PREUSMERITEV SEKUND

CITROËN C3 ORIGINS OMEJENA SERIJA

100. rojstni dan: za uvod v leto svoje stoletnice znamka Citroën predstavlja posebno omejeno serijo, imenovano "ORIGINS", ki dopolnjuje redno prodajno paleto. 

Da bi proslavili to povezavo med preteklostjo in sedanjostjo, ima Citroën C3 povsem novo personalizacijo. 

Vsestranski in izredno prilagodljiv mestni avtomobil, Citroën C3, naša prodajna uspešnica, se ponaša z edinstveno morfologijo, brezkompromisnim udobjem in vsakodnevnimi tehnologijami.

Ta posebna omejena serija Citroën C3 Origins nadaljuje zgodbo o uspehu, tako da ponuja personalizacijo, polno karakterja, preudarnih elementov in elegance.

100 LET PERSONALIZACIJE

Že v 30-ih letih je bilo mogoče "pilotska" kolesa na Traction Avant prilagoditi v rdeči, rumeni ali zeleni barvi.

 

V drugem registru je Ami 6 ponujal grafično notranjost z znamenitim motivom lista bodike "leaf of holly", ki je bil na voljo v lešnikovi, modri, rdeči ali olivno zelenin barvi. Pojavile so se tudi omejene serije, ki zagotavljajo ekskluzivnost v smislu personalizacije, na primer pri 2 CV Spot (v kombinaciji oranžnih in belih barvnih črt), 2 CV Charlestonu (v dvo-barvni kombinaciji;  v rdeče- črni ali rumeno-črni).

C3-Origins-DaD-Traction-AV
C3-Origins-DaD-Traction-AV
C3-Origins-Officiel

DIZAJN

MESTNI MALČEK PO VAŠEM OKUSU

Na zunanji strani so vidni grafični elementi v bronasti barvi, ki poudarjajo logotip »ribje kosti«. Posebni elementi iz barvnega paketa Origins v bronasti barvi se nahajajo okoli prednjih meglenk in na Airbump®. Na prtljažnih vratih pa je spomin na Origins kodifikacijo viden tudi pri znački modela C3.

Zadnja temnjena stekla in 16'' jeklena platišča 3D se poudarjajo videz te posebne serija. Na vratih voznika in sovoznika je pritrjen podpis "Origins since 1919".

Omejena serija C3 Origins je na voljo v barvah karoserije: bela Banquise (serijsko), siva Artense*, siva Platinum*, črna Perla Nera*, v kombinaciji s črno streho Onyx (razen v primeru črne karoserije je streha v beli barvi Opale.

*za doplačilo
C3-Origins-Porte

Od vzvratnega ogledala do Airbump®, C3 Origins je opremljen z grafičnimi elementi v bronasti barvi, diskretno in elegantno

C3-Origins-Bequet-AR

Zadnje vogalno okno je elegantno poudarjeno  z bronasto linijo.

C3-Origins-Capsule

Osrednja dekor na strehi Origins poudarja inovativno obliko strehe Citroëna C3 in njegovo prepoznavno linijo.

DOBRO POČUTJE

Citroën C3 Origins je sodoben in prijeten, kjer je udobje ključnega pomena. Sedeži so zasnovani tako, da nudijo velik in velikodušen prostor, ki je bistven za vaše udobje in dobro počutje v potniški kabini.

 

Omejena serija Origins vključuje toplo oblazinjenje v svetlo sivi barvi Heather Grey z zlatimi šivi, značko "Origins" na sedežih, preproge po meri in bronasto obrobo na armaturno ploščo, da je le-ta kaj najbolj skladen z zunanjosto.

C3-Origins-Sieges-AV

TEHNOLOGIJA

1500x500-C3-Origins-TdB

Citroën C3 Origins * lahko obogatite z 9 sistemi za pomoč pri vožnji in varnostno opremo, ki vozniku olajša življenje kot so: aktivna varnostna zavora, avtomatsko preklapljanje dolgih luči, kamera za pomoč pri vzvratni vožnji, opozorilnik nenamerne menjave voznega pasu in sistem za nadzor mrtvega kota...

 

* Ta posebna serija temelji na nivoju opreme Feel.

MOTORJI

EKO UČINKOVITOST IN PRIJETNA VOŽNJA

Citroën C3 Origins je opremljen z najnovejšo generacijo bencinskih motorjev PureTech, učinkovitimi in varčnimi. Citroën C3 Origins je na voljo z bencinskim motorjem PureTech 82 S&S in ročnim menjalnikom.
C3-Origins-Lifestyle
Top