PREUSMERITEV SEKUND
VRNI SE

CITROËN Jumper Furgon

  • Promocija Gospodarskih vozil

CITROËN Jumper Furgon

ZA 15.850 € (brez DDV)

+ 4 LETA JAMSTVA

(4 leta jamstva do 100.000km) 

 v primeru CITROËN FINANCIRANJA

PRIDOBITE PRILAGOJENO PONUDBO VEČ O VOZILU
Podrobnosti ponudbe

ODKRIJTE PROMOCIJO GOSPODARSKIH VOZIL

Dober dostavnik je kot dober obrtnik. Vse zna, vse počne. 

CITROËN BERLINGO VAN, CITROËN JUMPY, CITROËN JUMPER

Odkrijte idealno vozilo, ki vas bo spremljalo pri vsakodnevnih aktivnostih.

 

PREVERI ŠE OSTALO PONUDBO

PREVERITE PONUDBO

CITROËN JUMPER FURGON Confort 30 L1H1 BlueHDi 120 BVM6 €6.2

PROMOCIJSKA CENA

15.850 € ali 189 €/mesec (brez DDV)*

Vozilo med drugim vključuje:

  • KLIMATSKA NAPRAVA
  • POMOČ PRI SPELJEVANJU V KLANEC
  • DESNA DRSNA NEZASTEKLJENA VRATA
  • EL.POMIK PREDNJIH STEKEL
  • EL.NASTAVLJIVA IN OGREVANA ZUNANJA OGLEDALA
PRIDOBITE PRILAGOJENO PONUDBO VEČ O VOZILU
Veljavnost ponudbe

* Navedena ponudba velja za fizične in pravne osebe za nakup vozila s Citroën Financiranjem. Ponudba velja za nakup vozil/-a oziroma za sklenjeno prodajno pogodbo o nakupu vozil/-a od 1. 3. 2020 do vključno 31. 5. 2020 pri pooblaščenih prodajalcih Citroën, ki sodelujejo v promociji. Navedbe cen so informativne narave. Slika je simbolična.

VRNI SE

Primer finančnega izračuna

picto_finance

*Primer informativnega izračuna finančnega lizinga Citroën Financiranje za vozilo JUMPER FURGON (Confort 30 L1H1 BlueHDi 120 BVM6  €6.2) - mesečno odplačevanje; maloprodajna cena brez DDV in vključenim bonusom Citroën Financiranje (v ceni je obračunanih 1.230 EUR popusta brez DDV v primeru financiranja Citroën – ob vsaj 24-mesečni dobi financiranja) je 15.850 EUR; mesečni obrok je 189 EUR brez DDV pri pologu v višini 30% in ročnosti 84 mesecev; plačilo DDV v višini 3.487 EUR ob sklenitvi financiranja; višina pologa je pri akciji omejena na od 10% do 30%, doba financiranja je vezana na ročnost od 48 mesecev do 84 mesecev; izračun temelji na indeksu obresti - 3 mesečni EURIBOR s skupno letno obrestno mero 9,6%; financirana vrednost 11.095 EUR brez DDV; skupni znesek za plačilo 20.196 EUR brez DDV; stranka v primeru Citroën Financiranja prejme tudi jamstvo za dobo 4 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 100.000 km;. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na vašega prodajalca vozil Citroën.

POSEBNA PONUDBA ZA KUPCE LAHKIH GOSPODARSKIH VOZIL

TALNE ZAŠČITE TOVORNEGA PROSTORA -50%

lcv_lesenipod_600x384

Akcijska ponudba velja za talne zaščite tovornega prostora iz nabora originalne dodatne opreme Citroën za lahka gospodarska vozila Citroën Berlingo Van, Jumpy Furgon in Jumper Furgon.

 

*50% popust velja za naročila strank do 30. 6. 2020 za talne zaščite tovornega prostora iz nabora originalne dodatne opreme Citroën (marketinška skupina 729) za lahka gospodarska vozila Citroën Berlingo Van, Jumpy Furgon in Jumper Furgon. Ponudba velja samo v pooblaščeni mreži Citroën. Natančnejšo ponudbo za svoje vozilo preverite pri prodajalcu in/ali serviserju Citroën. Slika je simbolična. 

ORIGINALNE VLEČNE KLJUKE -50%

lcv_kljuke_600x384

Akcijska ponudba velja za vlečne kljuke iz nabora originalne dodatne opreme za lahka gospodarska vozila Citroën Berlingo Van, Jumpy Furgon in Jumper Furgon.

 

*50% popust velja za naročila strank do 30. 6. 2020 za vlečne kljuke iz nabora originalne dodatne opreme Citroën (marketinška skupina 963) za lahka gospodarska vozila Citroën Berlingo Van, Jumpy Furgon in Jumper Furgon. Ponudba velja samo v pooblaščeni mreži  Citroën. Natančnejšo ponudbo za svoje vozilo preverite pri prodajalcu in/ali serviserju Citroën. Slika je simbolična.

STREŠNE GALERIJE IN DODATKI - 50%

lcv_galerije_600x384

Akcijska ponudba velja za strešne galerije, lestve za strešni prtljažnik in druge dodatke strešnih prevoznih rešitev iz nabora originalne dodatne opreme za lahka gospodarska vozila Citroën Berlingo Van, Jumpy Furgon in Jumper Furgon.

 

*50% popust velja za naročila strank do 30. 6. 2020 za strešne galerije (marketinška skupina 964), lestve za strešni prtljažnik (marketinška skupina 965) in druge dodatke strešnih prevoznih rešitev (marketinška skupina 975; npr. valjčki za natovarjanje, pohodne plošče za na streho ipd.) iz nabora originalne dodatne opreme Citroën za lahka gospodarska vozila Citroën Berlingo Van, Jumpy Furgon in Jumper Furgon. Ponudba velja samo v pooblaščeni mreži Citroën. Natančnejšo ponudbo za svoje vozilo preverite pri prodajalcu in/ali  serviserju Citroën. Slika je simbolična.

Top