To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND

CITROËN C4 CACTUS ORIGINS OMEJENA SERIJA

100. rojstni dan: za uvod v leto svoje stoletnice znamka Citroën predstavlja posebno omejeno serijo, imenovano "ORIGINS", ki dopolnjuje redno prodajno paleto. 

Da bi proslavili to povezavo med preteklostjo in sedanjostjo, je med posebno serijo na voljo tudi Citroën C4 Cactus Origins.

V zadnjem letu je novi C4 Cactus prinesel svežino v segment kompaktnih limuzin, s svojim edinstvenim in prepoznavnim dizajnom ter neprimerljivim nivojem udobja.  o udobje je doseženo z dvemi večjimi novostmi, ki sta bili uvedena v Evropi na novem C4  Cactusu: vzmetenje s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki® in sedeži Advance Comfort, ki nudita neprimerljivo udobje pri vožnji.

100 LET UDOBJA

Citroën C4 Cactus obdaja svoje potnike v pravem kokonu udobja, ki se je tekom desetletij razvijal in izboljšal. Ko se ozremo nazaj na legendarni DS leta 1955, kralja (ali bolje kraljice) ceste, se je le-ta lahko opiral na tehnologije svojega prestižnega prednika Traction Avant. V 70.je kraljeval tudi GS, saj se razlikoval od konkurentov po sodobnem slogu in napredni tehnologiji, vključno z hidropnevmatskim vzmetenjem, kar je privedlo do tega, da je bila GS leta 1971 nagrajen kot avto leta.

1500x646-C4-Cactus-Origins-DaD-GS
1500x646-C4-Cactus-Origins-DaD-GS
597x500-C4-Cactus-Origins-Officiel

DIZAJN

EDINSTVENA PERSONALIZACIJA

Ta kompaktna limuzina je ena imzed redkih, ki ima več barvnih grafičnih elementov v bronasti barvi, povezanih s stoletnico, od koder tudi navdih za logotip « ribje kosti » in podpis "Origins since 1919", ki označuje 100-letno pripadnost blagovni znamki.

Ta kompaktna limuzina je ena izmed redkih, ki ima več barvnih grafičnih elementov v bronasti barvi, povezanih s stoletnico, od koder tudi navdih za logotip « ribje kosti » in podpis "Origins since 1919", ki označuje 100-letno pripadnost blagovni znamki.

Posebna serija C4 Cactus Origins je na naslednjih barvah karoserije : bela Banquise (serijsko), siva Acier*, siva Platinum*, črna Obsidien* in bela Perla Nacre*, v kombinaciji s 17'' platišči iz lahke litine CROSS v črni barvi. *za doplačilo
760x460-C4-Cactus-Porte

Dekorativni element na ohišjih vzvratnih ogledal

760x460-C4-Cactus-Origins-AirBump

Paket Origins z bronastimi elementi okoli meglenk in Airbump®

760x460-C4-Cactus-Origins-AR

Origins označka na vratih prtljažnika

DOBRO POČUTJE

Posebna serija Citroën C4 Cactus Origins ponuja neprimerljivo udobje vožnje z naprednim vzmetenjem s Progressive Hydraulic Cushions® (s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki), ki filtrira in absorbira udarce in majhne nepravilnosti na cesti, kar vam daje občutek, da letite nad njim, hkrati pa zagotavljajo odličen nadzor nad vozilom in izjemno dinamičnost.

 

Opremljen je tudi z udobnimi sedeži Advance Comfort, ki z inovativnim dizajnom zagotavljajo mehko in podporno sedenje. Potniki bodo uživali v edinstvenem vzdušju, ki je mirno in prefinjeno zaradi tekstilnega oblazinjenja v svetlo sivi barvi Heather Grey z zlatimi šivi in oznako Origins, ter prednjih in zadnjih talnih preproge znamke Origins.

Citroën C4 Cactus Origins ponuja neprimerljivo udobje pri vožnji.

760x460-C4-Cactus-Origins-Sieges

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

597x400-C4-Cactus-Origins-Ecran

Posebna serija Citroën C4 Cactus Origins je velikodušno opremljena s tehnologijo, vključno  z Mirror Screen, ki vam omogoča, da izkoristite prednosti aplikacij vašega pametnega telefona, preko vmesnika na 7'' zaslonu na dotik. 

Vse, kar potrebujete za varno povezavo.

MOTORJI

EKO UČINKOVITOST IN PRIJETNA VOŽNJA

Citroën C4 Cactus Origins je opremljen z najnovejšo generacijo bencinskih motorjev PureTech in dizelskih motorjev BlueHDi, učinkovitimi in varčnimi.

Citroën C4 Cactus Origins je na voljo: 

 - z bencinskim motorjem 1.2L PureTech 110 S&S s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom

- z dizelskim 1.5L BlueHDi 100 S&S s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom

597x400-C4-Cactus-Origins-Lifestyle
Top