PREUSMERITEV SEKUND

100. rojstni dan: za uvod v leto svoje stoletnice znamka Citroën predstavlja posebno omejeno serijo, imenovano "ORIGINS", ki dopolnjuje redno prodajno paleto. 

Da bi proslavili to povezavo med preteklostjo in sedanjostjo, je med posebno serijo na voljo tudi Citroën C4 SpaceTourer Origins & Citroën Grand C4 SpaceTourer Origins.

a

Citroën C4 SpaceTourer in Grand C4 SpaceTourer sta predvsem energični in sodobni vozili s tekočimi linijami in elegantnim dizajnom. Vendar je tudi njun sam koncept dizjana zelo priročen, saj omogoča prevoz 5 ali 7 potnikov v popolnem udobju, brez prerivanja s komolci tudiv 2. Vrsti.

Posebna serija Origins ohranja vse prednosti teh domiselnih enoprostorcev, hkrati pa nudi diskretno in elegantno personalizacijo.

100 LET MODULARNOSTI

Če sta C4 SpaceTourer in Grand C4 SpaceTourer izkoristila Citroënovo znanje v zvezi s prostornostjo vozila in modularnostjo, je v bil poznih dvajsetih letih tudi Citroën C4 F že znan po svoji praktičnosti in modularnosti. Kot družinsko vozil “par excellence” je nudil 5 sedežev in je imel odstranljivo zadnjo klop in odpiranje prtljažnih vrat v dveh delih, za lažje natovarjanje v prtljažni prostor.

 

Konec devetdesetih let prejšnjega stoletja se je Xsara Picasso, predhodnik C4 Picasso, pojavil kot prvi kompaktni enopropstorec Citroën s tremi enakovrednimi zadnjimi sedeži. Dve leti prej, leta 1996, je Berlingo Multispace ustvaril segment enoprostorcev in navduševal družine.

1500x646-C4-ST-Origins-DaD-F4
1500x646-C4-ST-Origins-DaD-F4
597x500-C4-ST-Origins-Officiel

DIZAJN

SOBIVANJE IN ELEGANCA

Letos (2019) Citroën praznuje 100-letnico ustvarjalnostjo in zahtevnosti. In sedaj predstavlja še posebno serijo Citroën C4 SpaceTourer in Grand C4 SpaceTourer Origins. Zunanjost vozila krasi več bronastih barvnih elementov, poudarjajo logotip z “ribjo kostjo”: okrasne črte na prtljažniku, podpis "Origins since 1919", na prednjih vratih, ki označuje 100-letno pripadnost blagovni znamki.

*na voljo za doplačilo
747x400-C4-ST-Origins-Porte

Podpis "Origins since 1919" se najah tudi na prednjh vratih

747x400-C4-ST-Origins-AR

Opomnik na posebno serijo je označen tudi na prtljažnih vratih poleg emblema imena vozila

DOBRO POČUTJE

Resnično povabilo na potovanje:  Citroën C4 SpaceTourer in Grand C4 SpaceTourer odlikuje velikodušen in prilagodljiv prostor, ki lahko sprejme tudi do 7.

 

Poseba serija Origins ohranja vse njune prednosti in nudi notranje oblazinjenje v bež barvi DUNE, ki daje prednost mehkobi in dobremu počutju. V tem paketu notranjosti pa so vključeni masažni prednji sedeži z nastavitvijo ledvenega predela in naslonom za glavo RELAX, armaturna plošča in obloge vrat v bež barvi Meditation, gravura Laser Shelby na ročkah za odpiranje voznikovih in sovoznikovih vrat, zložljiv naslon sovoznikovega sedeža, tepihi Origins.

747x400-C4-ST-Origins-Coffre

TEHNOLOGIJA

1500x500-C4-ST-Origins-TdB

Citroën C4 SpaceTourer in Grand C4 SpaceTourer Origins sta opremljena z več možnostmi opcijske opreme,  na primer 12'' širokim zaslonom  na dotik, s funkcijo Mirror Screen,  da izkoristite prednosti aplikacij vašega pametnega telefona, preko vmesnika na  zaslonu na dotik. 

MOTORJI

597x400-C4-ST-Origins-Lifestyle

Citroën C4 SpaceTourer in Grand C4 SpaceTourer nudita referenčno zmogljivost ter dinamično in agilno obvladovanje vozila v vseh okoliščinah. Citroën C4 SpaceTourer Origins in Grand C4 SpaceTourer Origins nudita najnovejšo generacijo bencinskih PureTech in dizelskih BlueHDi motorjev, katerih cilj je zmanjšati emisije NOx in porabo goriva.

Na voljo sta v različicah: 

  • bencinski 1.2L PureTech 130 S&S s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom
  • dizelski 1.5L BlueHDi 130 S&S s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom
Top