Ogled vsebine
Splošni pogoji uporabe

SPLOŠNI POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI

To spletno mesto je namenjeno osebni uporabi obiskovalcev. Za dostop do tega spletnega mesta in njegovo uporabo veljajo pričujoči splošni pogoji, ki so podrobno opredeljeni v nadaljevanju, ter relevantna zakonodaja. S prijavo in dostopom do spletnega mesta www.citroen.si  obiskovalec brezpogojno in v celoti sprejema vsa določila, ki jih vsebujejo ti splošni pogoji.

Kazalo rubrik:
1. Pravica do intelektualne lastnine
2. Informacije v zvezi z izdelki in storitvami
3. Varovanje osebnih podatkov
4. Nadbesedilne povezave
5. Pravo, ki se uporablja in pristojno sodišče
6. Upravljanje gesel
7. Omejitev odgovornosti
8. Posodabljanje
9. Piškotki (cookies)
Spletno mesto upravlja družba C Automobil Import d.o.o. član skupine Emil Frey, (v nadaljevanju Citroën) s sedežem v Ljubljani na naslovu Baragova ulica 7E, 1000 Ljubljana. Pomoč kupcem: https://www.citroen.si/kontaktirajte-nas.html

• Gostovanje spletnega mesta zagotavlja: Stellantis Auto SAS
2-10 boulevard de l’Europe 78300 Poissy
Francija

1. Pravica do intelektualne lastnine
Citroën obvešča uporabnike tega spletnega mesta, da so številni elementi na tem spletnem mestu:
a) zaščiteni z zakonodajo o avtorskih pravicah: to se lahko nanaša na fotografije, članke, skice, animirane sekvence, modele vozil...;

b) zaščiteni z zakonodajo o blagovnih znamkah: tu gre za blagovno znamko Citroën, blagovno znamko "Double Chevron" (dvojna puščica, ki predstavlja logotip Citroëna) ter  blagovne znamke modelov vozil, ki se pojavljajo na spletnem mestu.
Vse pravice pridržane. Uporabnik lahko uporablja vsebine na Spletni strani izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin Spletne strani (na primer kopiranje, reproduciranje, distribuiranje...) v komercialne namene je prepovedana.

2. Informacije v zvezi z izdelki in storitvami
Informacije in ilustracije na straneh tega spletnega mesta temeljijo na tehničnih lastnostih, veljavnih v trenutku postavitve na splet ali posodobitve različnih strani spletnega mesta.
Sklopi opreme, predstavljeni na vozilih na tem spletnem mestu so glede na izvedenko lahko del serijske ali doplačilne opreme ali pa za določeno izvedenko niso predvideni.
V okviru politike stalnega izboljševanja izdelkov lahko Citroën kadarkoli spremeni tehnične značilnosti, opremo, opcije ali odtenke barve vozil. Obenem trenutne tehnike reprodukcije ne omogočajo zveste reprodukcije barv.
Modeli in/ali verzije, predstavljeni na tem spletnem mestu, ter vsa njihova dodatna oprema, opcije in dodatki so tisti, ki so naprodaj v Sloveniji. Lahko se razlikujejo po posameznih državah in niso nujno vedno na voljo v vseh državah sveta.
V vsakem primeru so informacije na tem spletnem mestu splošnega značaja in nimajo pogodbene vrednosti.
Poleg tega so vse navedene cene zgolj priporočene prodajne cene za Slovenijo s strani C Automobil Import d.o.o., in za člane njene servisno prodajne mreže niso obvezujoče.
Opozarjamo vas, da prodajo oziroma dejansko rezervacijo vozila omogočata samo podpis dokumenta Naročilo vozila oziroma rezervacija pri prodajalcu.

Storitve
Storitve na tem spletnem mestu so tiste, ki jih lahko ponudijo sodelujoči člani mreže Citroën. Za rezervne dele in dodatke so navedene informativne cene brez montaže, razen v primeru cene paketne storitve. Te paketne storitve veljajo samo za navedeno obdobje.
Trgovska mreža Citroën vam je na razpolago za vsa vaša vprašanja o izdelkih in storitvah, predstavljenih na tem spletnem mestu.
Opominjamo vas, da so člani servisno prodajne mreže Citroën neodvisni trgovci, ki lahko svobodno določajo svoje cene in se po lastni odločitvi udeležujejo akcij, ki jih ponuja Citroën (vključno s paketnimi storitvami) .

3. Varovanje osebnih podatkov

Za vse osebne podatke, ki jih uporabnik vnese na spletni strani, velja politika o zasebnosti v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov.

Več o  varstvu vaših osebnih podatkov si preberite Izjavo o varstvu osebnih podatkov4. Nadbesedilne povezave
Pred postavitvijo nadbesedilne povezave na spletno mesto www.citroen.si je treba pridobiti pisno predhodno soglasje Citroëna.
Citroën v nobenem primeru ne odgovarja za vsebino ter izdelke ali storitve, ki jih nudijo spletna mesta, ki vsebujejo nadbesedilno ali kakršnokoli drugačno povezavo do spletnega mesta www.citroen.si.

5. Pravo, ki se uporablja in pristojno sodišče
Za morebitne spore iz naslova uporabe spletne strani se uporablja slovenska zakonodaja. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno sodišče v Ljubljani.
To pravno obvestilo lahko Citroën kadarkoli spremeni brez predhodnega obvestila. Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.


6. Upravljanje gesel
Citroën vam na tem spletnem mestu nudi na razpolago različna okolja, kar vam omogoča dostop do različnih prednostnih storitev (npr.: Citroën Connect). Za dostop do teh okolij morate vpisati svoj e-naslov ter ime in priimek in si izbrati geslo. To geslo je osebno in poskrbeti morate za njegovo zaupnost. V okviru tega ste odgovorni za vsakršno uporabo tega gesla in Citroën v nobenem primeru ne odgovarja za izgubo ali škodo, ki bi nastala zaradi uporabe teh okolij in/ali tega gesla.
Citroën morate obvestiti o vsaki zlorabi vašega gesla ali okolja in se odjaviti po vsakem obisku spletnega mesta.

7. Omejitev odgovornosti
Spletno mesto www.citroen.si  uporabljate izključno in v celoti na lastno odgovornost. Družba C Automobil Import d.o.o., član skupine Emil Frey, in člani njene mreže ne odgovarjajo za neposredno ali posredno škodo, kot je materialna škoda, izguba podatkov ali programske opreme in finančna škoda, ki bi nastale zaradi uporabe tega spletnega mesta ali z njim povezanih spletnih mest.
Opozarjamo vas na dejstvo, da za nekatere izdelke ali storitve, ki so predstavljeni na spletnem mestu www.citroen.si,  lahko v določenih državah veljajo posebna pravila ali omejitve in/ali prepovedi.
Posledično morate preveriti, da zakon v državi, iz katere se prijavljate, dovoljuje dostop do spletnega mesta www.citroen.si

8. Posodabljanje
Družba C Automobil Import d.o.o., član skupine Emil Frey si pridržuje pravico do spreminjanja in posodobitve splošnih pogojev in/ali vseh elementov, izdelkov in storitev, predstavljenih na tem spletnem mestu, brez predhodnega opozorila.
Zaradi vseh teh sprememb morajo uporabniki prebrati te splošne pogoje ob vsaki prijavi v sistem.


9. Piškotki (cookies)
To spletno mesto ima sistem piškotkov. Zato uporabnika obveščamo, da se med obiskom na tem spletnem mestu na njegov računalnik lahko samodejno shranijo piškotki.
V vaš osebni računalnik ali drugo napravo pošljemo enega ali več piškotkov (majhne datoteke, ki vsebujejo niz črk), da lahko na edinstven način prepoznamo vaš internetni brskalnik.
Piškotki beležijo vaš način uporabe spletnega mesta: trajanje prisotnosti na spletnem mestu, odhod s spletnega mesta, obiskane strani. Po zaslugi teh podatkov lahko ugotovimo, kateri elementi so najpomembnejši in tako izboljšujemo spletno mesto. Te piškotke torej uporabljamo z namenom izboljšanja kakovosti naših storitev.
Ti piškotki v nobenem primeru ne vsebujejo poimenskih informacij.
Uporabnik lahko onemogoči pošiljanje piškotkov, tako da spremeni izbirne nastavitve spletnega brskalnika.

 

 

Ljubljana, 2.11.2023 C Automobil Import d.o.o., član skupine Emil Frey