OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

Preverite informacije

PREUSMERITEV SEKUND

Prometni zamaški, gost promet, prometne konice, zamude, počasna vožnja ... Poznate to zgodbo? Poenostavite si življenje in prihranite dragoceni čas z enim od modelov iz izbora mestnih malčkov znamke CITROËN. S svojo moderno in kompaktno obliko karoserije navihanega videza je novi CITROËN C3 kot ukrojeni za vožnjo po mestu. Vožnja po ulicah in izvajanje manevrov v mestnem središču postaneta otročje lahka! Ste pripravljeni na spopad z izzivi urbane džungle?CITROËN C3

V svet mestnih malčkov je zapihal veter novosti! Za novega CITROËNA C3, ki gre v koraku s časom, je značilen trendovski in optimističen dizajn, ki ga poživijo barviti dekorativni vstavki in grafični elementi, kot so zaščite Airbump® (odvisno od izvedenke). Zaradi nadvse izrazne in nedvomno meščanske morfološke zgradbe ga v njegovi kategoriji nemudoma prepoznamo.

Stil, individualizacija podobe, Citroën Advanced Comfort®, nove tehnologije in ConnectedCAM Citroën™... Podajte se v mesto z novim CITROËNOM C3!
NC3
C4C TIP VOZILA

CITROËN C4 CACTUS

Novi Citroën C4 Cactus bo v segment kompaktnih petvratnih limuzin vnesel veter svežine in izvirnosti. Ponaša se z izčiščeno in monolitno obliko karoserije, na kateri so izpostavljeni grafični elementi značilni za znamko Citroën, ki poudarjajo tekoče linije karoserije, kot so na primer zaščite Airbump®.

Opremljen z vzmetenjem s progresivnimi hidravličnimi omejevalniki (Progressive Hydraulic Cushions™) in sedeži Advanced Comfort, je ultra udobna kombilimuzina, ki zaradi svojih edinstvenih značajskih potez in udobja še vedno močno odstopa od tekmecev.
Top