Ogled vsebine
Ponudba Jumpy
Citroën Jumpy že od 22.312 €+DDV 
S 4 LETI JAMSTVA DO 200.000 KM
Dober dostavljavec je kot dober obrtnik. Vse ve, vse naredi. Zmogljiv in prilagodljiv Citroën Jumpy. Če iščete zanesljivo in prilagodljivo vozilo, ki lahko zadovolji vaše poslovne potrebe, potrem je Citroën Jumpy vaš pravi »match«.

PRIPOROČENA PONUDBA ZA CITROËN JUMPY

PRIPOROČENA PONUDBA ZA CITROËN JUMPY

NOVI JUMPY Furgon Club  M 1.5L BlueHDi 120 S&S BVM6

 

ŽE OD 22.312 € + DDV

 

 

+ 4 LET JAMSTVA CARGARANTIE  DO 200.000 KM

 

Ponudba velja v primeru nakupa s Citroën Financiranjem.

 

Ob nakupu novega vozila Citroën vam podarimo BON ZA DODATNO OPREMO vrednosti 100€.**

Veljavnost ponudbe

*Ponudba velja za izdobave in nakup vozila Citroën Jumpy Furgon s Citroën Financiranjem od 1.6.2024 do vključno 31.8.2024. Navedena cena se nanaša na JUMPY Furgon Club  M 1.5L BlueHDi 120 S&S BVM6. Stranka ob nakupu vozila prejme tudi CarGarantie jamstvo za dobo 4 leta (vključuje dvoletno pogodbeno garancijo) oziroma 200.000 km (kar se zgodi prej).

 

**Ob nakupu novega vozila za tovorni program (nova vozila) s finančnim produktom Premium bonus, prejmete Bon za dodatno opremo. Stranka je do bona upravičena takoj ob aktivaciji finančnega produkta Premium bonus. Kasnejše unovčitve bona niso možne. Vrednost bona za dodatno opremo za vozilo je 100 € z DDV in velja izključno za modele tovornega programa. Kupon velja za fizične in pravne osebe ob nakupu in izdobavi vozila v obdobju med 01.06.2024 in 31.08.2024. Bon je možno vnovčiti le za nakup originalne dodatne opreme in dodatne opreme Green Valley, ki so naročene preko logističnih poti oddelka poprodaje podjetja C Automobil Import d.o.o.. Bona ni možno zamenjati za gotovino oziroma drug izdelek in ni prenosljiv na drugo osebo. V primeru da je vrednost dodatne opreme večja od vrednosti bona, razliko doplača kupec. V primeru da je vrednost dodatne opreme nižja od vrednosti bona, se razlike ne izplača. Ta bon se lahko sešteva z drugimi boni/ugodnosti za dodatno opremo.

 

Pri izbranem pooblaščenem prodajalcu Citroën preverite razpoložljivost vozila ter dodaten popust za izbrana vozila na zalogi. Navedene cene so informativne narave in neobvezujoče ter vključujejo DDV in davek na motorna vozila. Navedena cena posameznega vozila lahko odstopa od dejanske ponudbe zaradi sprememb cenikov, sprememb modelnega leta ali drugih morebitnih dogodkov, ki vplivajo na opremljenost in ceno vozila.  Pridržujemo si pravico do napak in spremembe podatkov brez predhodne najave. Pred sklenitvijo prodajne pogodbe s pooblaščenim prodajalcem Citroën se posvetujte s prodajnim svetovalcem. Slike so simbolične.

 

 

Primer informativnega izračuna finančnega leasinga Citroën Financiranje

Primer informativnega izračuna finančnega leasinga Citroën Financiranje za vozilo Jumpy Furgon (Club M 1.5L BlueHDi 120 S&S BVM) maloprodajna cena z vključenim Citroën Financiranje bonusom (v ceni je obračunanih 820 € popusta v primeru financiranja Citroën – PREMIUM BONUS, pod pogojem vsaj 24 mesečne dobe financiranja) je 22.131 EUR brez DDV; mesečno odplačevanje; mesečni obrok je 323 € pri pologu v višini 30% in ročnosti 60 mesecev; plačilo DDV  v višini 4.869 € (možnost financiranja DDV do 90 dni od sklenitve financiranja); višina pologa je pri akciji omejena od 10% do 50%, doba financiranja je vezana na ročnost od 24 mesecev do 84 mesecev; fiksna obrestna mera 8,10%; financirana vrednost 15.492 EUR brez DDV; skupni znesek za plačilo 25.623 € brez DDV. Za podrobnosti o ponudbi se obrnite na vašega prodajalca vozil Citroën.

 

 

NOVI CITROËN JUMPY
Dober dostavljavec je kot dober obrtnik. Vse ve, vse naredi. Zmogljiv in prilagodljiv Citroën Jumpy.