PREUSMERITEV SEKUND

CITROËN C3 AIRCROSS ORIGINS OMEJENA SERIJA

100. rojstni dan: za uvod v leto svoje stoletnice nam znamka Citroën predstavlja posebno omejeno serijo, imenovano "ORIGINS", ki dopolnjuje redno prodajno paleto. 

Da bi proslavili to povezavo med preteklostjo in sedanjostjo, ima Citroën SUV C3 Aircross povsem novo preobleko.

100 LET AVANTUR

Pustolovski duh C3 Aircrossa je bistven del DNA znamke. Leta 1922 je bil model Citroën B2 K1 (Autochenille) ali Zlati Skarabej, prvo motorno vozilo v zgodovini, ki je leta 1922 prečilo Saharo in naredilo 3500 km. 

 Z organizacijo te pionirske ekspedicije je André Citroën svetu pokazal zanesljivost avtomobilov svoje blagovne znamke.

Ta epska pustolovščina je bila uvod v slavne ekspedicije "Srednja Afrika" in "Srednja Azija", ki sta jih sledila leta 1924 in 1931.

1500x646-C3-Aircross-Origins-DaD-B2
1500x646-C3-Aircross-Origins-DaD-B2

DIZAJN

Edinstvena personalizacija

Na zunanji strani je ta kompaktni SUV opremljen z bronasto obarvanimi grafičnimi elementi, barvami, ki poudarjajo logotip »ribje kosti«.  Posebni elementi iz barvnega paketa Origins v bronasti barvi se nahajajo okoli prednjih meglenk, zadnja temnjena stekla pa odlično dopolnjujejo 16-palčna aluminijasta platišča Matrix v črni barvi. . Na vratih voznika in sovoznika je pritrjen podpis "Origins since 1919". 

Omejena serija Citroën C3 Aircross Origins je na voljo v barvah karoserija: bela barva Natural (serijsko) siva kovinska Platinum*, srebrna kovinska Cosmic* ali črna kovinska Ink* v kombinaciji s črno streho Ink Black (razen v primeru črne karoserije je streha v beli barvi Natural).

 

* za doplačilo

747x450-C3-Aircross-Origins-Officiel
625x400-C3-Aircross-Origins-Porte

Ohišja električno zložljivih zunanjih ogledal so opremljena z grafičnimo dekoracijo Origins,  nalepka "Origins since 1919" pa je pritrjena na prednja vrata.

625x400-C3-Aircross-Origins-AR

Edinstvena nalepka Origins na prtljažnih vratih, poleg emblema C3Aircross.

DOBRO POČUTJE

747x400-C3-Aircross-Origins-Interieur

Citroën SUV C3 Aircross ponuja neprimerljivo udobje in dobro počutje za vsakega potnika v vozilu. Posebna serija Origins nadaljuje ta trend z vključitvijo ekskluzivnega notranjega dizajna. Ta notranja personalizacija vključuje oblazinjenje sedežev v svetlo sivi tkanini z zlatimi šivi in oznako "Origins" ter posebne preproge s slogu "Origins".

TEHNOLOGIJA

1500x500-C3-Aircross-Origins-TDB

Citroën SUV C3 Aircross ima na voljo najnovejšo generacijo tehnologij, ki zagotavljajo varnost in brezskrbno vožnjo.

 

Ta posebna serija je okrepljena z obsežnim seznamom opreme, vključno z opozorilnikom nenamerne menjave voznega pasu, prepoznavanje prometnih znakov, Coffee Break Alert, samodejno klimatsko napravo, 7'' zaslonom na dotik in  Mirror Screen.

MOTORJI

UČINKOVITOST IN VARČNOST

Citroën C3 Aircross Origins, posebna serija, je na voljo v najnovejši generaciji bencinskih motorjev PureTech in dizelskih motorjih BlueHDi.

- benciski motor 1.2L PureTech 110 S&S s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom

- dizelski motor 1.5L BlueHDi 100 S&S s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom
597x500-C3-Aircross-Origins-Lifestyle
Top