To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND

Novi Citroën Berlingo

Moderen, vsestranski in … domiseln!

Še vedno tako modularen in funkcionalen novi Berlingo s svojo zaokroženo ponudbo oblik karoserije, motorjev in opreme ponuja odgovor na vse vaše poklicne potrebe.

berlingo_700x385

Prednosti

  • Nakladanje dveh evropalet po zaslugi širokih in optimiziranih vrat.
  • Tri prednja sedišča in popolna modularnost s kabino Extenso.
  • Sproščen prostor na sredini pri izvedenki z robotiziranim ročnim menjalnikom ETG 6
  • Vse več možnosti komunikacijskih povezav s: 7-palčnim zaslonom na dotik, priborom za prostoročno telefoniranje Bluetooth
  • Sistemi za pomoč pri vožnji za še večjo varnost: kamera za pomoč pri vzvratni vožnji, Grip Control
  • Poraba goriva in emisije od 108 gramov CO2 dalje (BlueHDi)
  • Zaokrožen izbor gabaritnih mer: kratka izvedenka (L1), podaljšana izvedenka (L2), podaljšana kabina in šasija z nizkim podom

MODERN DIZAJN

Prilagojen vsem oblikam uporabe

Berlingo_VU_design

Novi Berlingo, ki je še vedno na voljo v dveh različnih dolžinah L1 (uporabna prostornina do 3,7 m3) in L2 (do 4,1 m3), vam nudi optimalno površino za natovarjanje po zaslugi premišljeno izdelanih vrat: široka drsna bočna vrata ali asimetrična zadnja krilna vrata (z odpiranjem do 180°).

UDOBJE

Praktičen in vsestranski v najrazličnejših situacijah!

Trije prednji sedeži

747x322_tablette_ecritoire_Berlingo

Potniška kabina lahko na prednjih sedežih sprejme tri osebe po zaslugi sredinskega sedeža, ki ga je možno predelati hitro in povsem enostavno. Dovolj prostora je za tri brez prerivanja s komolci!

Preklopni sedež

747x322_tablette_ecritoire_Berlingo

Dovolj prostora za prevoz vsega vašega tovora, celo za največje kose. Prednji stranski sedež je možno preklopiti, s čimer pridobimo raven pod. To nam omogoča prevoz tovora dolžine do 3 metrov pri izvedenki L1 in do 3,25 metrov pri izvedenki L2 ter 400 litrov uporabne prostornine.

Položaj kino sedeža

747x322_tablette_ecritoire_Berlingo

Stranski sopotnikov sedež je možno preklopiti celo v položaj za "kino": sedalo dvignjeno ob naslonjalo za potrebe prevoza visokega tovora v kabini.

Pisarna na kolesih

747x322_tablette_ecritoire_Berlingo

Zložljivo naslonjalo sredinskega sedeža ima pisalno mizico, zato lahko opravlja funkcijo mobilne pisarne. Vedno boste našli dovolj prostora za odlaganje map!

TEHNOLOŠKA INTELIGENCA

Enostavna uporaba

7-palčni zaslon na dotik

Mirror Screen

Brezskrbna vožnja

7-palčni zaslon na dotik

Tablette_Tactile_Berlingo

Novi CITROËN Berlingo je opremljen z novim 7-palčnim zaslonom na dotik, s katerim je armaturna plošča vizualno izčiščena in nudi cel paket inovativnih storitev za dostavno vozilo:                                                       – nov navigacijski sistem na dotik s prikazom zemljevida v ptičji perspektivi, prikaz vrednosti omejevalnika hitrosti vozila in upoštevanje razmer v prometu;
– razširjene funkcije multimedijskega sistema (avtoradio, prenos avdio vsebin (streaming), Jukebox in vzpostavitev povezave z mobilnimi napravami);
- telefon (glasovno prepoznavanje, funkcija za prostoročno telefoniranje prek povezave Bluetooth, dostop do imenika in upravljanje dveh klicev).

Mirror Screen

Berlingo_VU_Mirror_Screen

Novi 7-palčni zaslon na dotik vam po zaslugi tehnologije Mirror Screen omogoča uporabo aplikacij na pametnem telefonu in uporabo aplikacij zunanjih ponudnikov, kot so Coyote, spletne radijske postaje itd. 

Brezskrbna vožnja

Kako bi lahko poenostavili svoje delo iz dneva v dan? Novi Berlingo ima odgovor na to vprašanje, saj nudi uporabne in intuitivne tehnologije, ki bodo poenostavile vaš vsakdan.

pictos Nouveau Berlingo Multispace

Active City Brake, sistem za samodejno zaviranje v mestu vam omogoča preprečiti trčenje pri nizki hitrosti. Pri hitrosti do 30 km/h zaznavalo na zgornjem delu vetrobranskega stekla zazna tvegano situacijo in vzpostavi komunikacijo z računalnikom, da se po potrebi sproži samodejno zaviranje v sili. (Na voljo konec 2015).

80x80-citroen-berlingo-grip-control

Grip Control je napreden sistem, ki optimalno izboljša vlečno moč v najrazličnejših razmerah; z izbirnim stikalom lahko izberemo enega od petih razpoložljivih načinov, glede na razmere med vožnjo.

Berlingo Caméra Recul

Kamera za pomoč pri vzvratni vožnji prikaže sliko na novem 7-palčnem zaslonu na dotik, takoj ko vklopimo vzvratno prestavo. Med izvajanjem manevra vas spremljajo vizualne oznake. Vaša naloga je le še razkladanje tovora!

OKOLJU PRIJAZNI MOTORJI

Tehnologija BlueHDi

Bencinski motorji

Tehnologija BlueHDi

Novi CITROËN Berlingo je opremljen z novimi motorji BlueHDi z najbolj učinkovito tehnologijo za zmanjšanje onesnaževanja dizelskih motorjev na tržišču.

Ustrezajo novemu emisijskemu standardu Euro 6 ter dosegajo naslednje vrednosti porabe goriva in emisij:

 
- BlueHDi 75 BVM: 4,3 l/100 km in 110 gramov CO2
-  BlueHDi 100 BVM: 4,3 l/100 km in 110 gramov CO2
- BlueHDi 100 S&S BVM: 4,1 l/100 km in 108 gramov CO2
- BlueHDi 100 S&S ETG6: 4,2 l/100 km in 106 gramov CO2
- BlueHDi 120 S&S BVM6: 4,3 l /100 km in 112 g CO2 (odvisno od države)

Motorji so bolj učinkoviti po zaslugi boljšega notranjega izkoristka in zmanjšanja mehanskih izgub zaradi trenja, hkrati pa so tudi bolj zmogljivi, da vam nudijo še več voznega udobja.

750x423_BlueHDi_Berlingo

Bencinski motorji

Za novega Citroëna Berlingo sta na voljo dva zmogljiva in elastična bencinska motorja, VTi 95 BVM in VTi 120 BVM, ki porabita 6,4 l/100 km in 148 gramov CO2 (odvisno od države).

DIMENZIJE BERLINGO FURGONA

DOLŽINA

mm


UPORABNA DOLŽINA

mm

ŠIRINA

mm

VIŠINA

mm


UPORABNA VIŠINA

mm

UPORABNA PROSTORNINA

m3


NOSILNOST

kg


Max.dovol. skup. masa pod obremenitvijo

kg

Top