Ogled vsebine
Limuzine Citroën

LIMUZINE CITROËN

Izklesane linije, elegantna oblika karoserije, notranjost visokega razreda in še nikoli doživeti užitki v vožnji ... Spoznajte eleganco limuzine znamke CITROËN.

NOVI CITROËN C5 X 

Po svoji stilski zasnovi je C5 X popolno utelešenje filozofije znamke Citroën. Izvirni C5 X spaja eleganco petvratne limuzine, dinamičnost karavana in privzdignjeni položaj športno terenskega vozila. C5 X ponuja zares brezskrbne občutke v vožnji po zaslugi ultimativne stopnje udobja, ki ga zagotavlja program Citroën Advanced Comfort® s potniškim prostorom na ravni pravega lounge salona, temu pa se pridružujejo še sedeži Advanced Comfort in aktivno vzmetenje Citroën Advanced Comfort.

NOVI CITROËN C5 X HYBRID

Po svoji stilski zasnovi je C5 X popolno utelešenje filozofije znamke Citroën. Izvirni C5 X spaja eleganco petvratne limuzine, dinamičnost karavana in privzdignjeni položaj športno terenskega vozila. C5 X ponuja zares brezskrbne občutke v vožnji po zaslugi ultimativne stopnje udobja, še posebno po zaslugi priključno-hibridnega pogodna v kombinaciji z bencinskim motorjem. Tiho delovanje, tekoče gibanje vozila, užitek v vožnji, mehkoba vzmetenja, mehkoba sedežev Advanced Comfort, odsotnost tresljajev na vozilu, ergonomija in enostavnost uporabe namenskih vmesnikov in storitev, vse prispeva k izboljšanju udobja v vozilu za vse potnike.

CITROËN C4

Citroën C4 označuje novo obdobje dizajna znamke Citroën, in nudita izjemno udobje v vožnji in možnost izbire med 100 % električnim, bencinskim in dizelskim pogonom.

Citroën C4 in ë-C4 sta častitljiva naslednika Citroënove serije kombi limuzin, ki ima za seboj že 92 let preteklosti. 

 

Odkrijte Citroën C4 z vso eleganco in živahnostjo kombilimuzine ter močjo in značajem SUV-ja. Na voljo tudi električna različica.

CITROËN Ë-C4 ELEKTRIČEN

Citroën ë-C4 ëlektričen vsakodnevno omogoča vožnjo z izključno električnim načinom pogona, pri katerem so potniki popolnoma izolirani od cestišča in zunanjega sveta, saj jih obdaja popolna tišina kot v zapredku ličinke: vsi moteči dražljaji iz zunanjosti so prefiltrirani.

Neslišno delovanje, tekoče speljevanje vozila, vozno udobje, mehkoba vzmetenja, mehka opora sedežev Advanced Comfort, odsotnost vibracij v notranjosti, ergonomska zasnova in enostavna uporaba uporabniških vmesnikov in namenske storitve, vse skupaj zagotavlja vsem potnikom še več udobja v notranjosti.