OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

Preverite informacije

PREUSMERITEV SEKUND

DIZAJN

ELEGANTNA IN STATUSNA PETVRATNA LIMUZINA

1500x646_1.jpg

Prednji del  CITROËNA C-ELYSÉE je odslej širši, kar mu omogoča večjo aerodinamičnost in bolj stabilno lego na cesti. Nov svetlobni podpis na diode LED, ki so nameščene tik nad prednjima žarometoma, prispeva k njegovi izjemni eleganci, ki je pravi statusni simbol. Naj vas drugi opazijo zaradi elegance vašega vozila C-ELYSÉE!

OBLIKOVNO PREPOZNAVNE LUČI

1500x646_4.jpg

Nove luči s 3D učinkom dajejo zadnjemu delu vozila bolj moderen videz in enotno prepoznavno podobo luči, ki se sklada z ostalimi modeli iz izbora znamke CITROËN. Njena postava je odslej še bolj elegantna, tako da dodatno poudari občutek širine vozila.

ZANESLJIVOST ZA VSE PREIZKUŠNJE

CITROËN C-ELYSÉE je bil zasnovan na podlagi rezultatov dolgotrajnih preizkušenj in številnih prevoženih kilometrov. Višina podvozja, pnevmatike, dvojna tesnilna pregrada v predelu vrat in optimalno ojačena pritrdišča delov karoserije ...

Vsaka podrobnost je bila oblikovana za dolgotrajno rabo.
1500x646_9.jpg

DOBRO POČUTJE

test-bien_etre.jpg

Razkošna petvratna limuzina za dobro počutje vseh. To nam obljublja vozilo, katerega odlična lega na cesti in udobno vzmetenje bosta poskrbela, da se bomo na vsakem potovanju dobro počutili.

MODULARNA NOTRANJOST...
IN VELIK PRTLJAŽNIK !

CITROËN C-ELYSÉE ponuja ravno pravšnje ravnovesje med kompaktnostjo in dobrim počutjem za pet potnikov in njihovo prtljago. Odlična lega na cesti in udobno vzmetenje pa poskrbita, da se bomo na vsakem potovanju dobro počutili.

Razpolaga s praktičnim in enostavno dostopnim prtljažnikom z več kot 500 litri prostornine. Zadnjo sedežno klop, ki je deljiva v razmerju 2/3 -1/3, lahko preprosto in intuitivno preklopimo, in tako sprostimo dodaten prostor za prtljago.
597x597.jpg

DIMENZIJE C-ELYSÉE

DOLŽINA

mm

ŠIRINA

mm

VIŠINA

mm

PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA

litrov

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

1500x500_Intelligence_techno.jpg

CITROËN C-ELYSÉE je sodobna in prostorna, izrazito elegantna in robustna limuzina. Avtomobil, zvest filozofiji Citroëna, ki želi ponujati intuitivne tehnologije za dobro počutje, je odslej opremljen s kamero za vzvratno vožnjo in najsodobnejšim povezanim avtoradiem ter navigacijo na 7-palčnem zaslonu na dotik.

1.gif

ZASLON NA DOTIK

C-ELYSÉE ima zbrana vsa stikala avdio opreme in navigacijskega sistema na dosegu voznikovih rok po zaslugi novega 7-palčnega zaslona na dotik zadnje generacije, ki je opremljen z naslednjimi tehnologijami:

 • NAVIGACIJSKI SISTEM s povezavo v realnem času vam pomaga zaobiti prometne zastoje in izboljša vodenje po zaslugi izboljšanega prikaza zemljevidov.

 • MIRROR SCREEN (Apple CarPlayTM*+ MirrorLink®), ki aplikacije in vsebine z vašega pametnega telefona prikaže neposredno na zaslonu na dotik.

 • GLASOVNO PREPOZNAVANJE (integrirano ali prek pametnega telefona) za upravljanje vozila z glasom.

 • TELEFONIRANJE po zaslugi tehnologije Bluetooth (dostop do telefonskega imenika in upravljanje dveh klicev).

 • RADIO AM/FM z možnostjo vzpostavitve povezave, s 4 zvočniki in obvolanskimi stikali (brez predvajalnika zgoščenk) omogoča predvajanje glasbe, shranjene na pametnem telefonu.
 • *Navedena oprema za doplačilo oziroma odvisna od nivoja opremljenosti. Delovanje sistema in funcionalnost je odvisna od posamezne države (v Sloveniji sistem deluje z omejenimi zmožnostmi)

  SISTEMI ZA POMOČ PRI VOŽNJI

  KAMERA ZA POMOČ PRI VZVRATNI VOŽNJI

  747x322_C-Elysee-Camera_Recul.jpg

  .

  Med parkiranjem boste lahko povsem mirni, saj vam bo kamera za pomoč pri vzvratni vožnji na 7-palčnem zaslonu na dotik prikazovala sliko za vozilom. Barvne oznake vam prikazujejo razdaljo do morebitnih ovir.

  POMOČ PRI VZVRATNEM PARKIRANJU

  747x322_C-Elysee-stationnement-arriere.jpg

  .

  Pomoč pri vzvratnem parkiranju vas opozarja na bližino ovir prek vizualnih oznak, ki se prikazujejo na 7-palčnem zaslonu na dotik.

  TEMPOMAT - OMEJEVALNIK HITROSTI VOZILA

  747x322_C-Elysee-régulateur-vitesse.jpg

  .

  S tempomatom in omejevalnikom hitrosti boste lahko po izbiri nastavili potovalno hitrost ali mejno vrednost, ki je ne želite preseči.

  DIZELSKI MOTORJI BlueHDi
  & BENCINSKI MOTORJI PureTech

  C-Elysée ima na voljo paleto zmogljivih in varčnih motorjev. Ponudba je prilagojena različnim regijam, v katerih je avtomobil naprodaj. Na voljo sta bencinska motorja PureTech 82 (v kombinaciji z ročnim menjalnikom ali ETG) in VTi 115 (v kombinaciji z ročnim menjalnikom ali 6-stopenjskim samodejnim menjalnikom EAT6 zadnje generacije).
  Ponudba dizelskih motorjev vozila C-ELYSÉE zajema motorja HDi 92 in BlueHDi 100.
  1500x646_motorisations.jpg
  Top