OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

Preverite informacije

PREUSMERITEV SEKUND

Citroën s svojo kombilimuzino C4 Cactus prevzema zapovedi svojega avtomobilskega segmenta z vidika tehnologij in motorjev, hkrati pa zaradi svojih edinstvenih značajskih potez in udobja še vedno močno odstopa od tekmecev.

Citroën C4 Cactus, ki je opremljen z vzmetenjem s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki (Progressive Hydraulic Cushions™) in sedeži Advanced Comfort, je ultra udobna kombilimuzina, ki je v prvi polovici leta 2018 povzročila velik preobrat na trgu.

SPOZNAJTE GA PREKO VIDEA

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

DIZAJN ZUNANJOSTI

Citroën C4 Cactus bo v segment kompaktnih petvratnih limuzin vnesel veter svežine in izvirnosti. Ponaša se z izčiščeno in monolitno obliko karoserije, na kateri so izpostavljeni grafični elementi značilni za znamko Citroën, ki poudarjajo tekoče linije karoserije, kot so na primer zaščite Airbump® na spodnjem delu vrat, neprekinjena steklena površina in lebdeča streha pa tudi dvonivojski prednji del in svetlobni podpis z učinkom 3D oziroma širok svetlobni podpis na diode LED z učinkom 3D na zadnjem delu.

Citroën C4 Cactus je na voljo v 24 barvnih kombinacijah karoserije s 7 barvami karoserije in 4 barvnimi paketi, ki vsebujejo elegantne barvite dodatke.


IZJEMNO UDOBNA KOMBILIMUZINA

Citroënova kombilimuzina C4 Cactus zaznamuje eno izmed glavnih etap programa Citroën Advanced Comfort®, saj je kot prva v Evropi uvedla vzmetenje s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki (Progressive Hydraulic Cushions™) in premierno na svetu sedeže Advanced Comfort. S tem nudi edinstveno lego na cesti, značilno za znamko Citroën.

Svojim potnikom nudi enostavno in sproščeno vožnjo zahvaljujoč 10 sistemom za pomoč pri vožnji in 3 tehnologijam* za vzpostavitev povezave.

*Odvisno od nivoja opreme.

C4_Cactus_Int_Av_Gris_Paysage

EDINSTVENE ZNAČAJSKE POTEZE IN DRZEN ZNAČAJ

Nouvelle Berline C4 Cactus Blanc Nacré sur la jetée

Citroën C4 Cactus se nam predstavlja z modernim in izčiščenim dizajnom z vpadljivimi grafičnimi elementi, ki zaznamujejo njegove edinstvene značajske poteze:  
      ● lebdeča streha po zaslugi 360-stopinjske povezanosti steklenih površin,

      ● prelivajoč profil, ki ga poudarjajo nove tanjše zaščite Airbump® na spodnjih delih vrat in zaščite na blatniških koših za večjo dinamičnost in optimalno zaščito zlasti v urbanih središčih.

Kompaktne gabaritne mere in velika medosna razdalja mu zagotavljajo dinamičnost in okretnost, tako v mestu kot na odprti cesti, pa tudi obilo prostora v notranjosti za vse potnike.

PREDNJI DEL

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Prenovljen in širši prednji del vsebuje nove dnevne luči LED, ki so nameščene v podaljšku logotipa dvojne puščice in se usločeno razprostirajo čez celotno širino vozila, usločena prednja žarometa, ki ju krasijo vstavki v svetleče črni barvi in odbijač v barvi karoserije s stranskimi zračnimi režami za več dinamičnosti.

ZADNJI DEL

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Zadnji del ponosno odraža limuzinski značaj vozila prek prtljažnih vrat z mehkimi in izčiščenimi linijami v barvi karoserije, ki jih poudarjajo nove zadnje LED luči z učinkom 3D, ki imajo do potankosti izpiljeno in dodelano obliko ter na videz razširijo vozilo in ga navdajo z bolj modernim videzom.

INDIVIDUALIZACIJA PODOBE IN ELEGANCA

600x268-New-C4-Cactus-4-Pack-ColorsC4 Cactus ponuja 24 barvnih kombinacij zunanjosti z: 
      7 barvami karoserije,
       s 4 zelo trendovskimi barvnimi paketi: Glossy Black, Silver Chrome, Anodised White in Anodised Deep Red. 

  • Premišljeno odmerjeni barviti dodatki ustvarijo kontrast s karoserijo in prefinjeno izpostavijo zaščite Airbump® na spodnjih delih prednjih vrat in spodnji del prednjega odbijača.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue CAC

Citroën, ki je vselej zvest svojim genom, nenehno razvija nove inovacije, da bi povečal udobje v avtomobilu. Citroën C4 Cactus je udobje popeljal do novih razsežnosti. V Evropi je kot prvi uvedel vzmetenje s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki (Progressive Hydraulic Cushions™), ki dajejo širši javnosti dostop do učinka leteče preproge, in premierno na svetu sedeže Advanced Comfort, ki ponujajo doslej še nevideno raven udobja pri sedenju in vožnji. C4 Cactus, ki se ponaša z edinstvenim dizajnom, je ultra udobna kombilimuzina, ki je povzročila velik preobrat na trgu v segementu M1.

VZMETENJE S PROGRESIVNIMI HIDRAVLIČNIMI OMEJEVALNIKI

Vzmetenje s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki (Progressive Hydraulic Cushions™) ublaži in absorbira večje deformacije in tudi manjše nepravilnosti cestišča, da imajo potniki občutek letenja nad cesto, medtem ko zagotavlja izjemno lego na cesti in dinamičnost. Princip delovanja tega sistema je povsem preprost. Medtem ko klasično vzmetenje sestavljajo amortizer, vzmet in mehanski dročnik, pa ima vzmetenje, ki ga je razvil Citroën, še dodatna dva hidravlična dročnika, enega za raztezanje in drugega za kompresijo.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

UPORABNA IN DOMISELNA ODLAGALNA MESTA

Nouvelle Berline C4 Cactus Rangements

Citroën C4 Cactus je opremljen s številnimi domiselnimi in funkcionalnimi odlagalnimi mesti, ki so priročno razporejena po celotnem potniškem prostoru:
      ● Odlagalno mesto, kamor lahko odložite svoj telefon v neposredni bližini priključka USB.
      ● Prtljažnik je nadvse prostoren zaradi svoje oglate oblike, ki olajša nakladanje kakršnihkoli predmetov in v povezavi z zadnjo sedežno klopjo deljivo v razmerju 1/3 – 2/3 nudi kar 358 litrov prostornine, ki jih je možno po preklopu sedežne klopi razširiti vse do 1170 litrov.
      ● V predelu armaturne plošče se nahajata velik predal za drobnarije s pokrovom Top Box, in sicer nasproti sovoznika ter na dosegu roke voznika, pa tudi veliko odlagalno mesto s protidrsno oblogo, ki je umeščeno v spodnji del na sovoznikovi strani.

TEHNOLOGIJA

ZA BREZSKRBNA DOŽIVETJA NA CESTI

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Citroën C4 Cactus ponuja 10 sistemov za pomoč pri vožnji, ki nam v vsakodnevnem življenju dajejo občutek varnosti in brezskrbnosti, pomagajo premagati zaspanost ali zgolj trenutek nepozornosti za volanom in opozarjajo na nevarnost za nastanek prometnih nesreč.

Svojim potnikom ponuja 3 tehnologije za povezljivost, s katerimi bodo lahko imeli neprekinjeno vzpostavljeno povezavo med digitalnim svetom in vozilom. Ostanite povezani, izmenjujte informacije, brskajte po internetu in privoščite si sprostitev po zaslugi tehnologije Citroën Connect Nav, funkcije Mirror Screen s protokoli Android Auto, Apple Car Play™ in MirrorLink® ter sistema Citroën Connect Box*.

*Navedena oprema za doplačilo oziroma odvisna od nivoja opremljenosti. Razpoložljivost in delovanje opreme sta odvisna od države. Nekatere funkcionalnosti in delovanje aplikacije niso na voljo v Sloveniji.

TEHNOLOGIJA

SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI

Active Safety Brake

Zmanjša nevarnost za trčenje s prednje strani prek samodejnega zaviranja namesto voznika, ko hitrost preseže 5 km/h (za doplačilo in odvisno od nivoja opreme)

Opozorilnik na voznikovo nepozornost

Opozori voznika, če mu pade pozornost prek ugotavljanja odstopanj v smeri vožnje glede na talne označbe na hitrih cestah pri hitrosti nad 65 km/h.

 (oprema na voljo za doplačilo).

Nouvelle Berline C4 Cactus Blanc Nacré

MOTORJI

EKO UČINKOVITOST IN UŽITKI V VOŽNJI

Odzivnost, pospeški, pospeševanje in užitki v vožnji so še silovitejši zahvaljujoč združitvi lahke in učinkovite konstrukcijske osnove ter motorjev zadnje generacije z najsodobnejšimi tehnologijami. Bencinski motorji zadnje generacije PureTech, ki so bili izbrani za motor leta in dizelski motorji BlueHDi ustrezajo evropski zakonodaji Euro 6 (ali novejši), usmerjeni v zmanjševanje emisij dušikovih oksidov NOX in znižanje porabe goriva. Citroën C4 Cactus je na voljo z bencinskim motorjem PureTech 110 ali 130 S&S in tudi v z dizelskim BlueHdi 100 et 120 S&S.

Menjalnik EAT6 v kombinaciji z motorjem PureTech 130 S&S in BlueHDi 120; omogoča hitrejše spreminjanje prestav, hkrati s tem pa zagotavlja tudi neovirano in udobno uporabo na vrhunski ravni. *Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb ponudbe brez predhodne najave.
Top