To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND
1
2
3
4
5
+
+
9
,
9
,
9
2

VEČ DIZAJNA

Izklesane linije, izrazit stil, harmoničen dizajn: Citroëna C4 nemudoma prepoznamo po njegovi edinstveni obliki karoserije. Uravnovešena razmerja s prepričljivim dizajnom, ki daje vtis robustnosti.

Številne podrobnosti dajo dodaten pomen značaju nove linije C4. Petvratna limuzina se ponaša z narebrenim pokrovom motornega prostora, zadnjim spojlerjem v črni barvi in usločenimi optičnimi bloki.

ŽAROMETI Z VRHUNSKO TEHNOLOGIJO

Nova linija C4 je opremljena z oblikovno prepoznavnimi lučmi zadnje generacije. Izraz podolgovatih optičnih blokov, ki segata vse do blatnikov, dodatno poudarijo dnevne luči s svetlobnimi vodniki na diode LED. 

Tudi dinamičen zadnji del petvratne limuzine je bogatejši za nove oblikovno prepoznavne luči s 3D učinkom. Nove luči poudarijo prtljažna vrata čistih linij in brez odvečnega materiala, s čimer se izpostavi statusni značaj te kompaktne limuzine. K temu pripomorejo tudi natančne reže in naleganja.

NOTRANJI DIZAJN

Edinstvena izkušnja v vožnji. Potniški prostor izstopa zaradi uporabe najbolj kakovostnih materialov tega razreda:
- nova sredinska upravljalna plošča s sodobnim in izčiščenim videzom ter z vgrajenim 7-palčnim zaslonom na dotik,
- sedeži, ki so ergonomsko oblikovani in hkrati tudi udobni,
- na dotik mehka armaturna plošča,
- dodatki iz kroma, ki so preudarno razporejeni po obvolanskih stikalih, zračnikih in prestavni ročici.

VEČ UDOBJA

V notranjosti vašega Citroëna C4 so vam na voljo izjemno udobni sedeži. Voznikov sedež ima celo nastavljiv ledveni del in električno funkcijo za masažo.

OKNO V SVET

Nova linija C4 nudi širok pogled v svet z veliki okni. Občutek odrtosti in odlično vidljivost vam omogoča panoramska streha s 1.3 in z zastorom na električni pomik. Spustite več svetlobe v vozilo za večje udobje sopotnikov.


ZVOK IN SVETLOBA

Zvočna izolacija

Confort_Acoustique_Nouvelle_C4

Hrupi so ublaženi tik pri samih virih nastanka:
- zvočno izolirano vetrobransko steklo s folijo za ublažitev tresljajev,
- dodatni blažilni vložki v motornem prostoru,
- nov koncept tesnjenja, ki vključuje periferno pregrado na karoseriji, pregrado na vratih in zunanjo pregrado.

Hi-Fi DENON

Avdio sistem vašega Citroëna C4, ki je zasnovan na tehnologiji za prostorski zvok in vsebuje inovativno programsko opremo za obdelavo zvoka (z nizkotonskim zvočnikom z ojačevalnikom), nudi vašim sopotnikom miren in pomirjajoč ambient, optimalno kakovost poslušanja in zares vrhunske užitke.

Oprema za vaše udobje

Oprema vašega C4 je bila premišljeno izdelana z namenom, da vam zagotavlja visoko raven udobja v vseh danih situacijah: voznikovo mesto, kjer so vsa stikala na dosegu roke, 12-voltna vtičnica, prenosna svetilka v prtljažnem prostoru in tudi 230-voltna vtičnica (odvisno od izvedenke).

VSESTRANSKO UPORABNO VOZILO

Zadnja sedežna klop (deljiva v razmerju 2/3 - 1/3) omogoča veliko modularnosti, medtem ko loputa za smuči omogoča prevoz dolgih in velikih predmetov.

PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA

Prtljažnik Citroëna C4 s 408 litri prostornine omogoča petim potnikom, da s seboj prepeljejo vso svojo prtljago. V vozilu pa ne manjka niti razkošnih odlagalnih mest: prostoren predal za drobnarije, predali v prednjih vratih, kamor lahko odložimo 1,5-litrsko plastenko, predal pod prednjima sedežema, odlagalno mesto na sredinski konzoli in predal pod naslonom za roke med prednjima sedežema.

KOMPAKTNE DIMENZIJE

Dimenzije nove linije CITROËN C4 so kompaktne in vozilo je manjše: 4,33 m dolžine, 1,79 m širine in 1,49 m višine.

VEČ UPORABNE TEHNOLOGIJE

Petvratna limuzina iz nove linije CITROËN C4 je pridobila najnovejše tehnologije za še bolj enostavno in udobno uporabo.

EKRAN NA DOTIK

PROSTOROČNI DOSTOP IN ZAGON

STATIČNA OSVETLITEV OVINKA

SISTEM ZA SPELJEVANJE V KLANEC

Nov 7-palčni zaslon, prek katerega je možno upravljati funkcije medijske opreme, telefon, nastavitve parametrov vozila in nov navigacijski sistem na dotik.

1500x646_TECHNOLOGIE-4.jpg

Vožnja je povsem enostavna po zaslugi sistema za prostoročni dostop in zagon, ki vam omogoča vstopiti v vozilo in vzpostaviti delovanje motorja, ne da bi elektronski ključ vzeli iz žepa.

Prednji meglenki v kombinaciji z žarometi za osvetlitev ovinka osvetlijo notranjost ovinka z dodatnim svetlobnim snopom in s tem desno ali levo stran vozila osvetlijo pod kotom do 75°.

Sistem za speljevanje v klanec je pomoč, ki poenostavi speljevanje vozila na vzpetini. Sistem prepreči neželeno premikanje vozila iz nove linije C4 na vzpetini, kadar je zavorni pedal popuščen.

PO ZMERNI CENI

CITROËN C4 je opremljen z učinkovitimi motorji zadnje generacije.

Tehnologija BlueHDi ustreza zakonskemu predpisu Euro 6, tako da se njegove emisije CO2 se pričnejo pri 86 g/km, kombinirana poraba pa pri 3,3 l/100 km.

Bencinski motorji PureTech s turbokompresorjem zagotavljajo visoke zmogljivosti, hkrati s tem pa zadržijo porabo goriva in emisije CO2 na najnižji stopnji.

Novi motorji ponujajo visoke zmogljivosti in vrhunsko vozno udobje v kombinaciji z nizko porabo goriva in nizkimi emisijami.

Optimalno razmerje med ceno in storitvami za zmerne stroške uporabe.

Dimenzije C4

DOLŽINA

4329 mm

ŠIRINA

1789/2050 mm

VIŠINA

1489/1502 mm

PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA

0,380/0,408 m3

Top