Ogled vsebine
Vzdrževanje vozila v servisni delavnici

STORITVE POOBLAŠČENIH SERVISOV CITROËN

V servisnih delavnicah Citroën ne bodo opravili zgolj rutinskega pregleda, saj vam ponujajo čisto posebne izkušnje pri vzdrževanju vozila. V pooblaščeni mreži serviserjev Citroën v Sloveniji boste deležni številnih storitev, s katerimi bo vaš vsakdanjik veliko enostavnejši. Vzdrževanje, paketne storitve po meri vaših potreb in vašega proračuna, brezplačno članstvo in posebne ugodnosti pri vzdrževanju za člane našega kluba zvestobe MyCitroën Plus, diagnostiko vozila prek storitve »videocheck«. Tako se boste lahko povsem varno in brez skrbi podali na cesto. 

 

VZDRŽEVANJE »À LA CITROËN«

V servisnih delavnicah Citroën vam je na voljo strokovno podkovano znanje specialistov naše znamke. Ekipe naše mreže vam bodo priporočile celovit, hiter in premišljen načrt vzdrževanja.
V nekaj klikih se lahko dogovorite za termin kar preko spleta.

Z vozilom lahko opravite tudi kontrolni pregled pred tehničnim pregledom ali izkoristite ugodnosti, ki so v ponudbi tekom celega leta.
S Citroënom se na pot odpravite povsem brezskrbno!

NASVETI O VZDRŽEVANJU ZA VAŠE VOZILO

Če želite, da bo vaš Citroën še dolgo brezhibno deloval, ga boste morali redno in s pozornostjo vzdrževati.. Ponujamo vam široko paleto servisnih možnosti. Znamka se prilagaja vsem vašim potrebam: od preprostega servisnega pregleda, prek kontrolnega tehničnega pregleda pa vse do menjave olja, brisalnikov stekla ali vetrobranskega stekla.
Da bi vam zagotovili najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, vam ponujamo dva tipa storitev vzdrževanja:

  • vzdrževanje z originalnimi nadomestnimi deli Citroën, v katere so vključeni originalni rezervni deli Citroën, ki vam pri vzdrževanju vašega vozila zagotavljajo varnost in udobje;
  • vzdrževanje z nadomestnimi deli Eurorepar, v katere so vključeni rezervni deli za več znamk, ki so jih izbrali in potrdili inženirji znamke Citroën za vozila starejša od treh let. 

 

EKSKLUZIVNE STORITVE PRI CITROËNU

Da bi ugodil vašim potrebam, je Citroën uvedel ekskluzivne storitve za poenostavitev vašega vzdrževanja. To so namenske storitve, kot na primer Videocheck, mobilne aplikacije, ki so na voljo za vaš pametni telefon, in posodobitve kartografije in programske opreme vašega vozila. …
Nikar ne odlašajte in preizkusite nove storitve, s katerim bo uporaba vozila in njegovo vzdrževanje še bolj enostavno.

KLUB ZVESTOBE MYCITROËN PLUS

Citroën nagrajuje vašo zvestobo naši mreži. Izkoristite ugodnosti brezplačnega članstva v klubu zvestobe MyCITROËN PLUS ter optimizirajte svoje stroške s prihranki pri vzdrževanju in opremljanju vozila, ki rastejo glede na starost vašega vozila. Kaj več bi si lahko sploh še želeli?

 

POPRODAJNA PROMOCIJSKA PONUDBA

Članom kluba MyCITROËN plus so izbrani izdelki na voljo po ekskluzivnih cenah. Oglejte si poprodajne ponudbe mreže Citroën.