Ogled vsebine
Citroën C3 Aircross

CITROËN C3 AIRCROSS

Idealen SUV za mesto in prostočasne dejavnosti

Vsestranski, modularni in kompaktni Citroën C3 Aircross je SUV za enostavno vsakodnevno rabo. Idealen za pustolovce. 
4.7/5 3 OCENE
Ocenjeno z 4.7/5 pri 3 ocenah

SPOZNAJTE CITROËN C3 AIRCROSS NA VIDEO POSNETKU

PREPOZNAVEN, UDOBEN IN VSESTRANSKI

SEDEŽI ADVANCED COMFORT

Poleg vzmetenja, ki omogoča neprimerljivo mehkobo vožnje, novi SUV Citroën C3 Aircross ponuja tudi obilo udobja v vožnji po zaslugi novih sedežev Advanced Comfort, ki so na voljo s kombinacijami notranjosti Urban Blue, Metropolitan Graphite in Hype Grey. 

Njegovo oblazinjenje je 100-odstotno Citroënova inovacija. Po zaslugi edinstvenega oblazinjenja in 15 mm debelejše zgornje obloge iz penaste gume so na dotik in tudi prvi pogled udobnejši. Široka in razkošna oblikovna zasnova sedežev ponuja tudi izjemno udobje telesa. In nenazadnje, ergonomsko udobje na dolgih vožnjah pa zagotavlja kombinacija ploskve visoke gostote v osrčju sedežev in strukturirane pene večje debeline.

IZJEMNA MODULARNOST

SUV C3 Aircross ponuja neprimerljivo modularnost po zaslugi drsno pomične zadnje sedežne klopi z možnostjo preklopa na dva ločena dela ali prednjega sedeža s funkcijo za preklop v mizico, s čimer pridobimo kar 2,40 metra dolžine za nakladanje.

ZGLEDNA KAKOVOST BIVANJA

Po zaslugi izjemne višine do stropa za njegov segment  SUV C3 Aircross ponuja nadvse prostorno notranjost, ki smo jo zasnovali za čisto vse potnike. V predelu zadnjih sedežev pa ponuja še zlasti veliko prostora za noge.

GRIP CONTROL

Citroën C3 Aircross SUV je mogoče zapeljati tudi na brezpotja, zahvaljujoč nadzoru oprijema s sistemom Grip Control pri spustu po strmini.

PRIPOROČENA PONUDBA ZA CITROËN C3 AIRCROSS

BOLJ IZRAZEN STIL

VEČ MOŽNOSTI ZA INDIVIDUALIZACIJO PODOBE

C3 Aircross se ponaša z elegantno oblikovno zasnovo, ki zajema prenovljen prednji del, ki je videti še bolj karakteren in statusen. Za zunanjost je na voljo še več možnosti za individualizacijo podobe oziroma 70 možnih kombinacij, poleg katerih je možno izbirati še med dvema novima modeloma platišč. 

Za notranjost Citroëna C3 Aircross so v ponudbi štiri kombinacije, vsaka s svojo lastno identiteto.

 

IZBOLJŠANO UDOBJE

Udoben SUV za aktivno življenje

Citroën omogoča svojim strankam, da se za volanom počutijo "kot doma". Za to je zaslužen zlasti njegov program Citroën Advanced Comfort®, ki zagotavlja še več dobrega počutja v notranjosti.

Citroën C3 Aircross je udoben SUV za aktiven življenjski slog: zadržal je svojo modularnost, prostorno notranjost in vzorno osvetljenost, ponuja pa še več udobja v notranjosti, saj je opremljen s sedeži Advanced Comfort, ki so bili premierno na voljo za Citroëna C5 Aircross.

VARNOST NA POTI

12 TEHNOLOGIJ ZA POBEG OD VSAKDANJOSTI

C3 Aircross ponuja vse tehnologije, ki zagotavljajo še več brezskrbnosti in varnosti za volanom ter poenostavljajo vaše vsakdanje življenje.

STORITVE POVEZLJIVOSTI

255_Security

CITROËN CONNECT ASSIST

Asistenca in SOS sta storitvi klica v sili in klica asistence z lokalizacijo vozila, ki sta zaradi vaše varnosti brezplačno na voljo 24 ur na dan.
257_Connect_Nav

CITROËN CONNECT NAV

Stanje v prometu, vremenske razmere... Citroën Connect Nav poenostavi vaše potovanje, saj združuje vse storitve za navigacijo.
256_Connect_Play

CITROËN CONNECT PLAY

Tehnologija Mirror Screen omogoča v povezavi s protokoloma Apple CarPlay™ in Android Auto vzpostavitev povezave s pametnim telefonom in podvojitev prikaza vsebine z zaslona pametnega telefona na zaslonu na dotik vašega C3 Aircross. 

Do združljivih aplikacije s pametnega telefona lahko tako dostopate prek zaslona na dotik v vozilu.

  BARVNA PALETA
  • Kaki Grey
  • Pepper Red
  • Voltaïc Blue
  • Noir Perla Nera
  • Gris Platinium
  • Gris Acier
  • Polar White
Pogled od spredaj
POGLED OD ZADAJ
DIMENSIONS

MNENJA STRANK O C3 AIRCROSS 

3 SKUPNA OCENA
POVPREČNA OCENA
4.7/5
2 Stranke so ocenile z {5] zvezdic
1 Stranke so ocenile z {4] zvezdic
0 Stranke so ocenile z {3] zvezdic
0 Stranke so ocenile z {2] zvezdic
0 (1) zvezdica

Citroën
Advisor

SPLOŠNI POGOJI SPLETNEGA MESTA CITROËN ADVISOR

OGLED VSEH OCEN
OCENE KUPCEV

1 od 3 mnenj

ŠTIRJE MOTORJI

Pestra paleta varčnih in učinkovitih motorjev najnovejše generacije se ponaša z vrhunsko tehnologijo in vam hkrati obljublja, da vas bo z vozilom C3 Aircross popeljala v neznano. Za tega SUV-ja sta na voljo dva bencinska motorja PureTech (110 in 130) in dizelski motor BlueHDi (110 in 120).

Skupaj z motorjema PureTech 110 S&S in BlueHDi 110 S&S je na voljo 6-stopenjski ročni menjalnik, za vozila z bencinskim motorjem PureTech 130 S&S in dizelskim motorjem BlueHDi 120S&S pa je v ponudbi samodejni menjalnik EAT6.

DODATNA OPREMA C3 AIRCROSS

Opremite vaš novi C3 Aircross po svojem okusu
Oglejte si bogat izbor dodatne opreme, ki je na voljo za Citroëna C3 Aircross. Nanj namestite strešne prtljažne drogove za prevoz materiala. Odločite se za individualizacijo podobe in za kolesa izberite nove okrasne pokrove ali pa potniški prostor okrasite z novimi preprogami.