PREUSMERITEV SEKUND

Okus prihodnosti

Prve fotografije, pogled od blizu, prve informacije……..Tu je kratek pregled prihajajočih vozil Citroën !

NOVI C5 AIRCROSS & C5 AIRCROSS PRIKLJUČNI HIBRID

ŠE BOLJ POSTAVEN, MODEREN IN DINAMIČEN

Citroën C5 Aircross je merilo udobja, prostornosti in modularnosti, ki ga krasi nov videz, ki izraža več odločnosti in edinstvenosti.
Pomeni tudi pozicioniranje avtomobila v višji cenovni razred, ki ga dokazujejo novi oblikovni elementi in novosti, uvedene v potniški prostor: prenovljen prednji del, svetlobni podpis zadaj, platišča, barve in materiali, 10-palčni zaslon na dotik, sredinska konzola itd.
Novi Citroën C5 Aircross ponuja neprimerljivo izkušnjo udobja v vožnji in v vozilu, ki ponuja varnostne tehnologije in tehnologije za pomoč vozniku ter povezljivosti. Na voljo bo v hibridni, bencinski in dizelski različici.
Citroen-C5-Aircross-Recharge-Pratique-625x400
c5x_1

Novi Citroën C5 X

DRZNOST IN INOVACIJE ZA BREZSKRBNE IZKUŠNJE V VOŽNJI

Po svoji stilski zasnovi je C5 X popolno utelešenje filozofije znamke Citroën. Izvirni C5 X spaja eleganco petvratne limuzine, dinamičnost karavana in privzdignjeni položaj športno terenskega vozila.
C5 X ponuja zares brezskrbne občutke v vožnji po zaslugi ultimativne stopnje udobja, ki ga zagotavlja program Citroën Advanced Comfort® s potniškim prostorom na ravni pravega lounge salona, temu pa se pridružujejo še sedeži Advanced Comfort in aktivno vzmetenje Citroën Advanced Comfort.

C5 X je opremljen z modernimi tehnologijami, ki poenostavijo bivanje v vozilu, kot je na primer razširjeni zaslon v višini oči, pa tudi s sistemi za pomoč pri vožnji, ki uvajajo pol samodejno vožnjo in povsem novi komunikacijski vmesnik na 12-palčnem zaslonu na dotik HD z glasovnim prepoznavanjem.
Top