To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND

Udobje visokega razreda in vzdržljivost petvratne limuzine, stil in kompaktnost športnega terenskega vozila ... Spoznajte vozilo crossover oziroma mestnega križanca znamke CITROËN.

voiture-compacte-citroen-c4-cactus

CITROËN C4 CACTUS

CITROËN C4 Cactus je kombinacija slogovne zasnove športnega terenskega vozila s štirikolesnim pogonom in kompaktne zgradbe, ki je prilagojena izzivom urbane mobilnosti. Njegov urbani in pustolovski dizajn je bil zasnovan za najrazličnejše situacije v vožnji po mestu in na neutrjenem terenu zlasti po zaslugi zaščit Airbump®, ki ga varujejo pred manjšimi vsakodnevnimi udarci. CITROËN C4 Cactus vam zagotavlja tudi obilo udobja po zaslugi številne opreme: široka prednja sedeža, oblikovana kot prava zofa, priročno zasnovana in vsem enostavno dostopna odlagalna mesta, odprta in gostoljubna notranjost … Izkoristite prednosti športnega stila in si pri tem privoščite tudi udobje med mestno vožnjo!

CITROËN C3 AIRCROSS

Novi Citroën C3 AIRCROSS, ki se zgleduje po konceptnem vozilu Aircross, predstavljenem v začetku leta 2017, je del znamkine ofenzive na segment športnih terenskih vozil. Model samoumevno dokazuje svojo drugačnost z edinstveno a hkrati tudi vzdržljivo in izvirno stilsko zasnovo, ki je usklajena z geni znamke Citroën in s temeljnimi zapovedmi športnih terenskih vozil. Visoka in domiselna arhitekturna zgradba zagotavlja Citroënu C3 AIRCROSS najbolj prostorno notranjost v njegovem razredu in nadstandardno udobje: pet sedežnih mest z veliko prostora za kolena in nad glavami. Prtljažnik se ponaša s 410 litri prostornine, ki jo je moč povečati vse do 520 litrov zahvaljujoč sedežni klopi, deljivi v razmerju 2/3-1/3. Za zares celovito modularnost pa lahko sedež prednjega sopotnika preklopimo in pridobimo kar 2,40 m dolg prostor za nakladanje. Citroën C3 AIRCROSS lahko prilagaja pogonsko moč prednjih koles danemu terenu in ohrani hitrost tudi med spustom po strmih klancih.
757x426_C3_Aircross-2_news
Top