Ogled vsebine
Naslonjala za roke
NASLONJALA ZA ROKE – 20%

Naslonjalo za roke zagotavlja dodatno podporo za vašo roko in tako omogoča udobnejšo vožnjo. Prav tako zmanjša napetost v ramenih in pomaga pri ohranjanju pravilne drže.

 

Za vse, ki razmišljate o nakupu naslonjala za roke, imamo na servisih Citroën tokrat posebno ponudbo! 20 % popusta na originalno naslonjalo za roke. 

Veljavnost promocije
*Ponudba velja od 1.5.2023 do vključno 31. 8. 2023 oziroma do razprodaje zalog in je na voljo samo za člane kluba MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja. Navedeni popust  velja za nosilce za kolesa (marketinška skupina 774), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Ponudba velja za izdelke iz nabora originalne dodatne opreme iz navedene skupine, kateri so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Citroën. Podrobnejše informacije o ceni in ponudbi za vaše vozilo so na voljo na tej povezavi. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Citroën preverite razpoložljivost izdelkov. Ponudba velja le pri pooblaščenih serviserjih, ki sodelujejo v klubu zvestobe MyCITROËN plus in/ali MyCITROËN za podjetja. Seznam sodelujočih serviserjev je na voljo na https://citroen.si/uporabne-povezave/prodajno-servisna-mesta.html. Slika je simbolične narave. Citroën si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.