OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

Preverite informacije

PREUSMERITEV SEKUND

Citroën je lansiral Citroën Origins, spletno stran, namenjeno bogati in edinstveni dediščini francoske avtomobilske znamke. Odkrijte izjemne modele, ki sestavljajo zgodovino Citroëna, od leta 1919 do danes.

 

 

 

 

Potovanje v zgodovino v nekaj klikih


Od A tipa do C3 preko Xsare WRC ali konceptnega avtomobila Activa 1,  Citroën Origins združuje mitske modele blagovne znamke na enem spletnem mestu. Z nekaj kliki, se lahko uporabniki potopite v zgodovino znamke Citroën, osebnih, gospodarskih, konceptnih in dirkalnih avtomobilov.

 

Interaktivna in realistična izkušnja


Poudarek na vsakem vozilu nudi ključne podatke vsakega avtomobila. Za podrobnejše informacije lahko uporabnik spletne strani vstopi v svet izbranega modela. 360 ° ogled vozila in zvočni učinki (zagon motor, hupa, zvok smernih kazalcev, ....) omogočajo, da je spoznavanje interaktivno in doživeto. Številne fotografije, zgodovinski dokumenti (slike vozil, oglasi, itd) in značilna glasba iz vsakega obdobja, zaključujejo popotovanje.

 

Spletna stran se razvija skozi čas.


Tako kot se zgodovina Citroëna piše vsak dan, tako se bo razvijala tudi spletna stran Citroën Origins: s časom bodo dodana tudi druga vozila.

 

ORIGINS

Top