PREUSMERITEV SEKUND

Ob praznovanju 100-letnice, je Citroën predstavil posebno serijo vozil Citroën Origins, je na voljo za 4 modele vozil: C3, SUV C3 Aircross, C4 SpaceTourer in Grand C4 SpaceTourer. 

Različice, ki so na voljo od marca 2019 dalje, so v počastitev 100 let ustvarjalnosti in drznosti.

EDINSTVENA PERSONALIZACIJA

Vsak model je na voljo v 3 barvah karoserije, ki je hkrati "šik" in preudaren: črna, bela, siva. Modeli posebne serije se od redne prodajne linije razlikujejo po grafičnih elementih Origins v bronasti barvi.
c31

Dekorativna črta na ohišjih zunanjih ogledal

ORIGINS2

Emblem Origins na prednjih vratih

ORIGINS3

Dekorativna črta na zadnjem vogalnem steklu

ORIGINS4

Poseben dekor na strehi (*na voljo samo za C3)

ORIGINS5

Dekorativna nalepka na vratih prtljažnika

ORIGINS6

Okrasni obroček na Airbrumpu

ORIGINS8

Obroba meglenk

EDINSTVENA NOTRANJOST ORIGINS

Notranji ambient odlikuje oblazinjenje v sivi barvi z zlatimi šivi in oznako "Origins" (na C3, SUV C3 Aircross in C4 Cactus), dekoracija armaturne plošče v TEP materialu z dvojnim šivom in bronasto obrobo (na C3) ter posebne sprednje in zadnje preproge.
ORIGINS9

POKLON ZGODOVINI

Posebna serija "Origins" obeležuje praznovanje stoletnice drzne in vizionarske blagovne znamke, tako da sledi velikim uspehom in glavnim prelomincam v zgodovini, od leta 1919 do danes.
Vsak model posebne serije je povezan z starodobnim modelom Citroën in si delita značilno skupno točko: gibčnost, personalizacijo, udobje, avanturizem ali družinska potovanja.

CITROËN C1 ORIGINS & 2 CV

100 LET GIBČNOSTI

< class="optiontitle"> 1500x646-C1-Origins-DaD
< class="parttitle">Citroën C1 <>Po navdihu njihovega življenjskega sloga, Citroën C1 olajša življenje svojih lastnikov. Prilagodljiv in praktičen, je zaradi kompaktnih dimenzij in okretnosti z njim enostavno priti v mesto (vozilo v Sloveniji ni na voljo).
< class="optiontitle"> 1500x646-C1-Origins-DaD-2CV
< class="parttitle"> 2 CV <>Majhen avto, s katerim se lahko "prevaža košaro jajc čez polje, ne da bi se pri vožnji razbilo niti eno". Pod takimi zahtevami so bile določene specifikacije za 2 CV pri osnovanju leta 1936, dokler ni dobil svoje dokončne oblike leta 1948.

GGG

CITROËN C3 ORIGINS & TRACTION AVANT

100 LET PERSONALIZACIJE

< class="optiontitle"> C3-Origins-DaD
< class="parttitle">CITROËN C3 <>vsestranski mestni malček, Citroën C3 izstopa s svojo edinstveno morfologijo, brezkompromisnim udobjem in tehnologijami v službi vsakdanjega življenja. Njegova druga moč zapeljevanja je v njegovi možnosti za personalizacijo.
< class="optiontitle"> C3-Origins-DaD-Traction-AV
< class="parttitle">TRACTION AVANT <>Že v 30-ih letih je bilo mogoče "pilotska" kolesa na Traction Avant prilagoditi v rdeči, rumeni ali zeleni barvi.

SUV CITROËN C3 AIRCROSS ORIGINS & AUTOCHENILLE

100 LET AVANTUR

< class="optiontitle"> 1500x646-C3-Aircross-Origins-DaD
< class="parttitle">SUV CITROËN C3 AIRCROSS <>Silhueta s močnimi oblinami in svežino. SUV C3 Aircross vabi navdušence, da doživijo nove avanture, zahvaljujoč karakterju SUV in tehnologiji Grip Control, ki ponuja pogon na vsa kolesa.
< class="optiontitle"> 1500x646-C3-Aircross-Origins-DaD-B2
< class="parttitle">AUTOCHENILLE (Auto-gosenica) <>Pustolovski duh C3 Aircrossa je bistven del DNA znamke. Leta 1922 je bil model Citroën B2 K1 (Autochenille) ali Zlati Skarabej, prvo motorno vozilo v zgodovini, ki je leta 1922 prečilo Saharo in naredilo 3500 km.

CITROËN C4/GRAND C4 SPACETOURER ORIGINS & C4 F (FURGON)

100 LET DRUŽINSKIH POTI

< class="optiontitle"> 1500x646-C4-ST-Origins-DaD
< class="parttitle">CITROËN C4/GRAND C4 SPACETOURER <>Citroën C4 SpaceTourer in Citroën Grand C4 SpaceTourer simbolizirata praktičnost in avanturo. Sta veseli vozili, ki lahko prevažata 5 do 7 ljudi v edinstvenem udobju, in se ponašata z modernim stilom ter motorji in tehnologijami zadnje generacije.
< class="optiontitle"> 1500x646-C4-ST-Origins-DaD-F4
< class="parttitle">C4 F <>Ob koncu dvajsetih let prejšnjega stoletja je Citroen C4 F pokazal tudi izjemno praktičnost. Družinski avtomobil "par excellence", je ponujal 5 sedežev in odstranljivo zadnjo klop, kot tudi razdelilno odprtino prtljažnika.
ORIGINS

CITROËN ORIGINS

INTERAKTIVNI SPLETNI MUZEJ

Ste pripravljeni odpotovati skozi čas? S Citroën Origins odkrijte 360 ° pogled na zunanjost in notranjost več kot 50 ikoničnih modelov, ki so pripomogli k snovanju legende o Citroënu. Od starodobnih vozil, kot je Citroën Type A, do tistih, ki danes krepijo ime blagovne znamke, z našimi dirkalnimi avtomobili in našimi konceptnimi avtomobili, odkrijte vsa legendarna vozila, ki pišejo zgodovino Citroëna in osvetljujejo njeno prihodnost.
Top