PREUSMERITEV SEKUND

Okus prihodnosti

Prve fotografije, pogled od blizu, prve infromacije……..Tu je kratek pregled prihajajočih vozil Citroën !

NOVI CITROËN Ë-SPACETOURER

Partner za intenzivno in brezmejno življenje, ë-SpaceTourer, je kompaktni osebni kombi, ki ponuja ravno pravšnji odgovor družinam ali skupinam prijateljev, ki stremijo za udobno, okolju prijazno in cenovno ugodno vožnjo. Moderno, vsestransko, tehnološko napredno in 100 % električno vozilo se bo prilagodilo vsem vašim željam.
eSpaceTourer-Stationnement
e-jupmy_expand2

Novi Citroën ë-Jumpy

ZA MISIJE BREZ EMISIJ

Novi Citroën ë Jumpy je s svojo praktično, ergonomsko in funkcionalno zasnovo idealen partner poklicnih uporabnikov, ki želijo med opravljanjem svoje dejavnosti pozitivno vplivati na okolje in dostopati do vseh mestnih središč.

CITROËN Ë-JUMPER

XXL FURGON V 100% ELEKTRIČNEM NAČINU

Citroën ponuja 100% električno preobrazbo svojega kombi Citroën Jumper. Novi Citroën ë-Jumper 100% ëlectric ponuja enake prednosti modularnosti, notranjega prostor zahtevam potrebam nekaterih mest. za vožnjo v vse pogostejših conah z nizkimi emisijami. Na vas je, da iz te celotne ponudbe izberete vozilo, ki najbolje ustreza vaši dejavnosti.
Novi Citroën ë-Jumper 100% ëlectric bo v Sloveniji na voljo predvidoma v drugi polovici leta 2021
e-jumper_carfinder
novic3air

Novi SUV Citroën C3 Aircross

Citroën nam razkriva svoje novo vozilo SUV Citroën C3 Aircross Hybrid: to je SUV s samozavestnim značajem, ki ponuja še več udobja v notranjosti.
Novi SUV Citroën C3 Aircross izraža svoje značajske lastnosti prek povsem prenovljenega in mogočnejšega prednjega dela. Odslej ponuja še več možnosti za individualizacijo podobe, saj so v ponudbi nove barve karoserije, 67 barvnih kombinacij, novi dekorativni dodatki za zadnjo vogalno steno, barvni paketi in lita platišča. Zanj so zdaj na voljo tudi sedeži Advanced Comfort, ki so bili vpeljani z vozilom SUV Citroën C5 Aircross, ponuja novi 9-palčni zaslon na dotik, še vedno pa je opremljen z vsemi petimi tehnologijami za vzpostavitev povezave in dvanajstimi sistemi za pomoč pri vožnji.

NOVI CITROËN Ë-BERLINGO

ZA DOBRO POČUTJE IN SVOBODO GIBANJA

Novi Citroën ë-Berlingo je zaradi svoje priročnosti in vsestranske uporabnosti idealni partner za ljubitelje aktivnega življenjskega sloga, ki bodo lahko med vsemi svojimi prostočasnimi dejavnostmi uživali v udobju njegovega električnega motorja.
Električna različica vozila Berlingo omogoča umirjeno in brezskrbno vožnjo z električnim motorjem, ki zagotavlja do 280 km* dosega (po preizkusnem postopku WLTP).
Ponuja čisto vse priročne funkcije, po katerih slovi Berlingo brez nobenih pomanjkljivosti glede na izvedenko z motorjem na notranje zgorevanje. S svojo prostorno notranjostjo, modularno razporeditvijo in praktičnostjo se prilagaja potrebam vsakega posameznika.
E-Berlingo_Solutions-Recharge_625x400
c5x_1

Novi Citroën C5 X

DRZNOST IN INOVACIJE ZA BREZSKRBNE IZKUŠNJE V VOŽNJI

Po svoji stilski zasnovi je C5 X popolno utelešenje filozofije znamke Citroën. Izvirni C5 X spaja eleganco petvratne limuzine, dinamičnost karavana in privzdignjeni položaj športno terenskega vozila.
C5 X ponuja zares brezskrbne občutke v vožnji po zaslugi ultimativne stopnje udobja, ki ga zagotavlja program Citroën Advanced Comfort® s potniškim prostorom na ravni pravega lounge salona, temu pa se pridružujejo še sedeži Advanced Comfort in aktivno vzmetenje Citroën Advanced Comfort.

C5 X je opremljen z modernimi tehnologijami, ki poenostavijo bivanje v vozilu, kot je na primer razširjeni zaslon v višini oči, pa tudi s sistemi za pomoč pri vožnji, ki uvajajo pol samodejno vožnjo in povsem novi komunikacijski vmesnik na 12-palčnem zaslonu na dotik HD z glasovnim prepoznavanjem.
Top