PREUSMERITEV SEKUND

ZIMSKI PAKET DODATNE OPREME ZA SAMO 399,99€

 

Mraz je že potrkal na vrata, kar pomeni da so pred nami nove avanture. Pripravili smo zimski paket dodatne opreme za modele vozil za vozil C3, C3 Aircross, C4 in C5 Aircross. Vse, kar potrebujete za smučanje ali deskanje po belih strminah za samo 399,99 €.

  • nosilci za smuči oz. snežne deske
  • strešni nosilci
  • gumijasto korito za prtljažnik
  • in gumijaste preproge!

 

Pripeljite se do servisov Citroën, kjer lahko naši izkušeni strokovnjaki dodatno opremo tudi namestijo na vaše vozilo. Vi pa samo še počakajte na prve snežinke v »nizkem štartu«.

zimski_paket2

*Ponudba velja do vključno 31. 12. 2022 oziroma do razprodaje zalog  in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popusti veljajo na celotno skupino zimskih paketov dodatne opreme (zimpack3, zimpack3a, zimpack4, zimpack5a), Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://www.citroen.si/citroen-in-vi/prodajna-mesta-citroen.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

Top