Ogled vsebine
SUV vozila

VOZILA CITROËN SUV AIRCROSS

Vozila SUV Citroën v svojem segmentu izstopajo po svojem avanturističnem slogu in popolni modularnosti.

Neprimerljivo udobje na cesti zahvaljujoč izjemni učinkovitosti vzmetenja s progresivnim hidravličnimi omejevalniki® in številne tehnološke opreme (pomoči pri vožnji, varnostna oprema, multimedijske storitve itd.) ter njihove velike prostornine prtljažnika.

NOVI CITROËN C5 AIRCROSS

Citroën C5 Aircross je merilo udobja, prostornosti in modularnosti, ki ga krasi nov videz, ki izraža več odločnosti in edinstvenosti. Pomeni tudi pozicioniranje avtomobila v višji cenovni razred, ki ga dokazujejo novi oblikovni elementi in novosti, uvedene v potniški prostor: prenovljen prednji del, svetlobni podpis zadaj, platišča, barve in materiali, 10-palčni zaslon na dotik, sredinska konzola itd.

Novi Citroën C5 Aircross ponuja neprimerljivo izkušnjo udobja v vožnji in v vozilu, ki ponuja varnostne tehnologije in tehnologije za pomoč vozniku ter povezljivosti.

 

NOVI  CITROËN C5 AIRCROSS PRIKLJUČNI HIBRID

Citroën C5 Aircross Hybird, priključni hibrid,  združuje vse prednosti 100-odstotnega električnega pogona za vsakodnevna potovanja z vsestranskostjo in dosegom do 55 kilometrov (cikel WLTP), bencinski motor pa zagotavlja neomejen doseg na daljših potovanjih. Izberite motor, ki najbolj ustreza vašemu avtomobilu in vašemu življenjskemu slogu! V smislu dizajna, udobja in praktične zasnove notranjosti je Citroën C5 Aircross popolnoma enak bodisi v različici plug-in hybrid ali motorju z notranjim zgorevanjem.

CITROËN C3 AIRCROSS

Citroën C3 Aircross izraža svoje značajske lastnosti prek povsem prenovljenega in mogočnejšega prednjega dela. Odslej ponuja še več možnosti za individualizacijo podobe, saj so v ponudbi nove barve karoserije, 67 barvnih kombinacij, novi dekorativni dodatki za zadnjo vogalno steno, barvni paketi in lita platišča.

Zanj so zdaj na voljo tudi sedeži Advanced Comfort, ki so bili vpeljani z vozilom SUV Citroën C5 Aircross, ponuja novi 9-palčni zaslon na dotik, še vedno pa je opremljen z vsemi petimi tehnologijami za vzpostavitev povezave in dvanajstimi sistemi za pomoč pri vožnji.