Ogled vsebine
Ponudba Jumper
CITROËN JUMPER IZ ZALOGE
XXL furgon z dodatnim popustom 2.000 €
Zaradi svoje vsestranskosti, praktičnosti in udobja, je Citroën Jumper prva izbira številnih podjetnikov in obrtnikov. Če iščete zanesljivo in vzdržljivo vozilo, ki lahko zadovolji vaše poslovne potrebe, potrem je Citroën Jumper vaš pravi »match«.

PRIPOROČENA PONUDBA ZA CITROËN JUMPER

CITROËN JUMPER IZ ZALOGE

V mesecu aprilu si lahko novi Citroën Jumper zagotovite po znižani ceni.

 

  • S POPUSTOM 2.000€*

 

Velja za vozila na zalogi. Izbor vozil in količina sta omejeni.  

 

Ob nakupu vozila s Citroën Financiranjem prejmete tudi jamstvo za dobo 4 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 200.000 km

 

Veljavnost ponudbe

*Ponudba velja za izdobave in nakup vozila Citroën Jumper iz zaloge do vključno 30.4.2023. V primeru nakupa novega vozila Citroën Jumper iz zaloge kupec prejme 2.000 € (z vključenim DDV) popusta v obliki znižanja maloprodajne cene vozila.  Stranka v primeru Citroën Financiranja prejme tudi jamstvo za dobo 4 let (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 200.000 km. 

 

Pri izbranem pooblaščenem prodajalcu Citroën preverite razpoložljivost vozila ter dodaten popust za izbrana vozila na zalogi. Navedene cene so informativne narave in neobvezujoče ter vključujejo DDV in davek na motorna vozila. Navedena cena posameznega vozila lahko odstopa od dejanske ponudbe zaradi sprememb cenikov, sprememb modelnega leta ali drugih morebitnih dogodkov, ki vplivajo na opremljenost in ceno vozila.  Pridržujemo si pravico do napak in spremembe podatkov brez predhodne najave. Pred sklenitvijo prodajne pogodbe s pooblaščenim prodajalcem Citroën se posvetujte s prodajnim svetovalcem. Slike so simbolične.

TALNE ZAŠČITE TOVORNEGA PROSTORA -40%
Za Jumper Furgon, samo do konca aprila.
Ob nakupu novega Citroën Jumper iz zaloge vam do konca aprila nudimo 40% popusta na TALNE zaščite tovornega prostora

Veljavnost ponudbe za zaščito tal: 

 

*40-odstotni popust velja za naročila strank do 30. 04. 2023 za talne zaščite tovornega prostora in notranjih odlagalnih omaric (notranje odlagalne omarice veljajo samo za Jumpy) iz nabora originalne dodatne opreme Citroën (marketinška skupina 729) za lahka gospodarska vozila Citroën Berlingo Van, Jumpy Furgon in Jumper Furgon. Ponudba velja samo v pooblaščeni mreži Citroën. Natančnejšo ponudbo za svoje vozilo preverite pri prodajalcu in/ali serviserju Citroën. Slika je simbolična. Citroën si pridržuje pravico do napak v ponudbi in vsebini.

 

CITROËN JUMPER
Zaradi svoje vsestranskosti, praktičnosti in udobja, je Citroën Jumper prva izbira številnih podjetnikov in obrtnikov.