PREUSMERITEV SEKUND

Citroën SpaceTourer XS

  • Mesečno plačilo
  • Cena z gotovinskim plačilom

Prikazana različica Od 29.650,00 Z DDV /mesec

Vaš izbran model vozila Citroën SpaceTourer XS. Lahko izberete drugi model vozila.

3 Razpoložljivi modeli vozil

OPIS:
Citroën SpaceTourer je 5-sedežna XS različica (4,60 m). Poln značaja, vam nudi udobje, s kompaktno velikostjo pa omogoča okretnost in dinamičnost še na tako majhne prostoru. Ta dolžina je vsebovan redka v tem razredu vozil.
OPIS:
Citroën SpaceTourer je 5-sedežna M različica (4,95 m). Poln značaja, vam zaradi obilnega prostora prtljažnika nudi udobje, tako vam kot celotni družini ali prijateljski družbi. Tako bo čisto vsa prtljaga spravljena za miren odhod na dopustovanje!
OPIS:
Citroën SpaceTourer je 5-sedežna XL različica (5,30 m). Poln značaja, je najdaljši v družini SpaceTourerjev. Njegov tekoči dizajn in velike dimenzije pa prepoznaven in neizmerno prostoren.
Predstavljeno vozilo na sliki je simbolične narave in se morda ne sklada s konfiguracijo vozila. Podatki in cene so informativne narave.

Naša ponudba izdelkov se stalno spreminja in informacijski sistemi so zelo kompleksni, toda pri družbi C Automobil Import d.o.o. si prizadevamo zagotavljati ažurnost informacij na našem spletnem mestu. Vseeno vas vabimo, da obiščete katero od naših prodajnih mest in tam preverite, ali so na spletnem mestu objavljene informacije ažurne.

Top