PREUSMERITEV SEKUND

POKLON ZGODOVINI

RAZSTAVA STARODOBNIKOV Paris Expo Porte de Versailles 2019

Ob obeleženju 100-letnice znamke Citroën, je znamka načrtovala izjemen dogodek za ljubitelje avtomobilske zgodovine Citroën in postavila izjemen razstavni prostor na 1.200 m2, kjer je razstavljeno 30 ikoničnih modelov z zgodovinskim pridihom: serijska vozila, konceptni avtomobili in dirkalna vozila.

retro1
retro2
retro3
100let_katalog

KATALOG STARODOBNIKOV

Ob svoji stoletnici je Citroën objavil zbirateljski katalog, v katerem je predstavljenih 30 ikoničnih modelov, ki predstavljajo 100 let zgodovine znamke.
Priložnost za pravo potovanje skozi čas!
Dobro branje vam želimo...

Od leta 1919 znamka Citroën kaže drznost in navezanost na ljudi, kar v svoji zgodovini ni bilo nikoli zanikano. Citroën je s svojo skoraj stoletno dediščino in več kot 300 modeli, od katerih so nekateri za vedno zaznamovali avtomobilsko industrijo, zapisan v srca vsakega Francoza. Pa tudi Slovenca.

V tem zgodovinskem epu, ki ga je sprožil vizionarski genij Andréja Citroëna, vas vabimo, da odpotujete skozi čas.

CITROËN ORIGINS

INTERAKTIVNI SPLETNI MUZEJ

Ste pripravljeni odpotovati skozi čas? S Citroën Origins odkrijte 360 ° pogled na zunanjost in notranjost več kot 50 ikoničnih modelov, ki so pripomogli k snovanju legende o Citroënu. Od starodobnih vozil, kot je Citroën Type A, do tistih, ki danes krepijo ime blagovne znamke, z našimi dirkalnimi avtomobili in našimi konceptnimi avtomobili, odkrijte vsa legendarna vozila, ki pišejo zgodovino Citroëna in osvetljujejo njeno prihodnost.
ORIGINS

VSE O ZGODOVINI CITROËNA

Odkrijte kronologijo skoraj 100-letne zgodovine Citroëna: glavne industrijske datume in epopeje, avtomobile, ki so zaznamovali zgodovino, in oglaševalske sage, ki so vstopile v srca ljudi.

Človek je bil vedno in bo vedno najboljši vir navdiha znamke, zato je zgodovina Citroëna še vedno odraz svojega časa.

zgodovina
Top