Ogled vsebine
Vzdrževanje vozila pri Citroënu

STORITVE POOBLAŠČENIH SERVISOV CITROËN

Servisi Citroën vam nudijo posebno izkušnjo pri vzdrževanju vašega vozila. Pooblaščena mreža servisov Citroën se ponaša s strokovnimi in visoko usposobljenim osebjem. Tako boste prejeli vrhunsko vzdrževanje in vrsto različnih storitev, ki so prilagojene vašim potrebam in proračunu. Člani kluba MyCitroën plus so deležni posebnih ugodnosti pri vzdrževanju in dodatni opremi.  Ne glede na vaše potrebe se lahko zanesete na servise Citroën, da bodo vaše vozilo ohranjali v najboljšem stanju in vam omogočili varno ter udobno vožnjo.

 

VZDRŽEVANJE »À LA CITROËN«

V servisnih delavnicah Citroën vam zagotavljamo strokovno podkovano znanje naših specialistov. Z njihovo pomočjo boste prejeli celovit, hitro izveden in premišljen načrt vzdrževanja za vaše vozilo.

Naši serviserji se bodo posvetili vašim potrebam, vam svetovali in zagotovili celovito izkušnjo vzdrževanja vozila.

Poleg rednega vzdrževanja, vam nudimo tudi kontrolne preglede pred tehničnim pregledom ter posebne ugodnosti, ki so na voljo skozi celo leto.

Dogovorite se za termin servisa v le nekaj klikih kar preko spleta.

95% STRANK NAS PRIPOROČA

Ponosni smo, da bi kar 95% naših strank priporočilo pooblaščeni servis Citroën svojim prijateljem ali znancem. Izjemno visok odstotek zadovoljstva naših strank izraža zaupanje v naše storitve. 

 

Naši servisni svetovalci so se izkazali s svojim profesionalnim odnosom in razumevanjem potreb strank. Skupaj z visoko kakovostjo opravljenega dela in prijaznim osebjem naših servisov ustvarjamo vzdušje, v katerem se boste vedno počutili dobrodošli. 

 

Vaše priporočilo nam veliko pomeni in nas spodbuja k še večjemu trudu pri zagotavljanju vrhunske izkušnje strankam.

 

NAŠE ZADOVOLJNE STRANKE PRAVIJO ....

Kar 95% naših strank bi priporočilo pooblaščeni servis Citroën svojim prijateljem ali znancem. Kaj pa sicer menijo o naših serviserjih?

"Zadovoljen sem s prijaznostjo, točnostjo in izvrstno opravljenim delom. Skratka vse, kar lahko pričakuješ od odličnega servisa."


Janez S.

 

"Točen čas sprejema. Prijazno osebje. Odlično in strokovno opravljen servis. Zelo ugodna cena servisne storitve. Vozila vozim na isti servis že več kot 23 let in sem izredno zadovoljen."

 

Vlado E.

 

"Še posebej zadovoljna sem bila z zelo prijetnim in toplim vzdušjem s strani vseh v kolektivu."

 

Anja K.

 

"Vse informacije so na dlani, nič ne skrivajo. Vedno jih priporočamo tudi ostalim, sem zelo zadovoljna."

 

Saša K.

 

"Po desetih letih servisiranja naš odnos temelji na zaupanju. Naj ostane tako še naprej."

 

Aleš F.

 

VZDRŽEVANJE VAŠEGA VOZILA

Če želite, da bo vaš Citroën še dolgo brezhibno deloval, ga boste morali redno in s pozornostjo vzdrževati. Pri nas vam ponujamo širok nabor servisnih storitev, ki so prilagojene vašim potrebam. Ne glede na to ali gre za rutinski pregled, tehnični pregled ali zamenjavo olja, brisalcev ali stekel, smo tu, da poskrbimo za vaše vozilo.

 

Da bi vam zagotovili najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, vam ponujamo dva tipa storitev vzdrževanja:

  • vzdrževanje z originalnimi nadomestnimi deli Citroën, v katere so vključeni originalni rezervni deli Citroën, ki vam pri vzdrževanju vašega vozila zagotavljajo varnost in udobje;
  • vzdrževanje z nadomestnimi deli Eurorepar, v katere so vključeni rezervni deli za več znamk, ki so jih izbrali in potrdili inženirji znamke Citroën za vozila starejša od treh let. 

 

EKSKLUZIVNE STORITVE PRI CITROËNU

Pri Citroënu smo se zavezali, da bomo vaše vozilo vzdrževali na najboljši možen način in vam ponudili tudi ekskluzivne rešitve.

Med njimi boste lahko našli inovativne rešitve kot je Videocheck mobilna aplikacija, ki omogoča oddaljen pregled dela nad vašim vozilom, kot tudi posodobitev kartografije in programske opreme vašega vozila.

KLUB ZVESTOBE MYCITROËN PLUS

Citroën nagrajuje vašo zvestobo naši mreži. Izkoristite ugodnosti brezplačnega članstva v klubu zvestobe MyCITROËN Plus ter optimizirajte svoje stroške s prihranki pri vzdrževanju in opremljanju vozila, ki rastejo glede na starost vašega vozila. Kaj več bi si lahko sploh še želeli?

 

POPRODAJNA PROMOCIJSKA PONUDBA

Članom kluba MyCITROËN plus so izbrani izdelki na voljo po ekskluzivnih cenah. Oglejte si poprodajne ponudbe mreže Citroën.