Ogled vsebine
Lahka gospodarska vozila Citroën

LAHKA GOSPODARSKA VOZILA

VOZILA USTVARJENA ZA VAŠ POSEL

Za nakup vašega novega kombija vam Citroën ponuja široko paleto gospodarskih vozil. Med številnimi silhuetami in dimenzijami izberite model, ki vas bo najbolje spremljal pri vsakodnevnih poklicnih opravilih.

BERLINGO & Ë-BERLINGO VAN

VSESTRANSKI STROKOVNJAK

Citroën Berlingo Van je na voljo z učinkovitim motorjem z notranjim izgorevanjem ali z električnim motorjem (100kW 136KM).

Na voljo je v 2 dolžinah: M 4,4 m in XL 4,75 m ter ponuja nakladalno zmogljivost do 4,4 m³.

Družina Berlingo Van se je s prihodom novega Citroëna ë-Berlingo Van 100 % ëlectric, povečala za enega člana. Novi Citroën ë-Berlingo Van 100% ponuja obrtnikom, trgovcem ali dostavljavcem konkreten odgovor na nove izzive mobilnosti v urbanih središčih in tudi na podeželju, saj jim na vseh poteh zagotavlja edinstveno udobje in poleg tega omogoča še znižati stroške uporabe po zaslugi: dosega, ki lahko znaša do 275 km, hitrega polnjenja do 80 % v 30 minutah.

JUMPY & Ë-JUMPY

ZA MISIJE BREZ MEJA

Funkcionalen, praktičen in prilagodljiv do popolnosti, da bi zadovoljil potrebam vašega posla...
Citroën Jumpy je pravi oslon na vseh vaših službenih poteh. ...
Citroën ë-Jumpy in Citroën ë- Jumpy električni ponujata enako modularnost, notranji prostor, nosilnost in sisteme pomoči pri vožnji. Citroën ë-Jumpy na voljo tudi v 2 dolžinah, kar je idealno za vožnjo v vse pogostejših conah z nizkimi emisijami. Na vas je, da iz te celotne ponudbe izberete vozilo, ki ustreza vaši dejavnosti.

 

JUMPER & Ë-JUMPER*

ZANESLJIV ZA VSE PREIZKUŠNJE

Citroën Jumper je na voljo v različicah furgon, furgon plus, šasija s kabino, šasija s podajlšano kabino, etc. Možne so 4 dolžine, 3 medosne razdalje in 3 višine. Ima najboljšo širino v razredu, stranska drsna vrata do širine 1,25 m in tehnolgije za varnost in pomoč pomoč pri vožnji.

 

Na voljo je z dizelskim motorjem (120 KM do 165 KM). V prihodu pa je tudi električna različica z elektromotorjem (96 kW  - 120 KM)* z izbiro dveh avtonomij: do 200 km* (WLTP), ki je na voljo pri silhuetah L1 in L2, in do 340 km * ( cikel WLTP), ki je na voljo za silhuete šasije in kabine L2S, L3 in L4.

 

*Novi Citroën ë-Jumper 100% ëlectric še ni na voljo v Sloveniji.