Ogled vsebine
Kavni aparat za v avto
KAVNI APARAT ZA V AVTO

Uživajte v kavi na poti in to kar v udobju vašega vozila. Ta majhen, a zmogljiv aparat bo vašemu vozilu dodal vonj sveže kave.

Handpresso Auto Capsule je kavni aparat, ki je zasnovan posebej za potniški prostor vašega vozila. Preprosto ga priključite v 12-voltno vtičnico vozila in ga postavite v nosilec za kozarec, ki je vedno pri roki.

 

V kompletu boste našli vse, kar potrebujete za popolno kavno izkušnjo na poti: 1 napravo Handpresso, 2 skodelici in prtiček. Na voljo na servisih Citroën za 279,99 €.

Veljavnost promocije
*Ponudba velja od 1. 9. 2023 do vključno 31. 12. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust velja za kataloško številko 1673464080, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://citroen.si/uporabne-povezave/prodajno-servisna-mesta.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.