Ogled vsebine
Politika piškotkov

POLITIKA PIŠKOTKOV

Politika piškotkov družbe C Automobil Import, d.o.o. (član skupine Emil Frey), Baragova ulica 7E, 1000 Ljubljana, matična številka: 5934737000 vsebinsko opredeljuje piškotke, njihov namen uporabe in vrsto ter nastavitve za piškotke, ki se uporabljajo na spletnih mestih (www.citroen.siwww.citroen.si/konfigurator.html , www.citroën-advisor.sihttps://services-store.citroen.si/  in spletnih mestih pooblaščenih prodajalcev in serviserjev Citroën v Sloveniji) in kako jih lahko upravljate ali odstranite, če želite naredi tako.

Ta spletna stran uporablja različne kategorije piškotkov (v skladu z vašim soglasjem, če je potrebno) na vaši napravi, da prepozna spletni brskalnik vaše naprave, dokler je piškotek veljaven. Politika glede piškotkov velja za vse izdelke ali storitve, ki so povezani s to politiko ali se sklicujejo nanjo.

Podatke o lastniku in upravljavcu spletne strani najdete v Politika zasebnosti.

 

Vabimo vas, da pred uporabo te spletne strani skrbno preberete to politiko zasebnosti. V njej je razloženo, kako uporabljamo piškotke in kako lahko upravljate z njimi.

Za neposreden pomik na razdelek, ki omogoča upravljanje piškotkov te spletne strani, kliknite na Izberite nastavitve glede piškotkov.

KAJ SO PIŠKOTKI?

'Piškotek' je majhna datoteka, ki jo ob obisku spletne strani po naročilu naše spletne strani  vaš brskalnik shrani na vaši napravi (računalniku, pametnem telefonu, tablici itd.). Izraz 'piškotek' se v tej politiki uporablja tudi za druge tehnologije digitalnega merjenja, kot so merilne kode (angl. web beacons).

Piškotki nam omogočajo, da vam predstavimo prilagojene spletne strani, ki najbolj ustrezajo vašim zahtevam, da je doživetje ob obisku spletne strani še bolj osebno. Uporabljamo tudi piškotke drugih ponudnikov, kot je navedeno v tej politiki: ti piškotki za naše namene oglaševanja in trženja prihajajo iz druge domene in ne iz domene spletne strani, ki ste jo obiskali. Nekateri piškotki so pomembni za delovanje in se aktivirajo samodejno, ko obiščete spletno stran. Nekateri piškotki nam omogočajo, da vam zagotovimo storitve in funkcije, ki so najbolje prilagojene vašim potrebam, tako da so naše storitve prilagojene za zagotavljanje preprostega in hitrega delovanja spletne strani.

  Uporaba piškotkov zagotavlja brezhibno uporabniško izkušnjo. Služijo zlasti temu, da si zapomnijo za vas pomembne podatke kot na primer:

 

 •  ime strežnika, ki je piškotek zapisal;
 • zelo pogosto tudi identifikacijsko oznako v obliki enotne št.;
 • včasih tudi datum izteka.
 • uporabniške nastavitve in nastavitve npr. jezik, velikost pisave in tema,
 • zemljepisna lokacija in valuta,
 • blago v virtualnem nakupovalnem vozičku na spletnih mestih za elektronsko poslovanje,
 • njihovo dejavnost brskanja, npr. pogostost obiskov obiska in trajanje obiska
 • podatke o geslu in računu (CitroenID računom ali računom družbenih medijev)
 • področja zanimanja

 

Te informacije se shranijo na vaš računalnik v preprosto besedilno datoteko, do katere strežnik dostopa za potrebe odčitavanja in shranjevanja informacij.


Piškotek je vedno povezan skupaj z imenom domene (to je imenom strežnika, ki ga je shranil), tako da je možno do njega dostopiti izključno prek zahteve tega strežnika.


Spletno mesto vsebuje sistem piškotkov. Na ta način je uporabnik obveščen, da se lahko med njegovimi obiski spletnega mesta, v njegov internetni brskalnik samodejno ali po privolitvi, če je ta glede na namen piškotka potrebna, naložijo piškotki.

Piškotki so datoteke, ki se shranijo na trdi disk obiskovalcev, da lahko enostavneje pregledujejo spletno stran. Poleg tega nam omogočajo pridobiti statistične podatke o pogostnosti obiskov ali vzpostaviti prikazovanje oglasov po meri uporabnika spleta.

Piškotki v nobenem primeru ne vsebujejo informacij o imenih uporabnikov.

 

Uporabnik lahko uporabo piškotkov blokira, s tem da spremeni parametre svojega internetnega brskalnika, kot opisano v naslednji točki.

 

Za namestitev vseh vrst piškotkov smo po zakonu dolžni pridobiti vaše soglasje, razen za namestitev tistih, ki so »nujno potrebni« in zakon dovoljuje njihovo namestitev brez vašega soglasja.

 

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov ob uporabi piškotkov je opredeljena v točki f 1. odstavka 6. člena GDPR. Zakoniti interes družbe C Automobil Import d.o.o. (član skupine Emil Frey), predstavljajo njeni interesi za izboljšanje svojih izdelkov, razvoj novih funkcij in dobavo produktov višje kakovosti z izboljšanimi funkcijami in večjo varnostjo; za obdelavo pravnih zahtevkov; vzdrževanje varnosti informacijskih sistemov, prostorov in premoženja; za pospeševanje prodaje, vse pod pogoji in v obsegu, kot dovoljujejo predpisi, ki urejajo elektronske komunikacije. V primerih, ko je zahtevana vaša izrecna privolitev, je pravna podlaga opredeljena v točki a 1. odstavka 6. člena GDPR.

 

PIŠKOTKI NA STRANI

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke Google Analytics in Sophus 3,  ki avtomatsko zbira podatke o uporabi teh strani, predvsem podatke o obiskanosti spletne strani, številu obiskovalcev ipd. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate sami s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika. Za informacije o nastavitvah za piškotke spodaj izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate in sledite navodilom.

Google Chrome
1. Kliknite »Orodja« na vrhu vašega brskalnika in izberite »Nastavitve«.
2. Kliknite »Prikaži dodatne nastavitve«, se pomaknite do razdelka »Zasebnost« in kliknite gumb »Nastavitve vsebine«.
3. Izberite »Dovoli nastavljanje lokalnih podatkov«.

Microsoft Internet Explorer 6.0, 7.0, 8.0, 9.0
1. Kliknite »Orodja« na vrhu vašega brskalnika in izberite »Internetne možnosti«, nato kliknite zavihek »Zasebnost«.
2. Preverite, da je raven vaše zasebnosti nastavljena na srednjo ali manj, kar bo omogočilo uporabo piškotkov v vašem brskalniku.
3. Nastavitev nad srednjo ravnijo bo onemogočila uporabo piškotkov.

Mozilla Firefox
1. Kliknite »Orodja« na vrhu vašega brskalnika in izberite »Možnosti«. >
2. Nato izberite ikono »Zasebnost«. >
3. Kliknite »Piškotki« in izberite možnost »Dovoli stranem, da ustvarijo piškote«.

Safari
1. Kliknite ikono zobnika na vrhu vašega brskalnika in izberite možnost »Nastavitve«.
2. Kliknite »Zasebnost«, nato označite možnost »Onemogoči uporabo piškotkov tretjih oseb in oglaševalnih piškotkov«.
3. Kliknite »Shrani«.

Kako upravljati piškotke na računalniku Mac?

Če želite omogočiti piškotke naše spletne strani, sledite spodnjim korakom.

Microsoft Internet Explorer 5.0 on OSX
1. Kliknite »Explorer« na vrhu vašega brskalnika in izberite možnost »Nastavitve«.
2. Pomaknite se navzdol do »Piškotki« v razdelku »Prejete datoteke«.
3. Izberite možnost »Nikoli ne vprašaj«.

Safari on OSX
1. Kliknite »Safari« na vrhu vašega brskalnika in izberite možnost »Nastavitve«.
2. Kliknite »Zasebnost« in nato »Omogoči uporabo piškotkov«.
3. Izberite »Samo na obiskanih straneh«.

Mozilla and Netscape on OSX
1. Kliknite »Mozilla« ali »Netscape« na vrhu vašega brskalnika in izberite možnost »Nastavitve«.
2. Pomaknite se navzdol do »Piškotki« v razdelku »Zasebnost in varnost«.
3. Izberite »Dovoli piškotke samo za izvorno spletno stran«.

Opera
1. Kliknite »Meni« na vrhu vašega brskalnika in izberite »Nastavitve«.
2. Nato izberite »Možnosti« in zavihek »Napredno«.
3. Izberite možnost »Omogoči uporabo piškotkov«.

Če izklopite piškotke, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov spletni brskalnik še vedno pridobiva nekatere informacije, za katere se privolitev uporabnika spletne strani ne zahteva. Te informacije so nujno potrebne za osnovno delovanje naše spletne strani.

 

KAKO STE OBVEŠČENI?

Ko prvič obiščete našo spletno stran, se pokaže ustrezna informativna pasica o uporabi piškotkov in ustrezni kategoriji piškotka. Posamezni piškotki so opisani spodaj.

Za več informacij o tem, kako obdelujemo vaše osebne podatke na našem spletnem mestu, najdete v Politika zasebnosti.

 

IZBERITE NASTAVITVE GLEDE PIŠKOTKOV

Z našim orodjem za upravljanje piškotkov lahko izberete želene nastavitve za vsako kategorijo piškotkov (razen nujno potrebnih piškotkov, ki jih v naših sistemih ni možno izklopiti) – v ta namen kliknite ustrezni gumb na pasici o piškotih.

V naslednjem razdelku vas bomo seznanili s piškotki, ki jih uporabljamo na naši spletni strani. Če se ne strinjate z nastavitvijo posameznih piškotkov, lahko s klikom na prikazano povezavo ustrezen piškotek izklopite. Če ni neposredne povezave za izklop nekaterih piškotkov, lahko te piškotke omejite z nastavitvami brskalnika.

KATERE KATEGORIJE PIŠKOTKOV UPORABLJA TA SPLETNA STRAN IN ZA KATERE NAMENE?

Na tej spletni strani lahko uporabljamo naslednje kategorije piškotkov:

 • Nujno potrebni piškotki
 • Piškoti za trženje
 • Piškotki za družbena omrežja
 • Piškotki za občinstvo/povečanje zmogljivosti/sledenje

 

Sejni piškotki so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika, dokler ne končate seje na spletni strani.

 

Trajni piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika dlje časa. To časovno obdobje bo odvisno od izbire, ki jo izberete v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije posredujejo spletnemu strežniku vsakič, ko nekdo obišče spletno mesto.

 

(i)                  Nujni piškotki / funkcionalni omogočajo uporabnikom gibanje po spletni strani in uporabo njenih funkcij. Teh piškotkov v naših sistemih ni možno izklopiti. Brez teh piškotkov se ne bo možno prijaviti v sistem.

 

Nujno potrebne piškotke uporabljamo za:

 

 • zagotavljanje, da se vse funkcije spletne strani izvajajo pravilno;
 • možnost shranjevanja informacij v obrazcih, ki ste jih morebiti izpolnili na naši spletni strani, ali o izdelkih in storitvah ter informacijah, ki ste jih izbrali;
 • omogočanje dostopa do vaših osebnih področij na naši spletni strani;
 • prilagoditev videza spletne strani v skladu z vašimi željami (jezik, oblika itd.);
 • izvajanje varnostnih ukrepov ob prijavi.

 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da blokira te piškotke ali vas opozori nanje, a v tem primeru boste imeli težave z dostopom do spletne strani ali storitev na njej.

 

Tukaj si lahko ogledate opis nujno potrebnih piškotkov, ki jih uporabljamo na spletni strani:

Ponudnik Piškotki Namen Trajanje
Site toolbox
 • fontsize
 • lineheight
 • slideshow
 • zoomcol
Piškotki so namenjeni shranjevanju nastavitev spletnega mesta, kot so: velikost pisave, razmak med vrsticami ipd.
 • fontsize_: 7 dni
 • lineheight_: 7dni
 • slideshow: do konca seje
 • zoomcol: do konca seje
Amazon Web Services Ti piškotki nam omogočajo, da razporedimo promet strežnika, da je uporabniška izkušnja čim bolj tekoča. Za določitev, kateri strežnik ima trenutno najboljšo razpoložljivost, se uporablja tako imenovani balansirnik obremenitve. Ustvarjeni podatki vas ne morejo identificirati kot posameznika. trajno
Drupal Ta piškotek identificira uporabnika in uporabniku omogoča povezavo za prijavo prek enotne prijave z uporabnikom in geslom iz skupine PSA. trajno
Stellantis Auto SAS GDPR privolitev Ti piškotki beležijo dano soglasje, tako da se izbira uporabnika spletne strani zapomni za vsako sejo. trajno
LiveAgent Ti piškotki so povezani s tehnologijo LiveAgent, ki omogoča spletni klepet in podporo strankam. https://www.liveagent.com/privacy-policy/  do konca seje

(ii)                Piškotki za merjenje občinstva/povečanje zmogljivosti/ sledenje zbirajo informacije o tem, kako uporabniki uporabljajo našo spletno stran (meritve občinstva) in o uporabnikovih dejavnostih na spletu. Pomagajo nam izboljšati delovanje naše spletne strani, ogled področij, ki so najzanimivejša za naše uporabnike, in ugotavljanje učinkovitosti naših oglaševalskih kampanj. Vse to nam pomaga uporabnikom ponuditi storitve in funkcije, ki najbolj ustrezajo njihovim željam.

 

Piškotke za povečanje zmogljivosti in sledenje uporabljamo za:

 • izdelavo statistike o načinih uporabe naše spletne strani,
 • pregled učinkovitosti oglaševalskih kampanj in
 • pregled neodvisnega vedenja uporabnikov in s tem izboljševanje spletne strani.

 

Nekatere piškotke za povečevanje zmogljivosti zagotavljajo tretje osebe, a nikomur ne dovolimo uporabe piškotkov za druge namene, kot so ti, ki so navedeni v tej Politiki zasebnosti.

Ti piškotki za uspešnost in sledenje zahtevajo vaše predhodno soglasje. Če teh piškotkov ne dovolite, to ne bi smelo vplivati na uporabo našega spletnega mesta.

 

Tukaj si lahko ogledate opis piškotkov za občinstvo/povečanje zmogljivosti/sledenje,  ki jih uporabljamo na naši spletni strani:

Ponudnik Piškotki Namen Trajanje
Google Analytics
 • __utma
 • __utmb
 • __utmc
 • __utmz
Za sledenje spletnim statistikam in dejavnosti obiskovalcev na spletnem mestu (podatki o prvem obisku, ogledu strani, času brskanja, vstopni in izstopni točki). Več o posameznih piškotkih in njihovem delovanju ter o namenu uporabe zbranih podatkov lahko preberete tukaj (v angleščini).
 • __utma: 2 leti
 • __utmb: 1 uro
 • __utmc: do konca seje
 • __utmz: 26 tednov
Adobe Analytics Za stalno optimizacijo svojega trženjskega komuniciranja Citroën uporablja analitična orodja "Adobe Analytics" in "Google Analytics" podjetja Adobe Inc/Google. Ti piškotki zbirajo podatke o načinu uporabe spletnega mesta v smislu časa in geografske lokacije. Te informacije se zbirajo prek "sledilnih slikovnih pik" in/ali piškotkov. Podatki, zbrani s slikovnimi pikami za sledenje so anonimni in ne bodo povezani z osebnimi podatki. Blokiranje/ umik piškotka https://www.adobe.com/privacy/opt-out.html do konca seje
LivePerson Ti piškotki so povezani s programsko opremo LivePerson. Spremlja trenutno aktivno (ali zadnjo) sejo in identificira obiskovalce pri ponovnih obiskih. https://www.liveperson.com/policies/privacy/ do konca seje
Livechat LiveChat je spletna programska oprema za pomoč strankam s podporo v živo ter vgrajeno podporo in sistem vstopnic za spletno analitiko. Platforma omogoča komunikacijo z obiskovalci spletne strani v realnem času. 12 mesecev
Matomo (Piwik Analytics) Ko obiščete spletno stran, shranimo: spletno mesto, s katerega ste nas obiskali, dele našega spletnega mesta, ki jih obiščete, datum in trajanje vašega obiska, vaš anonimni IP naslov, podatke iz naprave (vrsta naprave, ločljivost zaslona operacijskega sistema , jezik, država, v kateri ste, in vrsto spletnega brskalnika), ki ste ga uporabljali med obiskom, in drugo. Te podatke o uporabi obdelujemo v Matomo Analytics za statistične namene, za izboljšanje našega spletnega mesta ter za prepoznavanje in zaustavitev kakršnih koli zlorab. https://piwikpro.de/opt-out/   do konca seje
Active Campaign ActiveCampaign je platforma za avtomatizacijo uporabniške izkušnje. Ustvarja optimizirano uporabniško izkušnjo z avtomatizacijo številnih postopkov trženja, prodaje in podpore v zakulisju. 1 mesec

(iii)              Trženjski piškotki/piškotki družbenih omrežij, vključno s piškotki za ponovno ciljanje, nam omogočajo pripraviti bolj zanimive ponudbe za naše uporabnike. Piškotki za ponovno ciljanje se shranjujejo na uporabnikovo napravo med sejami brskalnika. Omogočajo nam oglaševati naše izdelke na spletnih mestih partnerskih podjetij in družbenih omrežij uporabnikom, ki so izrazili zanimanje za naše izdelke.

 

Trženjske piškotke/piškotke družbenih omrežij uporabljamo:

 • da vam lahko pošiljamo oglase, ki so najbolje prilagojeni vašim potrebam (osebno oglaševanje),
 • za spodbujanje našega komuniciranja s predlaganjem ponovnih stikov prek oglasa,
 • za analiziranje vaše uporabe našega spletnega mesta za potrebe napovednega oglaševanja.

 

Trženjski piškotki/piškotki družbenih omrežij zahtevajo vaše predhodno soglasje. Če se ne strinjate z uporabo teh piškotkov, to ne bo imelo vpliva na uporabo spletne strani.

 

 V nadaljevanju so opisani trženjski piškotki/piškotki družbenih omrežij, ki jih uporabljamo na naši spletni strani:

Ponudnik Piškotki Namen Trajanje
Google zemljevidi
 • APISID
 • HSID
 • NID
 • PREF
 • SAPISID
 • SID
 • SSID
 • SNID
 • khcookie
 • bc
 • GAPS 
 • rememberme
 • MPRFz
Google odloži več različnih piškotkov na spletnem mestu, ki vključuje Google zemljevide. Ker odlaganje piškotkov ni pod našim nadzorom, vas obveščamo, da so v piškotkih shranjene različne informacije, s pomočjo katerih Google izboljšuje svojo storitev Google zemljevidi. Več o posameznih piškotkih in njihovem delovanju ter o namenu uporabe zbranih podatkov lahko preberete tukaj  (v angleščini) https://www.google.com/policies/privacy/
 • APISID: 10 let
 • HSID: 10 let
 • NID: 26 tednov
 • PREF: 2 leti
 • SAPISID: 10 let
 • SID: 10 let
 • SSID: 10 let
 • khcookie: do konca seje
 • bc: do konca seje
 • GAPS: 3 mesece
 • rememberme: 3 mesece
 • MPRF: 24 let
Google Tag Manager Sistem za dinamično upravljanje oznak, ki tržnikom omogoča hitro in preprosto upravljanje oznak ter ponuja inovativna orodja za zbiranje in distribucijo podatkov po sistemih digitalnega trženja. Blokiranje/ umik piškotka https://www.google.com/policies/privacy/ do konca seje
Google Ads Google Ads je Googlov oglaševalska platforma, v katere oglaševalci zakupujejo določene ključne besede, kjer se bodo prikazali njihovi oglasi v Googlovih rezultatih iskanja. Piškotki za sledenje spletnim oglasom vam bodo prikazovali spletno oglaševanje prilagojeno temu, kar ste si ogledali in kliknili; vključujoč vsebine, ki ste jih obiskali na naši spletni strani. Google odloži več različnih piškotkov na spletnem mestu, ki vključuje Google zemljevide. Ker odlaganje piškotkov ni pod našim nadzorom, vas obveščamo, da so v piškotkih shranjene različne informacije, s pomočjo katerih Google izboljšuje svojo storitev Google zemljevidi. do konca seje
[m] Insights Pixel Zagotovljene storitve: vpogledi, analitika ter potrošniško in medijsko načrtovanje. Zbrani podatki omogočajo agenciji/naročniku, da izve več o lastnostih obiskovalcev. Ti podatki se lahko uporabijo za izgradnjo segmentov ponovnega ciljanja za aktivacijo ali za prilagoditev.  Blokiranje/ umik piškotka https://www.groupm.com/mplatform-privacy-notice do konca seje
Adobe Dynamic Tag Management Sistem za dinamično upravljanje oznak, ki tržnikom omogoča hitro in preprosto upravljanje oznak ter ponuja inovativna orodja za zbiranje in distribucijo podatkov po sistemih digitalnega trženja. Blokiranje/ umik piškotka https://www.adobe.com/privacy/opt-out.html do konca seje
Amazon Product Ads Amazon je DSP (Demand-Side Platform), ki jo upravlja GroupM Trading Desk. Amazon ne hrani osebnih podatkov.  Piškotki za sledenje spletnim oglasom vam bodo prikazovali spletno oglaševanje prilagojeno temu, kar ste si ogledali in kliknili; vključujoč vsebine, ki ste jih obiskali na naši spletni strani. Blokiranje/ umik piškotka https://services.amazon.com/privacy-policy.html do konca seje
Bing Ads Universal Event Tracking (UET) Ti piškotki bodo merili klike in dejanja/konverzije na tem spletnem mestu za optimizacijo oglaševalskih akcij. Ti piškotki za sledenje spletnih oglasov vam prikazujejo ustrezne spletne oglase glede na to, kaj ste si ogledali, kaj ste kliknili in katere spletne strani ste obiskali. Piškotek beleži podatke o vas na podlagi več obiskov in na več spletnih straneh. S pridobljeno informacijo se meri učinkovitost oglaševanja na spletni strani. Blokiranje/ umik piškotka https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement do konca seje
Facebook
 • datr
 • locale
 • reg_fb_gate
 • reg_fb_ref
 • highContrastMode
 • wd
 • act
 • _e_0ceM_0
 • csm
 • c_user
 • fr
 • lu
 • s
 • xs
Spletno mesto je povezano z družbenim omrežjem Facebook. Ob interakciji in nalaganju spletnega mesta se odložijo piškotki, ki omogočijo povezljivost in sledenje preko različnih spletnih mest. Več o posameznih piškotkih in njihovem delovanju ter o namenu uporabe zbranih podatkov lahko preberete tukaj (v angleščini).
 • datr: 2 leti
 • locale: 1 teden
 • reg_fb_gate: do konca seje
 • reg_fb_ref: do konca seje
 • highContrastMode: do konca seje
 • wd: do konca seje
 • act: 1 teden
 • _e_0ceM_0: 1 mesec 
 • csm: 1 mesec
 • c_user: 1 mesec
 • fr_:1 mesec
 • lu: 2 leti
 • s: 1 mesec 
 • xs: 1 mesec
Facebook Pixel Spletno mesto je povezano z družbenim omrežjem Facebook. Ob interakciji in nalaganju spletnega mesta se odložijo piškotki, ki omogočijo povezljivost in sledenje preko različnih spletnih mest. https://www.facebook.com/policies/cookies/ do konca seje
Google Preferences PREF Večina Google uporabnikov ima shranjen piškotek PREF, katerega namen je shranjevanje nastavitev Google storitev. Več o posameznih piškotkih in njihovem delovanju ter o namenu uporabe zbranih podatkov lahko preberete tukaj (v angleščini).  PREF: 2 leti
Google (YouTube)
 • CONSENT
 • HSID
 • SSID
Ti piškotki se uporabljajo za nalaganje videoposnetkov YouTube ter hranijo podatek o strinjanju s pogoji storitve YouTube. Vključujejo mešanico informacij za merjenje števila in vedenja uporabnikov Youtube, vključno z informacijami, ki povezujejo obiske našega spletnega mesta z uporabnikovim Google računom. https://policies.google.com/privacy 24 mesecev
Active Campaign prism.app-us1.com ActiveCampaign je platforma za avtomatizacijo uporabniške izkušnje. Ustvarja optimizirano uporabniško izkušnjo z avtomatizacijo številnih postopkov trženja, prodaje in podpore v zakulisju. ActiveCampaign je platforma za avtomatizacijo uporabniške izkušnje. Ustvarja optimizirano uporabniško izkušnjo z avtomatizacijo številnih postopkov trženja, prodaje in podpore v zakulisju.
Cmp Obisk spletnega mesta preko e-poštnega sporočila poteka preko piškotka, ki je naložen na spletnem mestu. Za sledenje spletnim statistikam in dejavnosti obiskovalcev na spletnem mestu (podatki o prvem obisku, ogledu strani, času brskanja, vstopni in izstopni točki). Glede na aktivnosti, ki jih posameznik izvaja na spletnem mestu, bo v prihodnje prejemal s tem povezana sporočila lojalnostnega programa,  z namenom boljše in učinkovitejše uporabniške izkušnje. Več o posameznih piškotkih in njihovem delovanju ter o namenu uporabe zbranih podatkov lahko preberete tukaj (v angleščini). dt: 1 mesec
LinkedIn Insight Uporabljeni piškotki shranijo informacije o straneh, ki ste jih obiskali na našem spletnem mestu, in oglaševalskih kampanjah, ki ste si jih ogledali ali kliknili nanje. LinkedIn zbira podatke o naslovu IP in preverja, ali je obiskovalec spletnega mesta član LinkedIn. https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy do konca seje
Xandr / AppNexus) Xandr/AppNexus je najnaprednejša platforma za nakup spletnega oglaševanja v realnem času.  Xandr/AppNexus uporabalja piškotke za pomoč pri prikazovanju oglasov uporabnikom Citroën, ki so že obiskali spletno mesto, kupili izdelke ali uporabljali njihove aplikacije, ter priporočajo izdelke in storitve na podlagi te dejavnosti. https://www.appnexus.com/en/company/platform-privacy-policy-de1#choices do konca seje
Bing Microsoft Advertising Te piškotke uporablja Microsoftovo platforma za oglaševanje za anonimno prepoznavanje sej uporabnikov, ki nam pomagajo pri merjenju učinkovitosti marketinških kampanj.  https://about.ads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads Trajen
DoubleClick (Google) Google upravlja tudi digitalno oglaševalsko platformo DoubleClick: temelj oglaševalske tehnologije za ustvarjanje, transakcije in upravljanje digitalnega oglaševanja za svetovne kupce, ustvarjalce in prodajalce. Platforma DoubleClick vključuje DoubleClick Advertising Exchange in Double Click Bid Manager. https://www.google.com/policies/privacy/
 
do konca seje
IgnitionOne

Piškotki shranijo edinstveno oznako za vsakega obiskovalca, ki ni sprejel piškotkov drugega ponudnika. Ti piškotki zbirajo samo informacije določenih uporabnikov, ki sodelujejo v naših programih nagrajevanja z boni. https://oo.netmng.com/optout.php

 

do konca seje
Netmining Netmining je ponudnik rešitev za ciljano prikazno spletno oglaševanje, vključno s ciljanjem na ciljno skupino po meri, ponovnim trženjem in videoposnetki, ki izkoriščajo obveščevalne podatke o strankah v realnem času za izboljšanje učinkovitosti prikaza. Z mehanizmom za profiliranje občinstva, ki razume interese vsakega posameznika in nagnjenost k nakupu, Netmining podjetjem omogoča, da zagotavljajo zelo ustrezno in prilagojeno spletno oglaševanje v celotnem življenjskem ciklu stranke. https://optout.netmng.com/optout.php do konca seje
WyWy Za namene ustvarjanja rezultatov prek portala TV Squared v zvezi z eno ali več kampanjami, ki Citroën (in agenciji) omogoča merjenje in optimizacijo učinkovitosti TV oglaševanja. https://tvsquared.com/privacy-policy/ do konca seje
Xaxis Te piškotke lahko prek našega spletnega mesta nastavijo naši oglaševalski partnerji. Ta podjetja jih lahko uporabljajo za ustvarjanje profila vaših interesov in prikazovanje ustreznih oglasov na drugih spletnih mestih. Ne shranjujejo neposredno osebnih podatkov, ampak temeljijo na edinstveni identifikaciji vašega brskalnika in internetne naprave. https://www.xaxis.com/opt-out/ Trajen

VARNOST

Vgrajeni varnostni mehanizmi spletnega mesta zmanjšujejo možnost zlorabe. C Automobil Import, d.o.o., član skupine Emil Frey, se bo s skrbnostjo dobrega strokovnjaka in gospodarstvenika trudil preprečiti vsakršne zlorabe, ne odgovarja pa za škodo, ki bi uporabniku nastala iz naslova zlorab, razen, če bi jo C Automobil Import, d.o.o., član skupine Emil Frey, povzročil namenoma ali iz hude malomarnosti.

 

6.1  Varovanje zasebnosti

Varstvo vaših osebnih podatkov je naša prednostna naloga. Vabimo vas, da pozorno preberete našo IZJAVO O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV.

 

6.2. Omejitev odgovornosti

Uporabnik je odgovoren za vse aktivnosti, opravljene z uporabo njegovega uporabniškega računa. Ob vsakršni nepooblaščeni uporabi ali utemeljenem sumu, da je do tovrstnega dostopa prišlo, mora o tem nemudoma obvestiti C Automobil Import, d.o.o., član skupine Emil Frey.C Automobil Import, d.o.o., član skupine Emil Frey, ni odgovoren za kakršno koli izgubo ali škodo, ki bi jo uporabnik utrpel zaradi nepooblaščene uporabe njegovega računa in gesla. Uporabnik se zaveže, da bo spletno mesto www.citroen.si  uporabljal v skladu s temi pogoji uporabe, zagotavljal tajnost gesla ter upošteval pravila in obvestila objavljena na spletnem mestu.

 

6.3 Nezakonita ali prepovedana uporaba

Uporabnik ne sme poizkušati pridobiti si nepooblaščen dostop do katere koli storitve spletnega mesta www.citroen.si , računalniškega sistema, z njim povezanega omrežja ali podatkov o katerem koli drugem uporabniku.

 

6.4. Pravica do uporabe povratnih informacij in predlogov

C Automobil Import, d.o.o., član skupine Emil Frey, spodbuja posredovanje povratnih informacij in predlogov o storitvah in vsebinah spletnega mesta www.citroen.si , saj to omogoča redne izboljšave storitev, namenjene uporabnikom. C Automobil Import, d.o.o., član skupine Emil Frey, se bo odločil ali bo posredovane informacije in predloge upošteval ali ne.

 

6.5 Upravljanje in dostop do osebnih podatkov

V svoj uporabniški račun lahko uporabnik vedno dodaja podatke, jih posodablja ali spreminja.

SPREMEMBE POLITIKE GLEDE PIŠKOTKOV

Vse prihodnje spremembe naše politike piškotkov bodo objavljene na tej spletni strani. Redno jo preverjajte, da boste seznanjeni s spremembami naše politike piškotkov. V primeru večjih sprememb vas bomo obvestili in vas zaprosili za soglasje, kjer bo to potrebno.

 

               

Različica:  07.2022.

 

Za podrobnosti o podjetju glejte naše Pravno obvestilo.

Za več informacij o tem, kako obdelujemo vaše osebne podatke, glejte našo Politika zasebnosti.