PREUSMERITEV SEKUND

DIZAJN

1500x646_Design.jpg

Citroën SpaceTourer Business ima tako kot ostale izvedenke SpaceTourer izčiščen in neagresiven dizajn, s katerim zbuja spoštovanje zaradi velike mere varnosti in vzdržljivosti.

Zaradi koles in izjemno kratkih previsov nam je že na prvi pogled jasno, da SpaceTourer razpolaga z idealnimi razmerji in prostorno notranjostjo.

STIL, PRI ČEMER PA NE GRE POZABITI NA UPORABNOST

Na zadnjem delu, kjer sta združena stilska dovršenost in funkcionalnost, najdemo velika prtljažna vrata, ki vzbudijo željo po potovanjih in odpravijo vse dvome o prostorni notranjosti. Brez kakršnihkoli meja, v koraku s časom ter z robustnim in elegantnim stilom SpaceTourer Business kar vabi na službene poti.

700x394_SpaceTourer_exter.jpg

CERTIFICIRAN ZA VAŠO POKLICNO DEJAVNOST!

700x394_SpaceTourer_typologie_clients.jpg

Podjetja za prevoz oseb, hotelski mini-bus, taksi služba ... Zagotovo se bo za vas našel CITROËN SpaceTourer, ki bo ustrezal vašim potrebam in zahtevam vaših strank! Izjemno modularna izvedenka Business vam omogoča, da svoje vozilo povsem prilagodite svoji dejavnosti.

OD 5 DO 9 SEDEŽEV: PO MERI!

SpaceTourer-B2B-Places

SpaceTourer Business je na voljo v treh dolžinah (XS: 4,60 m, M: 4,95 m, XL: 5,30 m), od 5 do 9 sedežev. S konfiguracijo števila sedežev in opreme «à la carte» lahko pridobimo skoraj vozilo po meri. Izberite tistega Citroëna SpaceTourerja, ki vam ustreza!

DOBRO POČUTJE

V2_1500x646_Bien-etre-.jpg

Sprostitev in prijetno vzdušje v potniški kabini, ki vsakemu potniku nudi njegov lasten prostor. To je moto izvedenke CITROËN SpaceTourer Business, ki je bila zasnovana za dobro počutje najrazličnejših strank, od dopustnikov, ki se odpravljajo na železniško postajo, vse do skupine športnikov!

PROSTORNA NOTRANJOST IN DOSTOPNOST

SpaceTourer Business je zelo prostoren in omogoča enostaven dostop v notranjost, še posebej do 3. vrste sedežev po zaslugi široke odprtine bočnih drsnih vrat (do 0,93 m, odvisno od izbrane karoserijske različice). Sedeži so prekriti z mehkimi in toplimi materiali, ki zagotavljajo udobno sedenje na visoki ravni.

700x394_SpaceTourer_Inter_Business_Lounge-v2.jpg

X

DROBNE POZORNOSTI

747x322_SpaceTourer_Détail.jpg

Tudi potniki lahko izkoristijo številne drobne dodatke: zložljive mizice, senčniki, priključki 12 V in 220 V, nosilec za mobilni telefon.

ODLAGALNA MESTA

747x322_SpaceTourer_rangements.jpg

Po celotnem potniškem prostoru je razporejenih veliko odlagalnih mest (do 74 litrov): spodnji predal za drobnarije s priključkoma Jack in 12 V, priključek USB, zgornji predal za drobnarije, ki je lahko osvetljen in hlajen, nosilec za kozarce na obeh straneh armaturne plošče, zgornje sredinsko odlagalno mesto in dva velika predala v prednjih vratih, kamor lahko odložimo 1,5-litrsko plastenko.

PRTLJAŽNI PROSTOR

747x322_SpaceTourer_Coffrejpg.jpg

Notranjost je nadvse modularna po zaslugi sedežev z drsnim pomikom po vodilih, s čimer pridobimo optimalno prostornino prtljažnika (do 2932 litrov pri izvedenki XL – 5 sedežev).

ODPIRANJE S POLNIM NAROČJEM !

SpaceTourer-ADML

Prava ekskluzivnost tega avtomobilskega segmenta je funkcija za prostoročno upravljanje, ki omogoča odpiranje in zapiranje bočnih drsnih vrat brez kakršnegakoli dotika, kadar imamo obe roki polni. Z nogo se moramo zgolj enkrat dotakniti vogala zadnjega odbijača, da se vozilo odklene in bočna vrata se samodejno odprejo na strani, kjer se nahajamo. Slednja imajo lahko tudi funkcijo za motorizirani pomik, ki je zares velika prednost za poklicne voznike, ki lahko odpiranje ali zapiranje drsnih vrat sami upravljajo s prednjih sedežev, tako da se njihovim potnikom ni treba ukvarjati z odpiranjem vrat.

ZMERNI STROŠKI

SpaceTourer-B2B-Conso

CITROËN SpaceTourer je opremljen z dizelskimi motorji BlueHDi zadnje generacije. V kombinaciji z aerodinamično obliko karoserije in nadzorovano maso (od 100 do 300 kg manj v primerjavi z ostalimi vozili tržnega razreda z enako močjo) se ponašajo s porabo goriva in emisijami CO2, ki so v tem avtomobilskem segmentu «Best in Class» (najboljši v kategoriji). Poleg optimizirane porabe goriva pa omenjeni motorji omogočajo tudi nižje stroške uporabe, saj imajo predpisan servisni interval na 40.000 km ali dve leti.

Top