PREUSMERITEV SEKUND

Ami One koncept: nova vizija urbane mobilnosti

  • Citroën nosi v sebi 100 let inovativnosti in drznosti v prid svobodi gibanja in nam na avtomobilskem salonu v Ženevi leta 2019 predstavlja Ami One Concept, revolucionarno 100 % električno prevozno sredstvo, ki digitalno tehnologijo postavlja v osrčje najnovejših izkušenj z mobilnostjo v urbanem okolju ter nudi več svobode in brezskrbnosti.
    • Ami One Concept je kot zvesti predstavnik slogana znamke "Inspired By You prava rešitev za nove potrebe strank in izzive energetskega prehoda v mestu.
  • To konceptno vozilo ponazarja Citroënovo vizijo o svobodi v mestu, ki se izraža z #LibertyElectriCityMobility:   

ð  Svoboda uporabe za vse: Ami One Concept, ki se ga uporablja brez vozniškega dovoljenja, spremlja inovativno zasnovani globalni digitalni ekosistem, ki spodbuja moderna, cenovno dostopnejša in gostoljubna avtomobilska doživetja. Ekosistem preuči strankino pot in ji ponudi rabo "po meri" v razponu od 5 minut do 5 let v obliki souporabe avtomobila brez lastništva (car sharing), najema in nakupa. Vključuje posebno mobilno aplikacijo, ki jo vozniki uporabljajo za upravljanje prevoznega sredstva in ki omogoča dostop do portala storitev za še bolj enostavna potovanja.

100Electric_CL.19.006.009_1500X500

  • Svoboda gibanja: dostop do mestnih središč z izjemno kompaktno in okretno rešitvijo za mobilnost na 100 % električni pogon, primerno za dva potnika, ki se lahko svobodno prevažata z intuitivnim in povezljivim vozilom.
  • Svoboda izražanja modernosti: samozavestne, drzne in barvite karakterne poteze ter krepostna in simetrična zasnova tega trendovskega in varnega prevoznega sredstva omogočajo udobno in stilsko vožnjo po mestu. Identiteta in moderen videz tega koncepta sta navdihnila tudi posebno linijo izdelkov, ki so na voljo v e-butiku Citroën Lifestyle.

 

 

Vse od leta 1919 dalje je Citroën vedno odseval nazore svojega časa z nekonformističnimi in revolucionarnimi vozili, ki so se v srca voznikov zapisala kot ikone. Na avtomobilskem salonu v Ženevi leta 2019 bo znamka znova odkrivala samo sebe in nam pred premierno razkrila svoj brezkompromisni pristop do prevoznih sredstev za urbano okolje. Po zgledu modela 2 CV, ki je svobodo gibanja zagotovil najširšim množicam, bo Ami One Concept urbano mobilnost približal vsem s svojim edinstvenim in priljubljenim značajem, ki zagovarja novo avtomobilsko izkušnjo!

Top