OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

Preverite informacije

PREUSMERITEV SEKUND

TIPI NOVIH VOZIL IN KAROSERIJSKE RAZLIČICE CITROËN

Znamka CITROËN že več kot eno stoletje premika meje inovativnosti in standardov avtomobilskega trga na področju udobja, dizajna, uporabnih tehnologij, zmogljivosti in seveda varnosti ... Kaj pa vi? Kateri je vaš priljubljeni tip vozila? Elegantna in statusna petvratna limuzina, udobno enoprostorsko vozilo, okreten mestni malček, oblikovno dovršeni crossover ali električno vozilo, ki nudi številne prednosti ... Oglejte si široko paleto vozil CITROËN in si izberite tisti tip vozila, ki bo ustrezal vsakodnevnim potrebam vaše celotne družine in ugodil njenim zahtevam po mobilnosti.

TIPI NOVIH VOZIL IN KAROSERIJSKE RAZLIČICE CITROËN

Oblika karoserije je osnovna značilnost vašega vozila in razkrije njegov pravi značaj. Čisto vsaka karoserijska različica, najsibodi diskretna ali pa estetsko vpadljiva, nas navda z emocijami in se nanjo navežemo na povsem edinstven način. Ne glede na to, ali ste ljubitelj modelov s precizno izdelano karoserijo, dizajnerskih vozil ali drznih avtomobilov, se bo za vas zagotovo našel Citroën, ki bo ustrezal vašim željam.
C5Aircross-SUV-Types-Vehicules
Type Citadine

Vožnja po ulicah, prebijanje skozi gost promet, izvajanje manevrov ali parkiranje v urbanem središču bodo z mestnimi malčki iz prodajnega programa znamke CITROËN postali otročje lahki. Ste pripravljeni na spopad z mestom?

 

Type Berline

Izklesane linije, elegantna oblika karoserije, notranjost visokega razreda in še nikoli doživeti užitki v vožnji ... Spoznajte eleganco petvratne limuzine znamke CITROËN.

Type Compacte

V mestu ali izven njega, sami ali z družino, izkoristite večnamenskost in udobje kompaktnih modelov iz izbora znamke CITROËN.


-

Type-Monospace

Oglejte si udobna in modularna enoprostorska vozila znamke CITROËN, ki so idealna za vsakodnevne poti ali za dolga potovanja z družino.

Type SUV

SUV C3 Aircross, SUV C5 Aircross ... Oglejte si vso drznost, stilsko zasnovo, udobje in moderen videz športnih terenskih vozil CITROËN.

Type Familiale

Iščete družinsko vozilo, karavana, vozilo za prostočasne dejavnosti ali prostorno izvedenko multispace? 5, 7 ali 9 sedežev, spoznajte izbor družinskih vozil znamke CITROËN.

Type-7-places

Vozilo s sedmimi sedeži je idealno za počitnice z družino ali s prijatelji, saj lahko izkoristite njegovo modularnost, udobje in prostornost.


EAT

Pozabite na  menjalnik in pedal sklopke! Avto s samodejnim menjalnikom postaja vse bolj iskan med uporabniki vozil.

Top