PREUSMERITEV SEKUND
Herobanner1_1250x400

Citroënova vizija avtonomne mobilnosti za vse

Citroën Autonomous Mobility Vision, najnovejši model avtonomne mobilnosti za souporabo

Citroën Autonomous Mobility Vision temelji na inovativnem konceptu, ki združuje visokotehnološko in univerzalno platformo za mobilnost, The Citroën Skate, s tremi inovativnimi kapsulami za nudenje storitev.

THE URBAN COLLËCTIF

CITROËN, ACCOR IN JCDECAUX RAZKRIVAJO NOVE IZUME S PODROČJA AVTONOMNE URBANE MOBILNOSTI PRIHODNOSTI ZA VSE

The Urban Collëctif je inovativno partnerstvo, v katerem sodelujejo Citroën, Accor in JCecaux, tri francoska podjetja mednarodnih razsežnosti, ki so prisotna v vsakodnevnem življenju prebivalcev mest širom celega sveta in delijo skupno vizijo o urbani mobilnosti prihodnosti.
Njihova skupna ambicija je optimizacija mobilnosti, s čimer želijo vsakomur omogočiti maksimalni izkoristek urbanega okolja, in s tem bistveno izboljšati kakovost življenja v mestih.

DA ČAS, KI GA PREŽIVITE NA POTI BO VEČ IZGUBLJENI ČAS

Mlada ženska pred Sofitel kapsulo na poti

SOFITEL NA POTI

VRHUNSKA IN EKSKLUZIVNA STORITEV

Kapsula Sofitel na poti je paralelepiped (nepravilni heksaeder) je arhitekturni koncpet iz stekla in velurja, ki nudi prijetno intimno notranje okolje ter izjemno odprtost navzven.
Nudi prevoz dveh do treh oseb, v izjemnem udobju. Deluje kot luksuzen in ekskluziven prevoz. Tako imajo gostje koristi od edinstvene gostoljubne izkušnje hotelov Sofitel ves čas bivanja v hotelu, pa tudi med potovanjem po mestu: prefinjeno in v "francoskem stilu " doživetje prevoza.

UDOBEN IN PREFINJEN PROSTOR

Sofitel-3D-cadre_1500x500

Moški vesla v Pullman Power Fitness Kapsuli

PULLMAN POWER FITNESS

NOV NAČIN ŠPORTNE VADBE MED POTJO

Kapsula Pullman Power Fitness je oblikovan kot nenavaden steklen mehurček, hkrati temen in svetel.
Ponuja edinstveno izkušnjo, ki predstavlja simbiozo med športom, glasbo in svetlobo. Digitalni trener preko holografskega zaslona spodbuja športnika, da je med vadbo pozoren na zunanje okolje hkrati pa se informira, se informira o svoji poti in se zabava med kardio vadbo. Napor, ki ga vloži v vadbo na kolesu ali na veslanju, tudi pripomore k regenraciji baterije Citroën Skate.

NAČRTNO FUTURISTIČNO VZDUŠJE

Pullman-3D-cadre_1500x500

JCDecaux City Provider kapsula se premika po mestu

JCDECAUX CITY PROVIDER

INOVATIVNA STORITEV MESTNE MOBILNOSTI, DOSTOPNA VSEM

Podaljšek tradicionalnega javnega prevoza, le Pod JCDecaux City Provider je mobilno avtobusno zavetišče, ki revolucionira javni prevoz v mestnih središčih.
Ima čiste oblike, brezčasen in trezen dizajn, ki ponuja udobje in razkošen potniški prostor. Do 5 ljudi se giblje v odprtem, prijetnem in svetlem prostoru z odlično vidljivostjo nad mestom. V notranjosti imajo potniki ročaji za varno potovanje in USB vtičnice za polnjenje vseh mobilnih naprav. Na voljo sta dva zaslona z interaktivnimi zemljevidi, en v notranjosti, drugi na zunanjem delu kapsule.

BREZČASNI DIZAJN, KI NUDI UDOBJE IN PROSTORNOST POTNIŠKE KABINE

JCDecaux-3D-cadre_1500x500

THE CITROËN SKATE

VGRAJENA TEHNOLOGIJA ZA BOLJŠE GIBANJE V MESTU

The Citroën Skate je sredstvo za mobilnost, za zasebno ali javno rabo, odvisno od povezanih storitev, ki lahko kroži po vseh mestnih središčih po posebnih pasovih za ustvarjanje tekoče in optimizirane mobilnosti. Vključuje vso inteligenco in tehnologijo, ki omogoča gibanje v avtonomnem in električnem načinu: baterijo, elektromotor, radarje, laserska in svetlobna zaznavala, itd. Izključno mestno sredstvo, njegova največja hitrost je omejena na 25 km/h.

 Citroen_Mobility_Vision_Skate_1500x500

Mlada ženska, ki sedi v Sofitel kapsuli na poti

CITROËN ADVANCED COMFORT®

INOVACIJA ZA VEDNO VEČJE UDOBJE

Za zagotavljanje neprimerljivega udobja med potovanjem, pa tudi za udobno in gladko namestitev kapsul, je Citroën Skate opremljen s premičnimi hidravličnimi omejevalniki .
Citroën se rima z udobjem, ne glede na vrsto vozila.

REVOLUCIONARNA KOLESA

S PODPISOM GOODYEAR

Goodyear je razvil kolesa Eagle 360, vsesmerna, sestavljena iz sferičnih pnevmatik z majhnimi električnimi motorji. Ta inovativna kolesa dajejo robotu popolno svobodo gibanja pri 360 °.
3D vizualni prikaz na belem ozadju Citroën Skate
Kapsula JCDecaux City Provider in družina v bližini Eifflovega stolpa

ODPRTO-KODNI

V SMERI NESKONČNIH VRST KASPUL
ZA RAZLIČNE VRSTE UPORABE

«Odprtokodni« razvoj Citroën Skate omogoča vsakomur, da razvije združljivo Kapsulo, če ustreza tehničnim specifikacijam vmesnika Citroën.
Zahvaljujoč ločenemu delu Citroën Skate, ki je namenjen mobilnosti in potem, in Kapsule, lahko kreativnost eksponira v smislu različnim možnosti razvoja storitev, uporabe ter individualne ali kolektivne mobilnosti.
Poleg kapsul, zasnovanih z Accorjem in JCDecauxom, se ponujajo tudi druge neskončno številne druge možnosti.
Top