PREUSMERITEV SEKUND
UDOBJE BIVANJA
UDOBJE BIVANJA

Gostoljubna notranjost, dvignjen vozniški položaj, drsni sedeži, steklena streha, optimalno udobje pri vožnji in zvočna izolacija na visoki stopnji ... Vsa družina uživa v potovanju, ne da bi ga sploh občutila. Kot doma!

OSVETLITEV
OSVETLITEV

Panoramska steklena streha, številne steklene površine in drsna stranska vrata omogočajo, da se bivalni prostor vozila Citroën SpaceTourer koplje v pomirjujoči svetlobi, hkrati pa zagotavljajo odličen pogled na pokrajino ... Popoln razgled v vozilu SpaceTourer!

PROSTE ROKE!
PROSTE ROKE!

Imate poln naročaj? Brez problema: stranska drsna vrata se odprejo tako, da postavite nogo pod vogal zadnjega odbijača. To je prava prednost, ko gre za namestitev otroškega ali prtljage.

100% ELEKTRIČEN ALI DIZEL

Novi Citroën ë-SpaceTourer 100% ëlectric in Citroën SpaceTourer ponujata enako modularnost, notranji prostor, nosilnost in sisteme pomoči pri vožnji. Citroën ë-SpaceTourer je na voljo tudi v treh dolžinah, kar je idealno za vožnjo v vse pogostejših območjih z nizkimi emisijami. Na vas je, da izberete vozilo, ki ustreza vašim aktivnostim.

 

Novi Citroën ë-SpaceTourer 100% ëlectric kmalu na voljo tudi v Sloveniji.

DIZAJN

SpaceTourer-Evasion

Sanjarite o pustolovščini s celotno družino?

Z vozilom Citroën SpaceTourer so vam odprte vse opcije! V svetu, kjer je prevoz več oseb z avtomobilom prava rešitev, vam je na voljo kombi Citroën SpaceTourer, ki bo s svojim močnim značajem poenostavil vaše življenje. Z izčiščenim in neagresivnim dizajnom zbuja spoštovanje zaradi velike mere varnosti in vzdržljivosti.

NARED ZA SOOČANJE Z VSEMI IZZIVI

 ODLIČNI VOLUMNI

SpaceTourer-Longueurs

SpaceTourer je na voljo v treh dolžinah (XS: 4,60 m, M: 4,95 m, XL: 5,30 m), med katerimi je celo kompaktna izvedenka, ki kot prava inovacija tega segmenta omogoča prevoz do 9 oseb. Kdo pravi, da so najboljši kombiji najkrajši?

1M90 VIŠINE

SpaceTourer-Hauteur

In ne bo se vam treba sklanjati! Citroëna SpaceTourerja boste lahko zagotovo parkirali v podzemnih garažah. Brez ene same praske na strehi. Optimalne dimenzije tega limuzinskega kombija (D: od 4,60 do 5,30 m, Š: 1,92 m, V: 1,90 m) v kombinaciji z električno-hidravličnim volanom in premerom obračalnega kroga od 11,30 m do 12,40 m, je Citroën SpaceTourer nadvse okretno vozilo, ki ugodi zahtevam celotne družine.

ODKRIJTE CITROËN SPACETOURER V VIDEU

 V čem je skrivnost šarma vozila SpaceTourer? Bogate linije, prodoren pogled, idealna razmerja ... Za SpaceTourerja je na voljo 7 elegantnih barv karoserije, ki poudarijo njegov videz: črna Perla Nera, rjava Rich Oak, siva Platinium, siva Artense, Orange Tourmaline, peščena Sable in bela Banquise. Morda vam bodo ljudje zaradi njegovega videza trobili na vsakem vogalu!
 

CITROËN ADVANCED COMFORT®

SpaceTourer-Wild

Prostorna notranjost Citroëna SpaceTourerja je bila zamišljena v duhu potovanj, kjer ima vsak potnik na razpolago vrhunsko raven končne obdelave. Dolge poti in popotovanja ali pa celo kratki izleti bodo postali trenutek sprostitve in prijetnega vzdušja.

 ENOSTAVNA VOŽNJA

 

Celotna razporeditev armaturne plošče omogoča vozniku, da ima vse na dosegu roke in pogleda, kot na primer instrumentna plošča z grafičnimi in modernimi merilniki, 7-palčni zaslon na dotik, stikala za ogrevanje, odlagalna mesta, stikala za motorizirano odpiranje bočnih drsnih vrat itd.

SpaceTourer-Tableau-de-bord
SpaceTourer-Confort

UPORABNIKU PRIJAZNA NOTRANJOST

  

Sedeži so prekriti z mehkimi in toplimi materiali, ki zagotavljajo vrhunsko udobje sedenja. Potniki v 2. in 3. vrsti imajo na razpolago posamične sedeže z drsnim pomikom, po naklonu nastavljivimi naslonjali, udobnimi vzglavniki in nasloni za roke za optimalno dobro počutje. Idealne razmere, da bodo lahko družinski člani malce zadremali.

IN ŠE PANORAMSKI RAZGLED!

SpaceTourer-Toit-Vitre

Razcepljena panoramska streha preplavi kabino Citroën SpaceTourerja z naravno svetlobo, hkrati pa nudi UV zaščito in ločene senčnike. 

Po sredini poteka paviljon Comfort z difuzorji zraka za klimatsko napravo, kot v letalu.
Ponoči LED osvetlitev ustvarja harmoničen ambient v kabini.

PROSTOROČNO ODPIRANJE DRSNIH VRAT

SpaceTourer-ADML

Imate polne roke ? Ni problema: Stranska drsna vrata se lahko odpirajo s potegom noge pod robom zadnjega odbijača. Prava prednost, ko gre za namestitev otroškega sedeža ali jahača. *

 

*Opcija je odvisna od nivoja opremljenosti vozila.

ZADNJE STEKLO Z MOŽNOSTJO ODPIRANJA

SpaceTourer-Coffre

Na zadnjem delu, kjer sta združena stilska dovršenost in funkcionalnost, najdemo velika prtljažna vrata, ki vzbudijo željo po potovanjih in odpravijo vse dvome o prostorni notranjosti. Na tej površini mehkih linij je umeščeno dvižno zadnje steklo s poševno prirezanimi vogali.

IZJEMNA MODULARNOST

SpaceTourer-Modularity

Citroën SpaceTourer se lahko zaradi svoje modularnosti prilagodi čemur koli.

    ● Odstranljiva sedežna klop za 3 potnike v 2. vrsti deljiva v razmerju 2/3-1/3 z zložljivimi naslonjali, 3x ISOFIX v 2. vrsti sedežev, vodila za sedeže v 2. in 3. vrsti (v primeru naročila 3. vrste)

    ● Za prevoz katere koli vrste predmetov se lahko naslonjala vsakega sedeža zložijo ločeno, vključno z naslonom sovoznika.

    ● Po potrebi lahko zadnje sedeže enostavno odstranite, da sprostite popolnoma ravno dno in uporabite vso razpoložljivo prostornino (do 3.977l v verziji XS, do 4.554l v verziji XL).

Za maksimalno udobje je namesto zadnje klopi deljive v razmerju 2/3-1/3 na voljo tudi 7-sedežna različica z dvema posameznima in odstranljivima drsnima sedežema.

Zaradi varnosti najmlajših so vsi zadnji sedeži opremljeni z vpetjem Isofix.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

SpaceTourer-Highway

Z uporabnimi funkcijami za vsakodnevno vožnjo, kot so dostop in prostoročni zagon (ADML), barvni zaslon za prikazovanje podatkov, prilagodljiv tempomat, aktivna varnostna zavora, Citroën SpaceTourer ponuja 16 sistemov pomoči pri vožnji in varnosti, da je vožnja po cestah in mestih bolj sproščena.

SPACETOURER? STALNO POVEZAN

SpaceTourer-ConnectNav


CONNECT NAV 

 

CITROËN Connect Nav je nov 3D navigacijski sistem, na dotik, ki je povezan v realnem času in se ga lahko upravlja s prepoznavo glasu ali preko 7'' zaslona na dotik. CITROËN Connect Nav je povezanz storitvami, kot so TomTom Traffic, ki vam priskrbi podatke o prometu v realnem času, lokaciji in cene na bencinskih črpalkah in parkirišč ter nudi iskanje lokalnih interesnih točk (POI). Prav tako boste cenili opozarjanje o nevarnih območjih po cesti, o območjih nesreč in nevarnosti.

 

 *Navedena oprema za doplačilo oziroma odvisna od nivoja opremljenosti.  Delovanje sistema in funcionalnost je odvisna od posamezne države (v Sloveniji sistem deluje z omejenimi zmožnostmi)


MIRROR SCREEN

 

Želite poslušati glasbo s svojega pametnega telefona ali najti pravo pot do cilja? S sistemom Mirror Screen je to povsem enostavno in intuitivno! Vaše združljive aplikacije se bodo prikazale na 7-palčnem zaslonu na dotik vozila. Mirror Screen deluje v povezavi s protokoloma Apple CarPlayTM in MirrorLink®. Praktično, kajne?

 

 *Navedena oprema za doplačilo oziroma odvisna od nivoja opremljenosti.  Delovanje sistema in funcionalnost je odvisna od posamezne države (v Sloveniji sistem deluje z omejenimi zmožnostmi)

 

SpaceTourer-Mirrorscreen

16 SISTEMOV POMOČI PRI VOŽNJI

* odvisno od verzije in opremljenosti vozila

DIMENZIJE SPACETOURERJA

DOLŽINA

4606 mm


UPORABNA DOLŽINA

2063/282 mm

ŠIRINA

1920/2204 mm

VIŠINA

1905 mm


UPORABNA VIŠINA

1334 mm

UPORABNA PROSTORNINA

litrov


NOSILNOST

kg


Max.dovol. skup. masa pod obremenitvijo

2700 kg

MOTORJI

spacetourer_euro6

Citroën SpaceTourer ponuja štiri motorje, med katerimi je najnovejši z BlueHDi tehnologijo. Ti motorji zadnje generacije ponujajo zmanjšane emisije dušikovih oksidov (NOx), hkrati pa zmanjšujejo emisije CO2 in porabo goriva.

SAMODEJNI MENJALNIK EAT8

Na voljo z dizelskimi motorji BlueHDi 180 S&S, EAT8 združuje užitek v vožnji z odličnim izkoristkom. EAT8 je opremljen s tehnologijo Quickshift, ki zagotavlja hitre in gladke menjave prestav ter ponuja dinamično vožnjo tako v mestu kot na avtocesti. Z optimizacijo prestavnih hitrosti ponuja samodejni menjalnik EAT8 najnižjo porabo goriva in raven emisij CO2 v svojem razredu.

575x300-SpaceTourer-BVA

Na voljo z dizelskimi motorji BlueHDi 180 S&S, EAT8 združuje užitek v vožnji z odličnim izkoristkom. EAT8 je opremljen s tehnologijo Quickshift, ki zagotavlja hitre in gladke menjave prestav ter ponuja dinamično vožnjo tako v mestu kot na avtocesti. Z optimizacijo prestavnih hitrosti ponuja samodejni menjalnik EAT8 najnižjo porabo goriva in raven emisij CO2 v svojem razredu.
Cene in opis opreme so informativne. Pridržujemo si pravico do sprememb.

Top