To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljevanjem navigacije po tem spletnem mestu nam dovoljujete, da uporabljamo piškotke.

Preberite več o piškotkih

PREUSMERITEV SEKUND

troën je lansiral Citroën Origins, spletno stran, namenjeno bogati in edinstveni dediščini francoske avtomobilske znamke. Odkrijte izjemne modele, ki sestavljajo zgodovino Citroëna je od leta 1919 do danes.

 

 

 

 

Potovanje v zgodovino v nekaj klikih


Od A tipa do noviega C3 preko Xsare WRC ali konceptnega avtomobila Activa 1,  Citroën Origins združuje mitske modele blagovne znamke na enem spletnem mestu. Z nekaj kliki, se lahko uporabniki spleta potopite v zgodovino znamke Citroën osebnih, gospodarskih, konceptnih in dirkalnih avtomobilov.

 

Interaktivna in realistična izkušnja


Poudarek na vsakem vozilu nudi ključne podatke vsakega avtomobila v hipu. Za podrobnješe informacije lahko uporabnik spletne strani vstopi v svet izbranega modela. 360 ° ogled vozila in zvočni učinki (zagon motor, hupa, zvok smernih kazalcev, ....) omogočajo, da je spoznavanje interaktivno in doživeto. Številne fotografije, zgodovinski dokumenti (stilske slike, oglasi, itd) in značilna glasba iz vsakega desetletja, zaključujejo popotovanje.

 

Spletna stran se razvija skozi čas


Tako kot se zgodovina Citroëna piše vsak dan, tako se bo razvijala tudi spletna stran Citroën Origins: s časom bodo dodana tudi druga vozila.

 

ORIGINS

Top