Ogled vsebine
Gasilnik
GASILINIK ZA GAŠENJE LITIJIONSKIH BATERIJ

V našem vsakdanu imamo vedno več naprav z litijionskimi baterijami. V mobilnih telefonih, prenosnih računalnikih, e-skirojih, e-kolesih, otroških igračah. Ob ustrezni uporabi so varne, kljub temu pa moramo biti previdni pri njihovi uporabi, polnjenju in shranjevanju. 

 

Za vašo varnost in varnost vaših bližjih imejte vedno pri sebi gasilnik, ki je primeren za gašenje li-ionskih baterij. Na servisih Citroën lahko najdete različne velikosti. Od 59,99 € dalje.

 

Bistveno pri gašenju je sposobnost gasilnika za hitro in močno hlajenje, prodorni učinek v notranjost baterije in zmanjšanje tveganja proizvajanja strupenih izpušnih plinov.

VELJAVNOST PONUDBE
*Ponudba velja do vključno 30. 4. 2023 oziroma do razprodaje zalog  in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popusti veljajo na kataloške številke: WE12474, WE12466, WE12468. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa in v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo pri pooblaščenih serviserjih Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://citroen.si/uporabne-povezave/prodajno-servisna-mesta.html . Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.