PREUSMERITEV SEKUND

Okus prihodnosti

Prve fotografije, pogled od blizu, prve informacije……..Tu je kratek pregled prihajajočih vozil Citroën !

c4x

NOVI CITROËN Ë-C4 X ËLEKTRIČNI IN C4 X

ELEGANTEN IN EDINSTVEN KONCEPT

Odkrijte novi Citroën ë-C4 X Električni in C4 X. Vsi viri energije imajo enake značilnosti glede udobja, dizajna in praktičnosti notranjosti. Novi Citroën ë-C4 X Electric in C4 X se z 4,6 m dolžine popolnoma uvrščata v ponudbo vozil med C5 X (4,80 m) in C4 (4,36 m). Njuna medosna razdalja 2,67 m je enaka slednjim. C4 X in ë-C4 X ponujata možnosti za vzpostavitev povezave zadnje generacije prek intuitivnega vmesnika za informacije in razvedrilo MyCitroën Drive Plus, ki je bil prvič predstavljen z novim Citroënom C5 X.
c5x_1

Novi Citroën C5 X

DRZNOST IN INOVACIJE ZA BREZSKRBNE IZKUŠNJE V VOŽNJI

Po svoji stilski zasnovi je C5 X popolno utelešenje filozofije znamke Citroën. Izvirni C5 X spaja eleganco petvratne limuzine, dinamičnost karavana in privzdignjeni položaj športno terenskega vozila.
C5 X ponuja zares brezskrbne občutke v vožnji po zaslugi ultimativne stopnje udobja, ki ga zagotavlja program Citroën Advanced Comfort® s potniškim prostorom na ravni pravega lounge salona, temu pa se pridružujejo še sedeži Advanced Comfort in aktivno vzmetenje Citroën Advanced Comfort.

C5 X je opremljen z modernimi tehnologijami, ki poenostavijo bivanje v vozilu, kot je na primer razširjeni zaslon v višini oči, pa tudi s sistemi za pomoč pri vožnji, ki uvajajo pol samodejno vožnjo in povsem novi komunikacijski vmesnik na 12-palčnem zaslonu na dotik HD z glasovnim prepoznavanjem.
Top