PREUSMERITEV SEKUND

DIZAJN

1500x646_Design.jpg

Citroën SpaceTourer Business Lounge je elegantno vozilo z izčiščenim dizajnom, s tekočimi toda poudarjenimi linijami, z vzdržljivo toda sproščeno obliko karoserije, z dodatno zatemnjenimi zadnjimi stekli, ki vašim strankam omogočajo več zasebnosti … In pa množica drobnih a privlačnih detajlov, ki poudarijo njegov značaj!
597x597_Clients.jpg

CERTIFICIRAN ZA VAŠO POKLICNO DEJAVNOST!

Ste zasebni prevoznik ali taksist, podjetje za prevoz oseb ali mini-bus za velika podjetja ... Zagotovo se bo za vas našel CITROËN SpaceTourer, ki bo ustrezal vašim potrebam in zahtevam vaših strank!

DVE DOLŽINI V PREDNOSTI

Izvedenka Business Lounge, ki je na voljo v dveh dolžinah M (4,95 m) in XL (5,30 m) ter s 6 ali 7 sedeži, je namenjena prevozu VIP oseb in poslovnežev, ki bodo znali ceniti pisarno na kolesih, eno izmed možnosti za ureditev notranjosti SpaceTourerja.

Prostornost, udobje, čas za prevoz, ki ga je moč izkoristiti za delo ... Pot v CITROËNU SpaceTourerju veliko hitreje mine!

 

 

700x394_SpaceTourer_B2B_longueurs-v2.jpg
SpaceTourer-B2B-Hauteur

1M90 VIŠINE

In ne bo se vam treba sklanjati! SpaceTourer Business Lounge v višino meri 1,90 m, s čimer se odlično znajde v najrazličnejših situacijah in na vseh lokacijah, kot so letališča, kamor vozila tega avtomobilskega segmenta ponekod težko dostopijo. V kombinaciji z električno-hidravličnim volanom in premerom obračalnega kroga 12,40 m, Citroën SpaceTourer nadvse okretno vozilo, ki ugodi zahtevam vseh poklicnih uporabnikov.

DOBRO POČUTJE

SpaceTourer-B2B-Lounge

Sprostitev, delo in prijetno vzdušje v potniški kabini, ki vsakemu potniku nudi obravnavo kot v prvem razredu. To je moto izvedenke CITROËN SpaceTourer Business Lounge, ki je bila zasnovana posebej za dobro počutje poslovnežev in pomembnih oseb.

 

 

POTUJTE V PRVEM RAZREDU

PISARNA NA KOLESIH

UDOBJE SEDENJA

PRILAGAJA SE POTREBAM VAŠIH STRANK

SpaceTourer Business Lounge ponuja celotno udobje pisarne, poleg tega pa še mobilnost!

Notranjost izvedenke SpaceTourer Business Lounge je bila zamišljena kot prostor za delo ali počitek, ki ponuja posamične sedeže v usnju, obrnjene s hrbtiščem v smeri vožnje (v 2. vrsti), drsno premično in zložljivo mizico in dodatno zatemnjena stekla za še več zasebnosti. Pravi salon na kolesih za vaše stranke.

520x293_1erClasse.jpg
520x293_Matériaux.jpg

CITROËN SpaceTourer se ponaša z oblazinjenjem v črnem usnju Claudia. Mehak in na dotik prijeten material zagotavlja udobno sedenje kot v prvem razredu.

Občutek udobja dopolnjuje še sklop za udobje na strehi, ki se nahaja na sredini in je opremljen z ventilatorji klimatske naprave za nesilovito prezračevanje in lučko za osvetlitev notranjosti kot v letalu.

L2E

V potniški kabini se lahko vaše stranke naužijejo udobja in izkoristijo vrhunsko opremo znamke Citroën: ventilatorji klimatske naprave za nesilovito prezračevanje, stikala za gretje, razna odlagalna mesta, ambientalna osvetlitev, zmanjšanje motečih hrupov in vibracij ... Detajli, ki štejejo!

520x293_Rangements.jpg

UDOBJE V VOŽNJI

1500x646_SpaceTourer_B2B_confort.jpg

Ne glede na stanje cestišča CITROËN SpaceTourer zagotavlja najvišjo stopnjo udobja med vožnjo, še posebej po zaslugi prem, ki prispevajo k natančnemu vodenju, in zelo učinkovito blaženje nepravilnosti med vožnjo. SpaceTourer je opremljen z ojačano prednjo premo psevdo Mc Pherson s stabilizacijskim drogom in novo zadnjo premo s poševnim trikotnim vodilom.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

SpaceTourer-B2B-TdB

Citroën SpaceTourer Business Lounge je pravi koncentrat tehnologij za varnost in udobje vaših potnikov z bočnimi drsnimi vrati za prostoročno upravljanje in z motoriziranim pomikom, prosojni zaslon v višini oči, odčitavanje prometnih znakov in opozorilnik na nevarnost naleta. Na področju emisij CO2 pa je ta kombi preprosto najboljši v tej kategoriji v svojem segmentu.


SPACETOURER? STALNO POVEZAN

CONNECT NAV

MIRROR SCREEN

PROSOJNI ZASLON ZA PRIKAZ PODATKOV

CITROËN Connect Nav je novi 3D navigacijski sistem na dotik in s povezavo v realnem času, ki ga upravljamo z glasovnimi ukazi ali prek 7-palčnega zaslona na dotik. CITROËN Connect Nav deluje v povezavi s povezljivimi storitvami, kot je TomTom Traffic, ki posreduje prometne informacije v realnem času, lokacijo in cene bencinskih servisov in parkirišč in poišče lokalne interesne točke. Navdušeni boste tudi nad opcijo nevarni odseki, ki med vožnjo po cestah posreduje informacije o odsekih, kjer nastajajo prometne nesreče in o nevarnih odsekih.


 *Navedena oprema za doplačilo oziroma odvisna od nivoja opremljenosti.  Delovanje sistema in funcionalnost je odvisna od posamezne države (v Sloveniji sistem deluje z omejenimi zmožnostmi)

520x293_Nav.jpg
520x293_MirrorScreen.jpg

Želite poslušati glasbo s svojega pametnega telefona ali najti pravo pot do cilja? S sistemom Mirror Screen je to povsem enostavno in intuitivno! Vaše združljive aplikacije se bodo prikazale na 7-palčnem zaslonu na dotik vozila. Mirror Screen deluje v povezavi s protokoloma Apple CarPlayTM in MirrorLink®. Praktično, kajne?

 

 *Navedena oprema za doplačilo oziroma odvisna od nivoja opremljenosti.  Delovanje sistema in funcionalnost je odvisna od posamezne države (v Sloveniji sistem deluje z omejenimi zmožnostmi)

Citroën je razvil projekcijski prikazovalnik, ki projicira na prosojen barvni zaslon v vašem vidnem polju bistvene informacije za vožnjo. Zdaj nimate več nobenih izgovorov, saj boste lahko povsem osredotočeni na cestišče!

520x293_Verre.jpg

VSE ZA VARNOST VAŠIH POTNIKOV

Prilagodljivi tempomat

747x322_limite_vitesse.221016.jpg

Prilagodljivi tempomat omogoča vozniku, da vozilu prepusti prilagajanje hitrosti glede na hitrost vozila, ki vozi pred njim. Sistem za samodejno nastavitev hitrosti je sposoben znižati hitrost na 20 km/h z delovanjem zgolj na pedal za plin.

Nadzor mrtvega kota

747x322_regulateur_vitesse.221017.jpg

Sistem za nadzor mrtvega kota vas opozarja na prisotnost vozila v mrtvem kotu z oranžno svetlečo diodo v kotu vzvratnega ogledala. Sistem, ki ga sestavljajo štiri zaznavala v prednjem in zadnjem odbijaču, deluje pri hitrosti od 12 do 140 km/h.

Odčitavanje prometnih znakov

747x322_active_safety_breaj.221015.jpg

Zares inovativen sistem deluje v povezavi s kamero, nameščeno na zgornjem delu vetrobranskega stekla. Vozniku v kateremkoli trenutku posreduje informacijo o aktualni omejitvi hitrosti v prometu. Ko sistem zazna prometni znak omejitve hitrosti, lahko z enim pritiskom na tipko sprejmete priporočeno hitrost.

Active Safety Brake

747x322_ActiveCityBreak.jpg

Sistem pomaga zmanjšati telesne poškodbe potnikov z zaviranjem namesto voznika po zaslugi večfunkcijske kamere, ki je nameščena na zgornjem delu vetrobranskega stekla, v naslednjih primerih:                                                              

0-30 km/h: prepreči trčenje ob premične ali nepremične ovire ali pešce.


Pri hitrosti nad 30 km/h: zniža hitrost pred trčenjem.

597x597_SpaceTourer_PLC_motorisées.jpg

ODPIRANJE BREZ ROK

Prava ekskluzivnost tega avtomobilskega segmenta je funkcija za prostoročno upravljanje, ki omogoča odpiranje in zapiranje bočnih drsnih vrat brez kakršnegakoli dotika, kadar imamo obe roki polni. Z nogo se moramo zgolj enkrat dotakniti vogala zadnjega odbijača, da se samodejno odprejo bočna vrata na strani, kjer se nahajamo. Slednja imajo lahko tudi funkcijo za motorizirani pomik, ki je zares velika prednost za poklicne voznike, ki jih lahko sami upravljajo s prednjih sedežev, tako da se njihovim potnikom ni treba ukvarjati z odpiranjem vrat.

ZMERNI STROŠKI

CITROËN SpaceTourer je opremljen z dizelskimi motorji BlueHDi zadnje generacije. V kombinaciji z aerodinamično obliko karoserije in nadzorovano maso (od 100 do 300 kg manj v primerjavi z ostalimi vozili tržnega razreda z enako močjo) se ponašajo s porabo goriva in emisijami CO2, ki so v tem avtomobilskem segmentu «Best in Class» (najboljši v kategoriji). Poleg optimizirane porabe goriva pa omenjeni motorji omogočajo tudi nižje stroške uporabe, saj imajo predpisan servisni interval na 40.000 km ali dve leti.
SpaceTourer-B2B-Conso
spbizz2

L2E

Top