Ogled vsebine
Citroën SpaceTourer Business Lounge
CITROËN Ë-SPACETOURER BUSINESS LOUNGE
PROSTOREN IN UPORABNIKU PRIJAZEN SALON NA KOLESIH

Citroën ë-SpaceTourer Business Lounge je izvedenka, ki jo tržimo tako za poslovne kot tudi zasebne uporabnike. 

Z visokokakovostnim potniškim prostorom zagotavlja visoko stopnjo udobja vozniku in vsem ostalim potnikom. Citroën SpaceTourer Business Lounge ponuja zlasti salonsko notranjost s posamičnimi sedeži v usnju in drsno pomično mizico z možnostjo preklopa. 

ZAVEZNIK PROFESIONALCEV

Potovanje v prvem razredu

Zasnovan kot mobilni delovni prostor, ë-SpaceTourer Business Lounge stavi na vrhunsko udobje. Potniški prostor se opira na posamične usnjene sedeže, nameščene drug proti drugemu. Na sredini zložljiva drsna miza zaobjame celoto.

Zadaj dodatno zatemnjeno zadnje steklo za večjo zasebnost.

Stranka je kralj

Z ë-SpaceTourer Business Lounge, ki je na voljo s 6 ali 7 sedeži, osvojite srca svojih strank z vsem udobjem in odlično opremo, ki jo ponuja Citroën: puhala zraka z mehko difuzijo  klimatske naprave, upravljanje ogrevanja, razno mesta za odlaganje, zmanjšan hrup in vibracije ...

Podrobnosti, ki so pomembne za mirno in udobno potovanje!

Udobje pri vožnji

Za vas in vaše stranke je udobje med vožnjo bistveno. Citroën ë-SpaceTourer ponuja enega najboljših, zahvaljujoč svojemu podvozju, ki mu zagotavlja dobro natančnost vodenja, hkrati pa ohranja zelo dobro blaženje pri vožnji. ë-SpaceTourer je opremljen z ojačano sprednjo osjo Pseudo McPherson s stabilizatorjem in novo zadnjo premo.

Vaši potniki se bodo počutili kot v zasebnem letalu.

DOLŽINI M IN XL

Dve dolžini in 1,90 m višine

Na voljo v dveh dolžinah M in XL (4,95 m in 5,30 m), ë-SpaceTourer Business Lounge ponuja vrhunske možnosti postavitve za zadovoljitev prvovrstnih strank. Njegova višina 1,90 m mu omogoča, da je zelo okreten v mestu, pa tudi v drugih situacijah, na primer na postaji ali na letališču. V kombinaciji z elektrohidravličnim krmiljenjem in obračalnim krogom 12,40 m je Citroën ë-SpaceTourer okretno vozilo, ki izpolnjuje zahteve vseh profesionalcev.

PREMIUM UDOBJE

Kot v letalu

ë-SpaceTourer, zasnovan za profesionalne in "VIP" stranke, vas sprejme  v  izjemno udobni kabini. Sedeži imajo črno usnjeno oblazinjenje, ki nudi pravi občutek dobrega počutja in elegance.

INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

Pomoč pri vožnji

254_Driving-Aid
V mestnih območjih in na cesti ë-SpaceTourer ponuja številne pripomočke za vožnjo, ki olajšajo vsako potovanje.

Storitve povezljivosti

Created with Sketch.
7-palčni tablični računalnik z zaslonom na dotik intuitivno integrira vse funkcije, zlasti s Connect Nav in Mirror Screen.

POVEZAN KOMBI

256_Connect_Play

Mirror Screen

Z Mirror Screen se aplikacije, združljive z vašim pametnim telefonom, prikažejo na 7'' zaslonu na dotik.
257_Connect_Nav

Citroën Connect Nav

Citroën Connect Nav deluje v povezavi s povezljivimi storitvami, kot so TomTom Traffic. Sproti prejemajte informacije o prometu.

ELEKTRIČNI MOTOR

Vožnja v ë-udobju

ë-SpaceTourer Business Lounge ima zdaj svojo električno različico, ki ponuja do 330 km avtonomije, kar omogoča nižje stroške uporabe in prost dostop do omejenih območij. Za pravi užitek v vožnji brez hrupa in tresljajev!

Garancija na pogonsko baterijo je 8 let ali 160.000 km za 70% napolnjenosti (s potrdilom o kapaciteti baterije ob vsakem servisu).

MENJALNIKI

Učinkoviti in zmogljivi

Nova prestavna ročica samodejnega menjalnika iz kovine s simetričnim okrasjem ponuja tri položaje (R, N in D), s katerimi je možno enostavno izbrati vzvratno prestavo, prosti tek ali prestavo za vožnjo naprej. Na prestavni ročici sta dva osvetljena potisna gumba:

  • P za vklop načina Parking,
  • B za vklop načina Brake, v katerem vozilo med upočasnjevanjem generira več energije.

PREVOZ OSEB ALI POSLOVNI PREVOZI

Do 9 oseb

Če želite prevažati do 9 oseb, je Citroën ë-SpaceTourer Business na voljo v 2 velikostih in tako izpolnjuje potrebe strokovnjakov za prevoz oseb (hotelski prevozi, taksiji itd.).
Nastavljiv “à la carte” v smislu števila sedežev in opreme, tako omogoča skorajda  po meri ukrojeno vozilo.