PREUSMERITEV SEKUND

CITROËN NADALJUJE S POSEBNO SERIJO "C-SERIES"

Po SUV C3 Aircross in novem Citroën C3 predstavlja tudi posebno serijo športnih terencev Citroën C5 Aircross C-Series, ki dodaja piko na “C” znamke Citroën s svojim izjemnim udobjem (Comfort) in edinstvenim značajem (Character) dizajna svojih modelov. Izstopa z edinstveno osebnostjo, udobjem in neprimerljivo modularnostjo: vzmetenje s progresivnim hidravličnim omejevalnikom ®, sedeži Advanced Comfort, 3 posamezni zadnji sedeži, prtljažnik Best in Class, 20 tehnologij za pomoč vozniku.

Stil, ki krepi značilnost športnega terenca C5 Aircross

Exterieur_CL.19.036.003005004_1500X500

SUV C5 Aircross C-Series predstavi nov barvni paket v rdeči barvi Anodise Deep Red, ki je sestavljen iz eloksiranih temno rdečih barvnih poudarkov, nameščenih na Airbumpih®, sprednjih odbijačih in strešnih prečkah. Značilna reliefna značka “C-Series” krasi prednja blatnika. Na voljo so tudi drugi barvni paketi v tej ponudbi: srebrno Silver Anodisé in beli White Anodisé. C5 Aircross C-Series je na voljo v naslednijh barvah karoserije:  bela Banquise, siva Artense, črla Perla Nera, siva Platinum, biserno bela Perla Nacre.

Interieur_CL.19.036.002_597X500

Edinstvena notranjost

"à la C-Séries"

Armaturna plošča s prevleko Tep Grey je povezana z jermenom z belimi šivi. Ujema se s sedeži Advanced Comfort, okrašenimi z belimi šivi in kontrastnim rdečim vodoravnim trakom na vrhu naslonjal.

Črne prednje in zadnje preproge z rdečimi šivi dopolnjujejo barvni paket.

Citroën SUV C5 Aircross C-Series ponuja tudi tehnologije za pomoč voznikom, kot so Drive Assist Pack, tehnologije povezovanja, kot so Connect Nav*, Connect Assist*, Connect Play*, pa tudi zatemnjena stekla.*Funkcionalnost mobilne aplikacije MyCitroën za elekrična vozila v Sloveniji deluje z omejenimi možnostmi
Top