Ogled vsebine
Mestna vozila

PONUDBA MESTNIH AVTOMOBILOV 

Vožnja po ulicah, prebijanje skozi gost promet, izvajanje manevrov ali parkiranje v urbanem središču bodo z mestnimi malčki iz prodajnega programa znamke CITROËN postali otročje lahki. Ste pripravljeni na spopad z mestom?

CITROËN C3

V svet mestnih malčkov je zapihal veter novosti! Za novega CITROËNA C3, ki gre v koraku s časom, je značilen trendovski in optimističen dizajn, ki ga poživijo barviti dekorativni vstavki in grafični elementi, kot so zaščite Airbump® (odvisno od izvedenke). Zaradi nadvse izrazne in nedvomno meščanske morfološke zgradbe ga v njegovi kategoriji nemudoma prepoznamo.

Stil, individualizacija podobe, Citroën Advanced Comfort®, nove tehnologije in ConnectedCAM Citroën™... Podajte se v mesto z novim CITROËNOM C3!

CITROËN C3 AIRCROSS

Citroën C3 AIRCROSS naznanja svojo drugačnost znotraj razreda športnih terenskih vozil s svojo mogočno, izvirno in sodobno postavo.

Njegov stil je robusten in hkrati zaščitniški po zaslugi visokega pokrova motornega prostora, V notranjosti tega športnega terenskega vozila nove generacije lahko izkoristite prednosti visokega položaja za vožnjo.