Ogled vsebine
Citroën Asistenca

DOŽIVLJENJSKA ASISTENCA CITROËN 

V primeru okvare ali prometne nesreče vam Citroën ponuja klic v sili in klic asistence z lokalizacijo vozila. Asistenca Citroën opravi popravilo vozila na cesti ali prevoz z vlečno službo do njabljižjega pooblaščenega serviserja.

Redno servisiranje v pooblaščeni servisni mreži Citroën vas po novem pripelje do še več brezskrbnosti! 
Vsi člani kluba zvestobe MyCITROËN plus in MyCITROËN za podjetja, ki redno vzdržujete svoje vozilo v pooblaščeni servisni mreži Citroën.*

VAŠA VARNOST JE NA PRVEM MESTU

Asistenco Citroën lahko brezplačno pokličete 24 ur na dan, vse dni v tednu iz Slovenije ali drugih držav.

080 22 99

 

Klic iz tujine: 00386 (5) 639 57 50

 

Stik z Asistenco Citroën pa lahko vzpostavite tudi prek aplikacije MyCitroën, v rubriki Stik in Asistenca. 

KLIC V SILI IZ VAŠEGA VOZILA 

Če je vaše vozilo opremljeno z enoto Citroën Connect Box (serijsko ali za doplačilo, odvisno od izvedenke), lahko za vzpostavitev stika z Asistenco Citroën preprosto pritisnete črn gumb nad notranjim vzvratnim ogledalom. V primeru trčenja vozilo samodejno sproži klic Asistence Citroën, ki lahko po potrebi do vas nemudoma odpošlje ustrezne intervencijske službe. 

CITROËN ASISTENCA PLUS*

1 leto brezplačne asistence na cesti*

Zagotavljamo vam brezplačno vleko do najbližjega pooblaščenega servisa Citroën ali odpravo napake na kraju samem v naslednjih primerih:

  • okvare na cesti,
  • prazne pnevmatike,
  • izgubljenega ključa,
  • točenja napačne vrste goriva goriva v rezervoar ali
  • nevoznega vozila zaradi prometne nesreče

 
Razlog več, da skrb za vašega Citroëna prepustite strokovnjakom v pooblaščenih servisih Citroën!

* CITROËN ASISTENCA PLUS: Z vsakim opravljenim servisom po programu proizvajalca vam prične ta ugodnost teči oz. se vam vsakič podaljša še za dodatno leto.

Storitev pripada vsakemu članu kluba MyCITROËN plus ali MyCITROËN za podjetja, ki v pooblaščeni servisni mreži Citroën servis vozila Citroën opravlja redno in skladno s programom proizvajalca (obvezna uporaba ustreznih nadomestnih delov znamke, potrošnega materiala, maziv, dobavljenih s strani uvoznika C Autombil Import d.o.o.). Ob tem se lastniku vozila ugodnost koriščenja Citroën Asistence Plus vsakič podaljša za dodatno leto.