Ogled vsebine
Butik Citroën

BUTIK CITROËN LIFESTYLE

Če ste navdušeni nad blagovno znamko, ali ste večletni zbiratelji in ljubitelji novih trendov, vam Citroën ponuja široko izbiro izdelkov, ki vas vabijo, da izkoristite vrednote blagovne znamke v svojem vsakdanjem življenju: njeno ustvarjalnost, njeno tehnologijo, njen optimizem in njeno usmerjenost v dobro počutje.

Razširite svojo zbirko miniatur, privoščite si ekskluzivna oblačila in poskrbite za navdušenje nad znamko tudi med prijatelji in družinskimi člani.

CITROËN LIFESTYLE ZA VSE OKUSE

Oblačila, tehnološki predmeti, pisarniški pripomočki, igrače ali celo kuhinjski pripomočki, trgovina Citroën Lifestyle je namenjena vsem generacijam, saj ponuja široko paleto originalnih izdelkov z bleščečim dizajnom, okrašenim z simboličnimi "puščicami" znamke Citroën.

Poiščite bogato dediščino znamke skozi miniaturna vozila, skodelice, ure in druge izdelke. Za vsakogar se nekaj najde, tako odrasli kot otroci!

OČALA SEETROËN : REŠITEV PRI SLABOSTI MED VOŽNJO

Kinetoza, ali bolj uveljavljeno poimenovanje "potovalna bolezen", ki se kot kronična oblika slabosti pojavlja pri skoraj 30 milionih evropejcev. Ena oseba od treh, ne glede na starost, doživi potovalno slabost, vsaj enkrat v življenju, med potovanjem z ladjo, v avtomobilu, v vlaku ali letalu.

Enostavna za uporabo, očala SEETROËN nudijo rešitev za vsakogar, ki ima pogoste simptome potovalne slabosti. 

Očala Seetroën lahko uporabljajo odrasli in otroci, starejši od deset let (ko se je notranje uho razvilo).
Očala so brez stekla, zato jih lahko delijo vsi družinski člani in sopotniki. Lahko jih nosite tudi na preko drugih očal.