Ogled vsebine
Družinska vozila Citroën

DRUŽINSKA VOZILA CITROËN

Potrebujete prostor za kratke vsakodnevne poti in hkrati tudi zanesljivo vozilo za dolga potovanja? Spoznajte izbor družinskih vozil znamke CITROËN: SUV, enoprostorska vozila, kompaktna vozila, družinski enoprostorci, izvedenke SpaceTourer, kombiji, vozila s 5, 7 ali celo 8 sedeži ... Odkrijte ponudbo družinskih vozil Citroën, vključno z novim Citroën ë-Berlingo, Citroën ë-SpaceTourer in Citroën C5 Aircross.

S 5, 7 ali do 8 sedeži lahko izberete vozilo, ki vam najbolj ustreza. Pri CITROËNU se bo našel prostor za celotno družino!

CITROËN Ë-BERLINGO ELEKTRIČEN

Preživite pustolovščine z električnim Citroën ë-Berlingo ! Enoprostorno vozilo, ki je na voljo v velikostih M in XL, vas bo zapeljal s svojo izjemno modularnostjo in prostornino.

Z možnostjo opreme Modutop®, Citroënovo inovacijo in ekskluzivnostjo, ponuja kabino, obsijano s svetlobo, in 92 L dodatnega uporabnega in praktičnega prostora za shranjevanja.

Citroën ë-Berlingo zagotavlja svobodo gibanja, saj lahko njen doseg znaša vse do 320 km (po ciklu WLTP).

CITROËN Ë-SPACETOURER ELEKTRIČEN

Električni Citroën ë-SpaceTourer, zasnovan za izlete z družino ali prijatelji, ponuja prostoren in udoben potniški prostor zahvaljujoč sedežem, opremljenim s tehnologijo Advanced Comfort.

Družinski enoprostorec je na voljo v različnih dolžinah (M in XL) in lahko sprejme do 8 oseb. 

Zadnji sedeži se lahko neodvisno pomaknejo in se prilagodijo za več prostora za noge potnikov. Na voljo je tudi veliko odlagalnih mest, na primer na armaturni plošči, ki vključuje hlajen predal. Na voljo je tudi do 6 USB, 12 V ali 220 V vtičnic za polnjenje vaših mobilnih naprav. Citroën ë-SpaceTourer se prilagodi vsem vašim željam in vsem vašim načinom uporabe!

CITROËN C5 AIRCROSS

Citroën C5 Aircross, ki je z vidika udobja, prostornosti in modularnosti mnogim za zgled, je pridobil novo stilsko podobo, s katero je videti še bolj mogočen in prepoznaven. Na voljo je s priključnim hibridnim motorjem ali z motorjem z notranjim zgorevanjem.