To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND

Novi Citroën Berlingo M

  • Mesečno plačilo
  • Cena z gotovinskim plačilom

Prikazana različica Od 16.750,00 Z DDV /mesec

Vaš izbran model vozila Novi Citroën Berlingo M. Lahko izberete drugi model vozila.

2 Razpoložljivi modeli vozil

OPIS:
Novi Citroën Berlingo je legenda med vozili za prosti čas. Novi Citroën Berlingo ima robustno in inovativno morfologijo. Moderen in igriv model je na voljo v dveh dolžinah: M in XL. Izbrali ste standardna izvedenka M, ki v dolžino meri 4,40 m. Obe karoserijski izvedenki, M in XL, omogočata prevoz od 5 do 7 potnikov.
OPIS:
Novi Citroën Berlingo je legenda med vozili za prosti čas. Novi Citroën Berlingo ima robustno in inovativno morfologijo. Moderen in igriv model je na voljo v dveh dolžinah: M in XL. Izbrali ste podaljšano izvedenko XL, ki meri 4,75 m.
Predstavljeno vozilo na sliki je simbolične narave in se morda ne sklada s konfiguracijo vozila. Podatki in cene so informativne narave.

Naša ponudba izdelkov se stalno spreminja in informacijski sistemi so zelo kompleksni, toda pri družbi C Automobil Import d.o.o. si prizadevamo zagotavljati ažurnost informacij na našem spletnem mestu. Vseeno vas vabimo, da obiščete katero od naših prodajnih mest in tam preverite, ali so na spletnem mestu objavljene informacije ažurne.

Top