Ogled vsebine
Ponudba Citroën C3

CITROËN C3 IZ ZALOGE

Z DODATNIM POPUSTOM 1000€ IN BONOM ZA ZIMSKE PNEVMATIKE  

Z  možnostjo financiranja vozila s fiksnim mesečnim obrokom.

Zagotovite privlačen model Citroën, sprostite se in uživajte v udobju naše brezhibne ponudbe! 

PRIPOROČENA PONUDBA CITROËN C3

CITROËN C3 IZ ZALOGE 

 

Obarvajte življenje s Citroënom C3 iz zaloge!

Sedaj z

  • DODATNIM POPUSTOM 1000€*
  • KASKOM ZA 1€*
  • BONOM ZA ZIMSKE PNEVMATIKE**

 

S FINANCIRANJEM VOZILA S FIKSNO OBRESTNO MERO

 

Velja za vozila na zalogi, ob nakupu vozila s Citroën Financiranjem.

 

Izbor vozil in količina sta omejeni.

Veljavnost ponudbe

*Ponudba velja za izdobave in nakup vozila Citroën C3 iz zaloge do vključno 28.2.2023. Ponudba velja za fizične osebe v primeru nakupa novega vozila s Citroën Financiranjem pri pooblaščenih prodajalcih Citroën v Sloveniji. Stranka v primeru Citroën Financiranja prejme tudi jamstvo za dobo 5 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 100.000 km in avtomobilsko kasko zavarovanje za 1 EUR za prvo leto. V primeru nakupa novega vozila Citroën C3 iz zaloge kupec prejme 1000 € (z vključenim DDV) dodatnega popusta v obliki znižanja maloprodajne cene vozila. Seznam navedene opreme ni izčrpen.

**Vrednost bona za zimske pnevmatike za vozilo Citroën C3 je 380 € z DDV. Bon je možno vnovčiti le za nakup in premontažo pnevmatik, ki so kupljene pri pooblaščenih prodajalcih in serviserjih Citroën v Sloveniji ob nakupu in izdobavi novega vozila Citroën C3 do 28.2.2023. Vnovčljiv je  nakupu in izdobavi novega vozila vozilo Citroën C3 in sicer pri pooblaščenem prodajalcu, kjer je bilo vozilo kupljeno in dobavljeno. Bona ni možno zamenjati za gotovino oziroma drug izdelek. Bon ni prenosljiv na drugo osebo. V primeru da je vrednost zimskih pnevmatik in premontaže večja od vrednosti bona, razliko doplača kupec. V primeru da je vrednost zimskih pnevmatik in premontaže manjša od vrednosti bona, se kupcu razlika ne povrne in je ni možno zamenjati za drug izdelek. 

Pri izbranem pooblaščenem prodajalcu Citroën preverite razpoložljivost vozila ter dodaten popust za izbrana vozila na zalogi. Navedene cene so informativne narave in neobvezujoče ter vključujejo DDV in davek na motorna vozila. Navedena cena posameznega vozila lahko odstopa od dejanske ponudbe zaradi sprememb cenikov, sprememb modelnega leta ali drugih morebitnih dogodkov, ki vplivajo na opremljenost in ceno vozila.  Pridržujemo si pravico do napak in spremembe podatkov brez predhodne najave. Pred sklenitvijo prodajne pogodbe s pooblaščenim prodajalcem Citroën se posvetujte s prodajnim svetovalcem. Slike so simbolične.

 

Primer finančnega izračuna

Primer informativnega izračuna finančnega leasinga Citroën Financiranje za vozilo Citroën C3 C-SERIES PureTech 83 S&S BVM €6.4. Maloprodajna cena z DDV je 15.520 EUR; mesečno odplačevanje; mesečni obrok je 166 EUR pri pologu v višini 35% in ročnosti 84 mesecev; višina pologa je pri akciji omejena od 10% do 50%, doba financiranja je vezana na ročnost od 24 mesecev do 84 mesecev; DDV je obračunan v obrokih; EOM na dan 10.01.2023 znaša 10%; fiksna obrestna mera 8,90%; financirana vrednost 10.088 EUR; skupni znesek za plačilo 19.104 EUR; stranka v primeru Citroën Financiranja prejme tudi jamstvo za dobo 5 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 100.000 km in avtomobilsko kasko zavarovanje za 1 EUR za prvo leto. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na vašega prodajalca vozil Citroën.

Veljavnost promocije

*Ponudba velja za izdobave in nakup vozila Citroën C3 iz zaloge do ključno 31.1.2023. Ponudba velja za fizične osebe v primeru nakupa novega vozila s Citroën Financiranjem pri pooblaščenih prodajalcih Citroën v Sloveniji. Stranka v primeru Citroën Financiranja prejme tudi jamstvo za dobo 5 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 100.000 km in avtomobilsko kasko zavarovanje za 1 EUR za prvo leto. V primeru nakupa novega vozila Citroën C3 iz zaloge kupec prejme 750 € (z vključenim DDV) dodatnega popusta v obliki znižanja maloprodajne cene vozila. Seznam navedene opreme ni izčrpen. Pri izbranem pooblaščenem prodajalcu Citroën preverite razpoložljivost vozila ter dodaten popust za izbrana vozila na zalogi. Navedene cene so informativne narave in neobvezujoče ter vključujejo DDV in davek na motorna vozila. Navedena cena posameznega vozila lahko odstopa od dejanske ponudbe zaradi sprememb cenikov, sprememb modelnega leta ali drugih morebitnih dogodkov, ki vplivajo na opremljenost in ceno vozila. 

Pri izbranem pooblaščenem prodajalcu Citroën preverite razpoložljivost vozila ter dodaten popust za izbrana vozila na zalogi. Pridržujemo si pravico do napak in spremembe podatkov brez predhodne najave. Pred sklenitvijo prodajne pogodbe s pooblaščenim prodajalcem Citroën se posvetujte s prodajnim svetovalcem. Slike so simbolične.

Povprečna poraba goriva in emisije CO2
Povprečna poraba goriva (pri kombiniranem ciklu vožnje po WLTP): 4,0–6,0 l/100 km, izpusti CO2: 104–137 g/km, emisijska stopnja EURO 6.3, specifični izpusti dušikovih oksidov: 0,0179–0,0514 (NOx). Pri dizelskih motorjih je vrednost specifičnih izpustov trdih delcev 0,00025–0,00043 g/km, število trdnih delcev pa 0,05–2,71 × 1011. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Izpusti onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. 

CITROËN C3

Ker je življenje lepše v barvah.