_serijska

V ambientu Dune Beige imata prednost svetloba in milina. Sedež Relax s funkcijo za večje udobje ter masažni prednji sedeži nudijo udobje brez primere. Na otip mehka tkanina Yatago Grey in integriran osvežilec zraka poskrbita za umirjeno potovanje.

DuneBeige_gc4sp

.

Zelo eleganten ambient Hype Grey je kombinacija prefinjenega oblazinjenja v tkanini Finn Black/usnja Grey ter funkcij paketa opreme Lounge in vam omogoča izkoristiti vse ekskluzivne sisteme za udobje vašega vozila C4 SpaceTourer.

hype_grey_gc4sp

DOBRO POČUTJE

UDBOJE_C4SP

Z enoprostorskim vozilom C4 SpaceTourer znamka CITROËN potrjuje svojo legitimnost in strokovno znanje na področju udobja. Vabilo na potovanje z družino ali brez nje in edinstvene izkušnje v vožnji, ki jih omogoča njegova okretnost na cesti in tudi številna oprema.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

CITROËN C4 SpaceTourer popolnoma sledi programu CITROËN ADVANCED COMFORT®. Obilo svetlobe, modularnost, učinek zapredka po zaslugi paketa Lounge, povezljivost in edinstveno udobno vzmetenje: ti dve različici enoprostorcev sta bili izdelani za vaše dobro počutje in sproščeno vožnjo na dolgih in kratkih poteh. Sedite v avtomobil in začutite učinek programa Citroën Advanced Comfort®!
Tranche-5.jpg
OSVETLJENOST
OSVETLJENOST

Panoramska steklena streha Citroëna C4 SpaceTourer, ki je sestavni del programa CITROËN ADVANCED COMFORT®, nudi vsem potnikom še nikoli doživete občutke in izjemno vidljivost. Velike steklene površine, ki so tekmecem za zgled (5,30 m2), v potniški prostor prepuščajo ogromno svetlobe in okrepijo občutek prostornosti ter odprtosti navzven.

KOT V ZAPREDKU
KOT V ZAPREDKU

CITROËN C4 SpaceTourer nudi akustično in vibracijsko udobje, ki ustvari učinek "zapredka". Električni servovolan ublaži prenos neravnin s cestišča po volanskem drogu, kar omogoča nadzor nad kotalnim hrupom in optimalno blaženje ob stiku koles s cestiščem.

MODULARNOST
MODULARNOST

CITROËN C4 SpaceTourer (izvedenka s petimi sedeži), ki je zasnovan na kompaktnih razmerjih (D: 4,44 m / Š: 1,83 m / V: 1,61 m), hkrati ponuja neprimerljivo bivalno udobje, prostorno notranjost in prilagodljivost.

VZMETENJE
VZMETENJE

V notranjosti enoprostorskega vozila udobno vzmetenje, ki ga ni moč primerjati z ničemer, zagotavlja ravnovesje med voznim udobjem in lego na cesti zahvaljujoč vertikalno umeščenim amortizerjem in vpetju preme tik nad središčno točko kolesa.

POVEZLJIVOST
POVEZLJIVOST

Za neprekinjeno digitalno povezavo med raznimi napravami v notranjosti je CITROËN C4 SpaceTourer opremljen z novim 7-palčnim zaslonom na dotik, ki ima izboljšan uporabniški vmesnik in kapacitivni zaslon. Tudi izkoristek 12-palčnega zaslona HD je bil optimalno izboljšan po zaslugi nove navigacije CITROËN Connect Nav, ki se ponaša s hitrejšo odzivnostjo, boljšo povezljivostjo in večjo modularnostjo.

VSE UDOBJE, SKORAJ KOT DOMA

sedezi_gc4sp

V notranjosti je C4 SpaceTourer kot loft - s svetlobo oblit, prijazen in izjemno prostoren ambient. Glede na izvedenko je za to enoprostorsko vozilo na voljo :

  • masažna prednja sedeža, z naslonovm z glavo, ki ga je mogoče nastaviti na 3 pozicije
  • sovoznikov sedež s funkcijo za razširjeno udobje, ki omogoča vožnjo z iztegnjenimi nogami.

TOPLI MATERIALI

udobje_gc4sp

V potniškem prostoru vas bodo pričakali na otip mehki in topli materiali. CITROËN C4 SpaceTourer ima vgrajeno armaturno ploščo iz materiala slush (penasta obloga) in posebno obdelavo vratnih plošč, ki so zelo mehke na otip. Temu se pridružuje še bogat izbor tkanin in usnja visoke kakovosti.

MAKSIMALNA PROSTORNOST

sedezi_c4sp

Potrebujete večji prtljažni prostor? CITROËN C4 SpaceTourer bo s svojo zasnovo zadovoljil vse vaše potrebe, saj vam nudi velik in modularen prostor.

Če zložite sedeže v drugi vrsti, pridobite čisto raven pod, poleg tega pa lahko tudi sovoznikov sedež zložite v mizico, in s tem pridobite prostor za prevoz daljših predmetov.

PROSTOROČNO ODPIRANJE

Še ena pomembna prednost novega vozila C4 SpaceTourer pa je njegov prtljažni prostor. Že sam dizajn "obdajajočih" prtljažnih vrat nakazuje na velikost in vzdržljivost. Omogoča enostaven dostop ter od 537 do 630 litrov prostornine, ko sta sedeža v drugi vrsti pomaknjena do konca naprej. CITROËN C4 SpaceTourer je poskrbel za inovacijo na področju prtljažnih vrat, ki imajo poleg motoriziranega pomika še prostoročno upravljanje. Tudi kadar imamo polne roke, ta funkcija poskrbi za enostavno odpiranje prtljažnih vrat po zaslugi zaznavala pod zadnjim odbijačem. Za odpiranje ali zapiranje prtljažnih vrat je treba zgolj premakniti nogo.
Hayonmainslibres2_17K57_597X500

SPOZNAJTE GRAND C4 SpaceTourer S 7 SEDEŽI!

Potrebujete dodaten prostor, da bi bili z vso družino?
Grand C4 SpaceTourer s 7 sedeži je ravno za vas!
S 7 sedeži in 645 litri prtljažnega prostora, vam ta različica omogoča, da shranite vse svoje male ali velike reči!

Essence2020_CL-19.007.018_2_747X400

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Technologie1_36212_2018_1500X700

Citroën C4 SpaceTourer ima vgrajen nov 7-palčni zaslon na dotik z izboljšanim vmesnikom in kapacitivno tehnologijo zaslona (podobno kot pametni telefoni zadnje generacije). Ta nova izvedenka enoprostorskega vozila ponuja tudi možnost ločenega upravljanja velikega 12-palčnega zaslona in manjšega 7-palčnega zaslona na dotik ter ponuja prenovljen vmesnik za navigacijo Connect Nav.

 *Navedena oprema za doplačilo oziroma odvisna od nivoja opremljenosti.  Delovanje sistema in funcionalnost je odvisna od posamezne države (v Sloveniji sistem deluje z omejenimi zmožnostmi)

 

15 VSAKODNEVNO KORISTNIH SISTEMOV

ZA POMOČ PRI VOŽNJI

COFFEE BREAK ALERT

COFFEE BREAK ALERT

(opozorilnik za premor med vožnjo): Sistem voznika opozori, ko je čas za odmor, in sicer po dveh urah vožnje s hitrostjo več kot 65 km/h.

SISTEM ZA NADZOR MRTVEGA KOTA

SISTEM ZA NADZOR MRTVEGA KOTA

S prikazom simbola v zunanjih ogledalih opozarja na prisotnost vozila v mrtvem kotu. Sistem, ki deluje po enakem načelu kot radarji za vzvratno vožnjo, je pomemben adut varnosti, na primer na mestnih avtocestah.

OPOZORILNIK NENAMERNE MENJAVE VOZNEGA PASU

OPOZORILNIK NENAMERNE MENJAVE VOZNEGA PASU

Ta sistem pomaga preprečevati nezbranost voznika in trenutke nepozornosti za volanom nad hitrostjo 60 km/h. Kadar vozilo prekorači belo črto, smerni kazalec pa ni vklopljen, sistem sproži opozorilo. Voznika opozori z zvočnimi signali in vizualnim opozorilom.

ACTIVE SAFETY BREAK

ACTIVE SAFETY BREAK

To je sistem za nujno zaviranje, ki zmanjša nevarnost naletnega trčenja vozil. Deluje od hitrosti 5 km/h dalje, učinkuje pa z nepremičnimi ali premičnimi predmeti in s pešci. Če se voznik po opozorilu na nevarnost trka ne odzove, sistem samodejno sproži zaviranje vozila.

SAMODEJNI PREKLOP DOLGIH LUČI

SAMODEJNI PREKLOP DOLGIH LUČI

Ta funkcija upravlja preklapljanje med dolgimi in zasenčenimi lučmi glede na to, ali v prometu zazna druga vozila.

OPOZORILNIK ZA NEVARNOST NALETA

OPOZORILNIK ZA NEVARNOST NALETA

Funkcija voznika opozarja na nevarnost naleta v vozilo, ki vozi pred njim. Sistem deluje pri hitrosti 30 km/h in več, za svoje delovanje pa uporablja radarski merilnik, ki je vgrajen v sprednjem delu vozila.

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOV

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOV

Sistem prepozna prometne znake omejitve hitrosti in to informacijo prikaže vozniku. Slednji si lahko prikazano hitrost shrani kot referenčno vrednost tempomata/omejevalnika hitrosti vozila. Sistem deluje v celotnem razponu hitrosti vožnje. Sistem zaznava tudi prometne znake za preklic omejitve hitrosti.

VISION 360

VISION 360

Ta funkcija olajša izvajanje manevrov ob pomoči štirih diskretno nameščenih kamer. Za različne situacije so na voljo trije načini prikaza: pogled 360° okrog vozila, da lahko voznik svoje vozilo opazuje od zgoraj in takoj vidi morebitne ovire.

KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO

KAMERA ZA VZVRATNO VOŽNJO

Sistem nudi vizualno pomoč, s katero olajša postopek parkiranja. Čim voznik vklopi vzvratno prestavo, se na 12-palčnem panoramskem zaslonu visoke ločljivosti (ali 7-palčnem zaslonu na dotik, odvisno od izvedenke) prikaže z vizualnimi informacijami opremljena slika, ki vozniku pomaga ustrezno usmerjati vozilo.

STATIČNA OSVETLITEV OVINKA

STATIČNA OSVETLITEV OVINKA

Žarometi za osvetlitev ovinka osvetlijo notranjost ovinka z dodatnim svetlobnim snopom, in s tem zagotovijo večjo vidljivost in varnost v ovinkih in križiščih.

PRILAGODLJIVI TEMPOMAT S FUNKCIJO STOP

PRILAGODLJIVI TEMPOMAT S FUNKCIJO STOP

Ta naprava prek radarskega zaznavala zazna pred seboj vozeče vozilo ter s poseganjem v zavore in pedal za plin samodejno ohranja varnostno razdaljo, ki jo je voznik predhodno izbral, vse do zaustavitve vozila

PARK ASSIST

PARK ASSIST

To je aktiven sistem za pomoč pri vzdolžnem in pravokotnem parkiranju. Na voznikovo zahtevo samodejno poišče parkirno mesto in upravlja krmilni mehanizem, s čimer poskrbi za varno parkiranje. Vozniku preostane le, da vklopi vzvratno prestavo in nato pospešuje oziroma zavira.

POVEZLJIVOST & INTUITIVNOST

MIRROR SCREEN

C4SPMIRROR

Ta tehnologija omogoča vzpostavitev povezave s pametnim telefonom in podvojitev prikaza z njegovega zaslona na sredinskem zaslonu. Omogoča vam prebiranje multimedijskih vsebin ter neposredno in enostavno upravljanje pametnega telefona in združljivih aplikacij prek zaslona na dotik. Deluje v povezavi s protokoli Apple CarPlayTM, Android Auto (ni na voljo v Sloveniji).

*Navedena oprema za doplačilo oziroma odvisna od nivoja opremljenosti. Razpoložljivost in delovanje opreme sta odvisna od države. Nekatere funkcionalnosti in delovanje aplikacije niso na voljo v Sloveniji

Citroën ConnectNav

navi_gc4sp

Najnovejši navigacijski sistem 3D na dotik in s povezavo v realnem času, pri katerem je možno z dvema prstoma povečati prikaz na zaslonu (kot pri iPadu), je bil deležen nadgradnje, tako da bo po zaslugi izboljšanih zemljevidov vodenje še bolj enostavno.

Za enostavnejše upravljanje vmesnikov na dotik in zagotovitev večje varnosti med vožnjo je na voljo tudi glasovno prepoznavanje.

 

 *Navedena oprema za doplačilo oziroma odvisna od nivoja opremljenosti.  Delovanje sistema in funcionalnost je odvisna od posamezne države (v Sloveniji sistem deluje z omejenimi zmožnostmi)

 

Citroën ConnectBox s paketom SOS in asistenco

connectbox_gc4sp

Nujna asistenca in momoč na cesti preko sporočanja geolokacije vozila. V primeru nesreče ali katere koli druge situacije, ki zahteva nujno posredovanje, se s pritiskom na gumb "SOS" samodejno sproži klic v Citroën Asistenco in se vzpostavi stik z nujno pomočjo na cesti. Ta brezplačna storitev je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in ne zahteva naročnine. Za klic v naš klicni center Citroën Asitenco pa pritisnete na gumb z logotipom Citroën.

 * Delovanje sistema in funcionalnost je odvisna od posamezne države (v Sloveniji sistem deluje z omejenimi zmožnostmi)

DIZELSKI MOTORJI BlueHDI: BEST IN CLASS!

EAT8_AP308_2017_054_747X400

Zahvaljujoč dizelskim motorjem BlueHDi je C4 SpaceTourer izjemno varčen enoprostorec tako z vidika porabe goriva kot tudi emisij CO2. To dokazuje dejstvo, da je enoprostorsko vozilo «Best in Class» (najboljši v kategoriji) v svojem tržnem razredu. Na voljo pa tudi z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom EAT8.

 

BENCINSKI MOTORJI PureTech

Essence2019_18K47_747X400

C4 SpaceTourer združuje odličen bencinski motor PureTech 130 S&S, na voljo tudi z 8-stopenjskim samodejnim menjalnikom EAT8, da zagotovi brezskrbno mobilnost.*

*za slovensko tržišče ta verzija motroja trenutno ni na voljo. 

Top